Luksusferie Tenerife

Rejs på luksusferie på Tenerife med Escapeaway, og bo på et af vore særligt udvalgte luksushoteller, med fokus på charme, beliggenhed og høje standarder. Her får du et fantastisk vejr året rundt, frodig natur, og en utrolig geografi, med Spaniens højeste punkt, vulkanen Teide, som kronjuvelen i samlingen. Pga øens popularitet som feriedestination - særligt i vintermånederne - er det nemt at komme hertil med rutefly, og med Escapeaway kan du sammensætte rejselængde og datoer som du vil.

På den sydvestlige del af Tenerife - solsiden - finder man bl.a. den populære ferieby Playa de las Américas, og her finder du en række luksushoteller, som er håndplukkede af Escapeaway til at være ramme om jeres luksusferie. Her er der kræset for kvaliteten, og faciliteterne er altid på højeste niveau. Samtidig lægger vi vægt på at finde unikke hoteller, som har få værelser og en særlig beliggenhed. Luksusrejser til Tenerife med Escapeaway går altid med rutefly fra enten København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg - direkte eller med en enkelt mellemlanding - til en af Tenerifes to lufthavne, enten Tenerife North eller mere almindeligt den nyere Tenerife South.

Tenerife er også en stærk destination for dig, der gerne vil være aktiv. Her er stakkevis af flotte golfbaner, og har du gode ben, kan du tage en tur på cyklen op på vulkanen Teide, inden du sætter næsen tilbage mod hotellet. Tag på en dejlig og fleksibel luksusrejse til Tenerife i selskab med Escapeaway og få en oplevelse ud over det sædvanlige.

Luksusrejser til Tenerife

Tenerife er den største af De Kanariske Øer, og den vulkanske ø-perle tiltrækker både naturelskere, vandrere, mountainbikere, paraglidere, windsurfere, dykkere, kitesurfere, sejlere og golfspillere. Som prikken over i'et på den sportslige udfoldelse, kan du indkvartere dig i en super chic luksusvilla eller på et lækkert luksushotel med alle bekvemmeligheder. Luksusopholdet giver dig friheden til at opleve alle disse sportsaktiviteter fra første parket, med de fysiske og visuelle rammer på plads. I de fleste af vores luksushoteller på Tenerife, har du en rummelig spa med mange afslappende behandlinger og, selvfølgelig, en eller flere pools og en afslappende park, med masser af komfortable stole til at nyde solen. Oplev din sport, kombineret med et omfattende forkælelsesprogram - og få den perfekte luksusferie på Tenerife!

365 dage om året er Tenerife klar med perfekte golfbaner, shopping i de maleriske landsbyer, fantastiske vulkanvandreture og spektakulært anlagte parker med laurbærskove. Besøg det største vandland i Europa, de smalle gader i de charmerende byer Garachicio, Santa Cruz, El Sauzal, Vilaflor og Puorto de la Cruz, eller opdag den gamle bydel i La Laguna, et UNESCO World Heritage site. Men du kan jo også bare nyde en cocktail på terrassen på dit luksushotel, med udsigt over det smukke landskab og den frodige vegetation og bare lade dagen gå... Det er rigtig luksus.

Øen Tenerife blev skabt af vulkanske udbrud, og det er bevist, at den ældste sten er over syv millioner år gammel. Dette vulkanske landskab skabte en labyrint af huler, som er værd at udforske, og det stabile, milde klima, kombineret med den vilde skønhed i landskabene - over og under havet - gør Tenerife til et Eldorado for vandsportentusiaster og eventyrlystne. Dykkere kan svømme med eksotisk fisk, skildpadder og rokker, med en sigt på mere end 30 meter, eller dykke på spændende vrag fra både krigs- og fredstid.

>> Læs også om luksusrejser til Mallorca
>> Sådan booker du en billig pakkerejse til Gran Canaria

>> Læs mere om luksusrejser

Kort over Tenerife

Populære hoteller på Tenerife

Spanien, Tenerife, Costa Adeje
  • Nærmeste lufthavn: 20 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Pool
Spanien, Tenerife, Playa San Juan
  • Nærmeste lufthavn: 33 km
  • Pool
  • Internetadgang/Wi-Fi
Spanien, Tenerife, La Caleta
  • Nærmeste lufthavn: 24 km
  • Pool
  • Internetadgang/Wi-Fi