Rejser til Los Realejos

Los Realejos har en spektakulær beliggenhed i bjergene tæt ved nordkysten af Tenerife. Området omkring denne mellemstore by byder således på nogle af øens smukkeste landskaber. En stor del af disse indgår i beskyttede naturområder såsom Mount Teide Nationalpark, og Corona Skovnaturpark, som ikke overraskende gemmer på masser af muligheder for friluftsmennesker. Holder du af aktive ferier med vandreture i storslået natur, er det derfor oplagt at rejse til Los Realejos.

Ferie med strand, natur og kultur

Selvom bjergene mange steder står stejlt helt ned til kysten, kan du på en rejse til Los Realejos også tage en badetur og solbade på stranden. Inden for 10 minutters kørsel finder du nemlig flere små strande med sort lavasand såsom Playa de la Fajana og Playa El Socorro. Særligt sidstnævnte er også populær blandt surfere, som her nyder godt af de regelmæssige bølger. Kigger du op, er det ligeledes heller ikke usædvanligt at se paraglidere svæve ned mod kysten oppe fra bjergene.

Du behøver dog ikke at svæve højt for at nyde det smukke kystlandskab. Når du går og kører rundt i og omkring Los Realejos, passerer du således ofte udsigtspunkter, miradors, hvorfra du kan nyde spektakulære panoramaudsigter over bjerge og hav.

Det er ikke kun friluftsmennesker, som rejser til denne nordlige del af Tenerife. Los Realejos er også et oplagt rejsemål for dig, som vil på en rigtig livsnyderferie med familien, solo eller din partner. I både Los Realejos og de nærliggende nabobyer finder du for eksempel talrige gode restauranter, hvor du til maden kan nyde lokale vine.

Ligesom du får rig lejlighed til at fordybe dig i det lokale køkkens herligheder på en rejse til Los Realejos på det nordlige Tenerife, er der i netop denne by også gode muligheder for at opleve de lokales skikke og traditioner på nærmeste hold. Netop Los Realejos er således kendt for sine mange byfester og festivaler, der ofte inkluderer store optog, musik, fyrværkeri og mad. Eftersigende er der næsten 100 af slagsen i løbet af året!

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Los Realejos