Rejser til Los Cristianos

Populære og livlige Los Cristianos byder på aktiviteter for hele familien, hvad enten I skal bruge ferien på afslapning, eller om I skal bade i vandland, ride på kamel eller nyde byens berømte natteliv så kan du finde hvad du søger i Los Cristianos. Book en billig rejse til Los Cristianos med Escapeaway i dag!

På Tenerifes sydkyst finder man den livlige lille havneby Los Cristianos. Som øens primære havn har feriestedet her en energisk stemning, hvor man kan finde handelsskibe, yachter, færger og udflugtsbåde, der kommer og går. Der er to strande i byen, der har to meget forskellige stemninger. Playa de los Cristianos har stille vand, som er perfekt til at bade i, og gyldent sand, som er skønt at slappe af på. På den anden side af havnen ligger Playa de las Vistas, som tilbyder en overflod af forskellige slags vandsport og en bar. I selve byen ligger der flere caféer, livlige barer og autentiske restauranter, som serverer traditionel mad. Man kan nemt bruge sine morgener, eftermiddage og aftener her langs med promenaden.

En rejse til Los Cristianos er mere end bare at slappe af på stranden. Der er masser at lave og noget for alle: Octopus Aquapark, som børnene ikke vil væk fra, den fantastiske Las Aquilas dyrepark (dette kan blive en dagstur), og der ligger utallige andre parker og endda Tenerife Zoologiske Have i nærheden. Og det er hvis man ikke tæller kamelridning, sejlture og dykning med!

Los Cristianos er ikke kun for dig, der søger afslapning, men også for dig som søger et livligt natteliv! Man kan få masser af sjov og hygge sig i de mange barer og restauranter af forskellige nationaliteter langs med stranden, og dertil kommer selvfølgelig de mange klubber og karaoke- og kabaretbarer inde i byen. Dem som foretrækker natklubber vil naturligvis også have masser at vælge imellem, da Los Cristianos kan tilbyde alt fra 80’er klubber, techno, house og disko. Kun Playa de las Americas har et større udvalg – og den ligger kun en 10 minutters køretur væk!

Om søndagen er der et marked, hvor man kan købe masser af nipsgenstande af svingende kvalitet, og måske gøre et godt køb. Las Americas har sit eget marked om torsdagen, hvor varerne har en lidt højere kvalitet. Hvis man vil tage del i de lokale festligheder, så skal man komme i februar, hvor områdets helt egen karneval afholdes, og det byder på alt den spraglede, fjollede pynt, som spanske fester er kendt for: skandaløst tøj, samba og mere paella end man kan forestille sig!

En femtimers flyvetur bringer dig direkte til de gyldne strande i den smukke ferieby Los Cristianos på Tenerifes sydvestlige kyst. En rejse til Los Cristianos indbegrebet af hvad Tenerife handler om – afslapning, masser at se og lave og at feste hele natten, hvis det er det man vil.

Sådan booker du en rejse til Los Cristianos

Velkommen til Tenerife med Escapeaway, vi er specialister i rejser til Los Cristianos og andre rejsemål på øen hvor du bor på håndplukkede hoteller i din ferie. Indtast dine ferieønsker i søgemaskinen og find nemt en fleksibel rejse til Los Cristianos, som passer til dig og dine planer. Vælg mellem afrejse fra København, Aarhus, Aalborg, Billund eller Hamburg lufthavn - vi søger efter billige flybilletter fra alle flyselskaber og kombinerer med udvalgte hoteller på Tenerife, kun med gode anmeldelser. Du får en pakkerejse, som er sikret af Rejsegaranti, til nettets bedste pris.

>> Læs også om pakkerejser til Tenerife her
>> Læs også om rejser til Gran Canaria her

Hoteller i Los Cristianos

Populære hoteller i Los Cristianos

Spanien, De Kanariske Øer, Tenerife, Los Cristianos
  • Nærmeste lufthavn: 17 km
  • Nærmeste strand: ca. 5.2 km
  • Pool
Spanien, De Kanariske Øer, Tenerife, Los Cristianos
  • Nærmeste lufthavn: 16 km
  • Nærmeste strand: ca. 200 m
  • Pool
Spanien, De Kanariske Øer, Tenerife, Los Cristianos
  • Nærmeste lufthavn: 17 km
  • Nærmeste strand: ca. 300 m
  • Pool

Information og fakta

Jeg har her samlet lidt information og fakta om rejsemålet Los Cristianos. Vil du have mere inspiration til din ferie på Tenerife så kig forbi vores blog hvor vi skriver om egne erfaringer fra rejser til øen og om emner som f.ek.s kulturlivet, de mange strande, seværdigheder, maden og meget mere.

Los Cristianos betyder at man har base i et livligt feriested på øen Tenerife, omringet af smukke strande, et fascinerende land og et travlt natteliv. På Tenerifes vestkyst ligger der mange interessante og eksklusive feriesteder, og man kommer til at opleve det i Los Cristianos.

Området tilgodeser flere typer feriegæster og deres behov, lige fra vidunderlige strande til sjove familieattraktioner, fra familier til par. Feriestedets beliggenhed giver folk muligheden for at opdage noget af Kanarieøernes ikoniske skønhed, uanset om man foretrækker at gå på opdagelse inde i det skønne landskab, eller om man vil tage en færge over til en af de nærliggende øer og gå på opdagelse i de mange nationalparker.

Uanset om man leder efter en pause på stranden, et eventyr med øhopping, eller en tur fyldt med udendørsaktiviteter, så løber man aldrig tør for ting at lave i Los Cristianos. Hotellet Paradise Park Fun Lifestyle giver i hvert fald sig selv et navn at leve op til, og det leverer et hotel pakket med faciliteter, som helt giver en lyst til ikke at ville forlade det.

Med så mange ting man kan foretage sig i Los Cristianos, så er der naturligvis også steder, hvor man kan slappe af og genoplade batterierne. Uanset om det er med en is i skyggen, en lur i solen eller man bare sidder og nyder omgivelserne, så er det nemt at koble af fra dagligdagens stress og jag. Hvis man ikke har noget imod at tage på en kort tur til Playa de las Americas, så vil ens indsats blive belønnet i Mare Nostrum Spa, der er et verdensberømt skønheds- og helse-spa, som tilbyder innovative, men meget afslappende behandlinger.

Oplevelser 

Højdepunktet af alle Los Cristianos attraktioner er den pragtfulde sandstrand, som er en af grundene til at Los Cristianos er en af de mest populære destinationer på det sydlige Tenerife. Playa de los Cristianos er en lang strand med gyldent sand, som også ligger tæt på havnen, hvis man ønsker at sejle en tur rundt langs bugterne eller, hvis man vil lidt længere væk, så kan man sejle ud til de nærliggende øer som La Gomera. Dette feriesteds fantastiske strand bliver man simpelthen nødt til at besøge.

Los Cristianos har dog også andre ting at tilbyde end stranden. Hvis man kan lide naturen og at gå, så har Tenerife nogle fantastiske steder man kan vandre. Der er flere vandreruter, som tager dig gennem frodig natur, og de er en skøn måde at opleve de naturlige omgivelser på i fred og ro. Medbring en madkurv, og få en dag ud af det.

Byens hvide kirke, der ligger skinnede i solen, virker som et omdrejningspunkt for fiestas og koncerter, som giver strandens grønne, blå og gyldne farver et lille pift. Tag på en dagstur til La Gomera, som har et imponerende naturligt landskab og Garajonay Nationalpark som kronjuvelen i dette – det er et perfekt sted for naturelskere. Øen har også nogle vidunderlige strande, og de er alle mindre travle end dem på Tenerife og Gran Canaria. Når I kommer tilbage igen, så kan I tage ud i det travle natteliv i Los Cristianos, efter en god middag ved marinaen.

Hvis man leder efter noget lidt mere afslappet, så kan man slentre en tur langs havnen og marinaen, hvor der er nogle charmerende barer og indbydende spisesteder, som serverer kølige drinks og traditionel madlavning. Man kan også slappe af i sandet, og til dette formål er Playa de las Vistas formentlig den bedste strand i området, men strandene i det nærliggende Playa de las Americas er også gode.

Strande

Los Cristianos og det omkringliggende område er blevet berømte for de vidunderlige gyldne strande og deres krystalklare vand. Den største strand er Playa de los Cristianos, men Playa de los Tarajales og Playa de las Vistas ligger i nærheden og er let tilgængelige. Naturligvis tiltrækker strandene mange besøgende hvert år, hvilket har resulteret i en masse souvenirbutikker og beach barer, hvor man kan slappe af og nyde en drink til den beroligende lyd af havet. Det klare vand giver også rig mulighed for snorkling.

Udover de skønne strande, så ligger Las Canadadas del Teide Nationalpark også tæt på, og den har nogle skønne eksempler på det unikke plante- og dyreliv, som bor på de Kanariske Øer.

Gastronomi

Da øen har tilpasset sig den massive turisme, så er det ingen overraskelse at Tenerife tilbyder en bred vifte af mad fra forskellige kulturer og lande, og der er ikke meget, som man ikke kan finde, lige fra traditionel engelsk mad til det libanesiske køkken. Fisk og skaldyr er, ikke overraskende, ret almindeligt hos de restauranter og caféer, som ligger ved promenaden, men hvis man har mod på at begive sig lidt væk fra stranden, så kan man finde både europæiske, asiatiske og afrikanske spisesteder indenfor gåafstand af kysten. Pubber og barer er lige så fremtrædende i dette område, men de er også lige så mangfoldige og rangerer fra irske pubber til de traditionelle tapasbarer. 

Nattelivet

Efter de mange behandlinger i Mare Nostrum Spa, så kan man tage et kig på det travle natteliv, når man nu er her. Selvom listen over attraktioner i Los Cristianos inkluderer op til flere barer og pubber, som man kan nyde en drink i, så er der ikke helt den samme feststemning, som der er i den nærliggende by Playa de las Americas. Magic Lounge Bar og Tramps får hjertet til at slå hurtigere og fødderne til at danse, mens nogle af de bedste klubsange spiller. Hvis man foretrækker en lidt mere personlig tilgang, så har Soul Suite og Sax Bar liveoptrædener. Uanset hvad man er til, så kan man danse natten væk.

Familieferie

Det skønne ved Tenerife er, at der er masser af frihed til at udforske og opdage de forskellige områder, som øen gemmer på, hvilket kan give en spændende ferie, hvor hele familien er underholdt. I Los Cristianos kan man solbade på stranden eller deltage i en af de mange aktiviteter, som tilbydes langs kysten, men hvis man tager lidt ind i landet, så er landskabet helt anderledes. Familier kan få meget glæde af at være på ferie i Los Cristianos.

Der er utallige vidunderlige og behagelige hoteller, som kan imødekomme de behov familier og par måtte have, lige fra 4-stjernede hoteller til større lejligheder.

Dem som har små børn eller barnlige sjæle burde tage til Siam Park, som er en skøn vandpark. Ellers er der Monkey Park, som er en skøn og lærerig zoologisk have, der har mange venlige og interessante aber.

Castillo San Miguel er en anden god familieattraktion, som laver middelaldershows. En tur til Los Cristianos giver også feriegæster mulighed for at tage med en færge og gå på opdagelse på nogle af de Kanariske Øer, deriblandt La Gomera.

Læs mere om rejser med hele familien i rejsetemaet familieferie.

Rejser for par

Los Cristianos er en fabelagtig feriedestination for par, da den tilbyder en overflod af aktiviteter til to personer. Nyd en romantisk gåtur langs byens havn, eller en romantisk måneskinstur langs med stranden. Eller måske kan I købe en flaske vin og noget take away, og nyde en picnic på stranden.

Besøg en af de mange spaer, der findes i Los Cristianos, og få en velfortjent dag fyldt med ro og afslapning, som vil få alle jeres problemer til at forsvinde. De fleste spaer tilbyder parmassage, og efterfølgende kan man få en kop te eller et måltid i de smukke rammer hos de forskellige spaer.

De lidt mere aktive par kan prøve SUP (Stand Up Paddle boarding) eller surfing nede på strandene, hvor der flere steder er kurser man kan tage. Eller man kan prøve snorkling, så man kan opleve den smukke verden under vandet og få nogle romantiske minder fra sin ferie på Tenerife.

Læs mere om hoteller og rejser som er specielt velegnet for jer der rejser som par i rejsetemaet "godt til par".

Aktiv ferie

Der er masser af ting man kan lave i Los Cristianos, og da byen er en gammel fiskerby, så vil man opdage at mange af attraktionerne og turene ikke er langt fra stranden eller havnen. Hvis man vil have lidt luksus, så kan man prøve nogle af de bådture, som ofte sejler rundt om øen, eller hvis man have noget mere familieorienteret, så kan man tage en tur med en af de mange både, der har en glasbund, så man følge med i koral- og havlivet under overfladen.

Men hvis man derimod foretrækker at komme helt tæt på, så kan man altid tage med på en dykkeudflugt for rigtigt at udforske det krystalklare vand, som man helt sikkert kommer til at elske. Der er masser af spænding og eventyr både i og omkring det smukke Los Cristianos, og selvfølgelig masser af afslapning i det bløde sand.

Dem, som elsker at være aktive i deres ferie, vil have maser af muligheder for at få pulsen op med de mange typer vandsport, der er tilgængelige. Los Cristianos og det nærliggende Costa Adeje vil holde en i gang med alt fra dykning og snorkling til sejlads og jetski.

En tur med en båd kan også give jeres tur en roligere stemning – eller en lidt mere oplivende stemning på fx en delfin- eller hvalsafari.

Kulturlivet

Tenerife og Los Cristianos har en kultur som Spanien har haft indflydelse på lige siden slutningen af det 15. århundrede. Men på grund af den lange afstand mellem Tenerife og Spaniens fastland, så har en unik kultur udviklet sig, som de besøgende er glade for at opleve. Tag på en dagstur til Santa Cruz og besøg museerne og kunstmuseerne og lær noget om den lokale historie og traditioner.

Op til flere kulturelle helligdage er blevet adopteret fra Spanien som fx Semana Santa, der er en hellig uge, som ligger ugen før påsken. Romeriaer er også meget almindelige her. Det er specielle dage, hvor de lokale ærer deres skytshelgen. De religiøse helligdage bliver normalt fejret med store processioner, festmåltider og underholdning i gaden, som alle er velkomne til at deltage i.

At leje en bil og køre rundt omkring i de særprægede og landlige bjerglandsbyer er også en kulturel oplevelse, da man kommer forbi mange gamle kirker og venlige lokale.

Vejret i Los Cristianos

Ferier til Los Cristianos betyder, at man bliver badet i den berømte Kanariske sol. Temperaturen kan om sommeren blive op til 30° celsius, og gennemsnittet er omkring 17° i december. Husk solcremen! Der er meget lidt regn, kun en lille byge her og der, så hvis man vil køles af, så skal man besøge poolen eller Atlanterhavet!

Landskabet og naturen

De to skønne gyldne strande grænser op til det store Atlanterhav – Playa de los Cristianos er den større og mere populære, men den tilstødende bugt Las Vistas tilbyder flere slags vandsport blandt dens store palmer. Horisonten er helt klar, der er hverken skyer eller dis kun det klare blå hav og gigantiske bjerge i det fjerne. Besøg den travle lille havn og kig på mangefarvede både, der lægger til i løbet af dagen.

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hvad siger gæsterne i Los Cristianos?

8,8
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 5 anmeldelser