Rejser til La Caleta

Med sit beskedne antal barer, caféer og restauranter egner La Caleta sig til de rejsende, der søger et mere roligt og afslappende rejsemål end de mere besøgte og livlige områder på Tenerife, som f.eks. Playa de las Americas.

Der er to hovedstrande ved La Caleta, Playa de la Enramada og Playa de Diego Hernandez, samt en lang række fremragende strande inden for en overskuelig køreafstand. Kun en kort køretur væk ligger også Costa Adeje, der er hjemsted for mange turistattraktioner og som udgør en perfekt dagstur-destination. Blandt andet tilbydes her bådture med mulighed for at se hvaler og delfiner.

Velkommen hos Escapeaway! La Caleta på Tenerife er en destination, som vi i øjeblikket ikke tilbyder rejser til. Du kan derfor med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev og på den måde være blandt de første til at få besked, når vi lancerer rejser til La Caleta. Hos Escapeaway finder du udelukkende en samling af nøje udvalgte hoteller med gode anmeldelser, og mens du venter på, at vi lancerer rejser til La Caleta, kan du jo tage et kig på nogle af de mange andre rejser til Tenerife vi kan tilbyde, f.eks.:

>> Billige rejser til Playa de las Americas
>> Billige rejser til Playa Paraiso

Oplevelser og udflugter

Du finder mange tips og ideer til oplevelser og udflugter på Tenerife på vores blog, men bor du i nærheden af La Caleta er her tre bud på oplangte udflugter.

La Caleta National Park

Find dine vandresko frem og tag på en tur ind i det spektakulære vulkanske landskab i La Caleta National Park. Naturelskere vil finde masser af eksotiske fugle i parken, samt en enestående flora. Og så er havudsigten fra toppen af parkens klippeområder hele vandreturden værd.

Aqualand Costa Adeje

La Caletas større naboområde, Costa Adeje, rummer en række spændende familie-attraktioner. En af de bedste af disse er vandlandet Aqualand Costa Adeje, hvor både små og store hurtigt kan få en halv eller hel dag til at gå.

Bådture fra Puerto Colon

Når man rejser til La Caleta, så bør man også besøge Costa Adejes marina, som ikke blot er et dejligt sted for en spadseretur og en kold øl; du kan også hoppe om bord på en af de mange både, der tilbyder guidede ture rundt langs kysten fra marinaen. Katamaranerne med deres glasbund er en fantastisk måde at se øens marine liv på, mens et krydstogt med et mindre fartøj kan være den perfekte måde at udforske kysten på - og som regel inkluderer mulgiheden for at snorkle. Hold øjnene åbne - måske møder du en havskildpadde!

Strande i og omkring La Caleta

Området byder på mange dejlige strande, her er et lille udpluk af dem.

La Caleta Beach. 

La Caleta er en lille naturlig strand, overdækket med vulkansk sand og omgivet af klipper, der med sin ro og størrelse egner sig fantastisk til familier.

Playa Barranaco del Ingles

Det grå sand her er fint og varmt, og denne stille strand er et ideelt sted at undslippe de større og overfyldte strande ved Adeje.

Playa el Duque

For at nå frem til denne strand, skal du via en stenet sti og nogle marker, men det er turen værd for stranden er omgivet af en bugt og masser af ro go stilhed.

Playa de los Morteros

Kun ca. 20 minutters kørsel fra La Caleta finder du den smukke fjord Cala en Porter, omgivet af en frodig, uspoleret naturpark.

Hvis du er på udkig efter større strande, kan du nemt gå langs strandpromenaden til de nærliggende sandstrande Playa del Duque og Playa de las Americas. Her finder du lange familievenlige strande med masser af strandbarer og caféer.

Byer i nærheden

Vil du ud på oplevelser så findes der på Tenerife mange hyggelige byer at besøge, både langs øens kyster og i det smukke bagland.

Costa Adeje

La Caleta har nogle fantastiske nabobyer, der er et besøg værd. Den nærliggende by Costa Adeje er som regel en favorit blandt familier, idet den tilbyder masser af aktiviteter og rummer masser af underholdningstilbud. Golf-entusiaster vil nyde en solrig runde på byens 27-hullers golfbane. Og hvis børnene har brug for en pause fra stranden, kan de vælge mellem vandland, forlystelsesparker, go-kartbane og bådture.

Playa de las Americas

Følg den naturskønne kyststi fra La Caleta til det nærliggende ferieresort Playa de las Americas. Stedet lokker med en lang strækning af gyldent sand og bølgebrydere for at holde det varme vand roligt og sikkert for unge svømmere, hvilket gør det til en populær strand for familier. 

Playa del Duque

Lidt længere oppe langs kyststien finder du Playa del Duque, som er en fantastisk halvmåneformet strand flankeret af luksushoteller og designerbutikker. Dette er et roligt og smukt sted at slappe af blandt eksklusive omgivelser.

Mad og drikke 

På en rejse til La Caleta er det oplagt at indtage nogle af de traditionelle, canariske retter, der bl.a. omfatter papas arrugadas (små saltede kartofler serveret med krydret mojo-sauce) og carne fiesta (en lækker svinekødsret serveret ved øens fiestas). 

Vi anbefaler dig også at prøve nogle lokale tapas på din ferie. Tapas er en traditionel del af det spanske køkken på fastlandet, men denne hyggelige måde at dele små retter på, er blev adopteret helhjertet af Tenerifes befolkning. 

Prøv også lokal gedeost stegt i honning og specialiteten pimientos de padron.

La Caleta er hjemsted for godt udvalg af restauranter, hvoraf mange serverer friske fiske- og skaldyrsretter med en smuk havudsigt. Nyd en lang frokost under skyggen af en parasol,  mens du kigger ud over havet, eller forkæl dig selv med cocktails, mens solen går ned. Hvis du har brug for et bredere udvalg af restauranter, kan du tage en tur til den nærliggende Costa Adeje, hvor udbuddet er større og hvor du kan finde alt fra pizzeriaer til søndagsbrunch.Bestil billige rejser til La Caleta online

Brug søgemaskinen fra Escapeaway når du skal finde billige rejser til La Caleta. Vi søger automatisk efter de bedste ferieboliger, feriehuse, ferielejligheder og hoteller i La Caleta. Fælles for alle er, at de ligger i toppen med gode anmeldelser fra både vores egne gæster og fra gæster i andre lande. Samtidig har og får du friheden til at søge med valgfri rejsedato, valgfri rejselængde og nettets bedste priser på både fly og indkvartering.

Vi har med andre ord gjort det store arbejde for dig - nu skal du bare bestemme, hvornår du vil rejse til La Caleta - og med hvem. Der er mulighed for afrejse fra bl.a. København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg lufthavn. Søgemaskinen sammenligner automatisk de bedste priser på flybilletter med både rutefly og lavprisselskaber og kombinerer dem med vores udvalgte ferieboliger i La Caleta. Alle dele af rejsen samles herefter i en pakkerejse med rejsegaranti, så du får det bedste af begge verdener. Tilføj billeje eller transfer (transport tur/retur mellem lufthavnen og dit hotel) til pakken for den bedste og mest fleksible oplevelse, når du ankommer til rejsemålet.

God rejse!

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i La Caleta

Populære hoteller i La Caleta

Spanien, De Kanariske Øer, Tenerife, La Caleta
  • Nærmeste lufthavn: 20 km
  • Nærmeste strand: ca. 300 m
  • Pool
Spanien, De Kanariske Øer, Tenerife, La Caleta
  • Nærmeste lufthavn: 22 km
  • Nærmeste strand: ca. 350 m
  • Pool
Spanien, De Kanariske Øer, Tenerife, La Caleta
  • Nærmeste lufthavn: 22 km
  • Nærmeste strand: ca. 600 m
  • Pool