Hoteller på Tenerife

De fleste hoteller på Tenerife er placeret langs kysten, ikke langt fra lækre strande og ofte med den mest vidunderlige udsigt. Hos Escapeaway har vi udvalgt en række hoteller på Tenerife med høj kvalitet, den rigtige pris, og frem for alt de bedste anmeldelser.

Geografisk er Tenerifes højdepunkt vulkanen Pico del Teide, som er verdens tredjestørste vulkan og tæller som Spaniens højeste punkt (3718 m). Man kan tage en kabelbane op til en højde af 3550 m, og med den rette tilladelse er der mulighed for at bestige toppen. Et kulturelt højdepunkt på Tenerife er til gengæld det årlige karneval i Santa Cruz de Tenerife, som er et af verdens største og mest spektakulære. Karnevallet tiltrækker hver februar omkring én million gæster fra nær og fjern, så det kan anbefales at booke hotel i god tid for at få det bedste ophold.

Tenerifes strande komplementeres i øvrigt fremragende af seværdighederunder vandoverfladen, for vandene omkring Tenerife er særdeles populære blandt dykkere og 'snorklere'. Der findes adskillige dykkerfirmaer på øen, som udbyder kurser i dykning på rev og vrag omkring øen. De fleste hoteller på Tenerife kan henvise til et lokalt firma med de rette godkendelser og suverænt lokalkendskab.

Hotel only eller med fly

Skal du kun bruge selve opholdet til din ferie - dvs. du selv finder en flybillet - så kan du søge priser og ledige værelser ved at klikke på "kun hotel" i søgemaskinen. Alle hoteller på Tenerife og for den sags skyld andre rejsemål er nøje udvalgte og har som minimum 4 ud af 5 stjerner på Tripadvisor. Med andre ord finder du kun hoteller med gode anmeldelser og ofte med gratis afbestilling helt frem til et par dage inden ankomst.

Du kan også vælge at bestille en rejse til Tenerife som en samlet pakke. Bestiller du en pakkerejse inkl. hotel på Tenerife og flybillet fra Danmark, samt evt. billeje eller transfer tur/retur til dit hotel fra lufthavnen, ja så er du naturligvis dækket af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden.

Familiehoteller

Tenerife er et perfekt sted at rejse hen på familieferie, og øen byder på masser af sjove aktiviteter for både børn, unge, voksne og ældre. Strandene er som regel i centrum for de fleste familieferier, og Tenerife har lange strande med en blid overgang mellem sand og vand, som er ideelle for familier med børn. Der er også sportsorienterede strande, hvor teenagere kan slå sig løs med kite surfing eller dykning. 

At tage liften op til Teide er en stor oplevelse for hele familien, og ingen kan undgå at have det sjovt i den spektakulære temapark Siam Park, som har alt fra en doven flod, der løber igennem en frodig, tropisk skov til den temmelig frygtindgydende Tower of Power-rutsjebane, hvor du bliver hvirvlet igennem en tank med hajer og rokker. 

Der er gokart-baner nær de større resorts såsom Playa de las Américas, og børn, som er vilde med delfiner vil mere end elske sejlturene, hvor der er garanti for at se hvaler og delfiner. Der er mulighed for at ride på kamel og eventyrparker, hvor du kan bevæge dig rundt i trætoppene, mens du er fastgjort med kabler. 

Det fabelagtige kompleks af pools Lago Martiánez i Puerto de la Cruz blev designet af kunstneren César Manrique, og er en skøn lagune med små øer spredt rundt omkring. 

Hoteller for par

Tenerife er en vidunderlig destination, hvis du vil have et romantisk getaway med din partner. Og det er uanset, om du er på udkik efter masser af fred og afslapning, eller om du trænger til spændende oplevelser og masser af dans, musik, god mad og drinks. 

Costa Adeje, med sine kilometer efter kilometer af gyldent sand, er ideel for par, og byder også på masser af chikke restauranter, barer og klubber, hvor du kan drikke vin og drinks og spise lækker mad i glamourøse omgivelser. Du kunne overveje en romantisk aftentur i Teide Nationalpark for at kigge på stjernerne, eller hygge dig over cocktails på stilfulde strandbarer med DJ’s. 

Nyd det vidunderlige syn af solnedgangen på en afsides strand som Benijo i Santa Cruz, og tag derefter rundt på de lokale tapasbarer og prøv dig frem med de lokale delikatesser. Hvis du er eventyrlysten, så kunne du tage vandreturen fra den smukke by Masca, der ligger på en bakketop, gennem en kløft til en isoleret strand. Herfra bringer en båd dig tilbage gennem de imponerende klipper kendt som ‘Los Gegantes’ (Giganterne). 

Vælg det rigtige hotel til din ferie på Tenerife

Det er nærmest en jungle når man ser det store udvalg af hoteller på Tenerife og vi forstår det kan være svært at vælge hvor man skal bo. Hos Escapeaway har vi derfor forsøgt at gøre det nemt for dig at vælge iblandt hotellerne ved kun at tilbyde udvalgte ferielejligheder og hoteller med gode anmeldelser og som har 3, 4 eller 5 stjerner. Vi har også opdelt hotellerne i hoteltema som f.eks. godt og billigt, eksklusiv eller til en god strandferie. Rejser du med familien kan du f.eks også se information om hoteller, der har badeland og vandrutsjebane.

Med Escapeaway kan du få en problemfri og sikker ferie på Tenerife, med mulighed for afrejse fra København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg. Vores smarte søgemaskine støvsuger nettet for de bedste priser på flybilletter med rutefly, og kombinerer dem med udvalgte hoteller på Tenerife. Det hele samles i en pakkerejse med Rejsegaranti, så du får det bedste af begge verdener. Tilføj billeje til pakken for den bedste oplevelse når du kommer frem. God tur!

>> Læs mere om hoteller

Kort over Tenerife

Populære hoteller på Tenerife

Spanien, De Kanariske Øer, Tenerife, Costa Adeje
  • Nærmeste lufthavn: 21 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Pool
Spanien, De Kanariske Øer, Tenerife, Playa de las Americas
  • Nærmeste lufthavn: 17 km
  • Nærmeste strand: ca. 400 m
  • Pool
Spanien, De Kanariske Øer, Tenerife, Costa Adeje
  • Nærmeste lufthavn: 20 km
  • Nærmeste strand: ca. 600 m
  • Pool