Rejsetips til Los Cristianos

Tenerifes sydkyst, lige syd for den tempofyldte ferieby Playa de las Americas, finder du et af Tenerifes mest populære feriesteder, havnebyen Los Cristianos. Det er en populær feriedestination, som tiltrækker gæster hele året med sine gode  strande og mange aktivitetsmuligheder.

Los Cristianos og det omkringliggende område er kendt for sine velplejede strande, som venter med fint sand og klart, rent badevand. Den mest kendte strand hedder Playa de los Cristianos. Den er familievenlig og lavvandet. En anden strand er Playa de las Vistas. Den ligger på den anden side af havnen og tilbyder masser af vandsportsaktiviteter som dykning, surfing, snorkling og jetski, så her er der en del mere action.

Der er masser af ting at lave op opdage i Los Cristianos. Det er oprindeligt en gammel fiskerby, og du vil opdage, at mange af attraktionerne og oplevelser ikke ligger langt fra havnen. Fiskerihavnen med de farverige fiskerbåde og det travle liv er en oplevelse i sig selv. Eller hvad med at tage med på en hvalsafari, hvor du kan se både hvaler og delfiner? En stor oplevelse. Byens hvide kirke fungerer som et samlingspunkt for byen, og herfra arrangerer man også lokale fester (fiestas) og koncerter. Hvis du har lyst til at shoppe, er der både lokale markeder, butikker og moderne indkøbscentre. 

For flere kulturelle muligheder, shopping og forlystelser, kan du besøge den pulserende naboby Playa de las Americas, kun en kort afstand fra Los Cristianos. Hvis det ikke er for varmt, kan gå langs havet mellem de to byer på lidt over en time - med lokalbussen tager det under et kvarter.

Ingen ferie er komplet uden god mad og drikke, og det får du absolut i Los Cristianos. Her kan du udforske det kanariske køkken med bl.a. traditionelle tapas  - eller restauranter med frisk fisk og skaldyr fra havet på menukortet. Der er naturligvis også flere internationale spisesteder, som serverer alt fra pizza, steaks, salater og pasta. Byen har en fin strandpromenade, hvor restauranter og caféer ligger som perler på en snor. Nyd en afslappet gåtur her, se solnedgangen og den smukke havudsigt, mens du nyder noget koldt at drikke eller noget lækkert at spise.

Nattelivet i Los Cristianos er afslappet, men her er dog nogle hyggelige caféer og barer. Hvis du  leder efter et mere hektisk natteliv, ligger nabobyen Playa de las Americas jo tæt på, hvor der er masser af natklubber og diskoteker, og festen fortsætter til langt ud på natten - som den ofte gør i Spanien.

Er du interesseret i natur og dyreliv? Så har vi et udflugtstips til dig. Tag en tur med båd til naboøen La Gomera. Det er den næstmindste af De Kanariske Øer, og båden dertil afgår fra havnen i Los Cristianos. Rejsen tager lidt under en time hver vej.  Her finder du den smukke nationalpark La Garajonay, som er på UNESCO's verdensarvsliste, og du vil opleve frodige skovlandskaber med et rigt dyreliv - det er virkelig et imponerende sted.

Velkommen til Los Cristianos med Escapeaway! Hos os kan du skræddersy din rejse, så den passer til dig Desuden kan du vælge mellem vores nøje udvalgte hoteller. Se også gerne vores unikke Hideaways-hoteller. Lej gerne en bil, når du skal rejse til denne del af Tenerife. Det betyder bedre muligheder for oplevelser, ture og små eventyr.

>>> Se alle vores hoteller og lejligheder i Los Cristianos

>>> Se vores Hideaways-hoteller på Tenerife

>>> Læs mere om Playa de las Americas 

>>> Læs mere om Costa Adeje

>>> Læs mere om La Gomera

>>> Læs mere om Tenerife

>>> Læs mere om De Kanariske Øer

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Los Cristianos

Populære hoteller i Los Cristianos

Spanien, De Kanariske Øer, Tenerife, Los Cristianos
9,0
Fabelagtigt
1341 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 17 km
  • Nærmeste strand: ca. 200 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, De Kanariske Øer, Tenerife, Los Cristianos
9,3
Fabelagtigt
3479 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 17 km
  • Nærmeste strand: ca. 1 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, De Kanariske Øer, Tenerife, Los Cristianos
8,9
Meget godt
993 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 16 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.2 km
  • Pool (evt. sæsonåben)

Hvad siger gæsterne i Los Cristianos?

8,8
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 8 anmeldelser