Pakkerejser til Tenerife

Når du skal på ferie til Tenerife, kan du finde billige pakkerejser her hos Escapeaway. Vi giver dig muligheden for at samle det hele i én pakke. Både fly tur-retur og overnatning er inkluderet i disse rejsepakker, og skulle du have et ønske om billeje, så du selv kan køre rundt, kan dette også inkluderes. Med en pakkerejse er du også sikret af den danske Rejsegaranti. Når du vælger at rejse af sted til Tenerife med en pakkerejse, er det hele arrangeret hjemmefra, hvilket betyder, at du ikke skal bekymre dig om noget på selve din ferie. I stedet kan du læne dig tilbage og nyde de varme temperaturer og de smukke omgivelser.

Tenerife er endnu en af danskernes favoritdestinationer, når det kommer til de spanske ferieøer. Derfor har vi også sørget for et stort udvalg af pakkerejser hertil. I din søgen efter den perfekte pakkerejse vil du kunne vælge mellem en lang række udvalgte luksushoteller og ferieboliger, der alle er placeret på steder, som er med til at give dig en autentisk bid af den skønne ø. Du vælger selv helt frit, hvor du gerne vil overnatte, og for at give ekstra fleksibilitet flyver vi med rutefly, hvilket betyder, at du kan få lov til at rejse, når du vil – selv på skæve rejsedage. Det betyder også, at du selv kan bestemme din rejselængde. Du kan være sikker på den høje kvalitet af vores pakkerejser, da vi er meget grundige i vores sammensætning af dem.

Tenerife er endnu en perle i Atlanterhavet, og så er det den største ø i øgruppen De Kanariske Øer. Her på øen kan du finde alt, hvad hjertet begærer. Er du meget til det turistede, kan du nemt finde dette på Tenerife, da øen har været en populær feriedestination de sidste 70 år. Men øen er meget mere end det. Du finder også smukke sandstrande, naturbeskyttede områder, Vulkanen Teide, kulinariske madoplevelser og et hav af andre begivenheder, attraktioner og oplevelser. Tenerife er særligt et besøg værd, hvis du sætter pris på den smukke natur, for det er uden tvivl den smukkeste og mest frodige af de kanariske øer.

>> Se det store udvalg af rejser til Tenerife i Spanien med Escapeaway

Find din pakkerejse her

Lyder pakkerejser som noget for dig, kan du nemt finde frem til den helt perfekte af slagsen her hos os på Escapeaway. Vi har nemlig bygget en søgemaskine, der giver dig muligheden for at søge de bedste priser på både fly og hotel frem. Du skriver blot dine informationer ind i søgebaren, trykker søg, og så kommer alle de bedste muligheder frem, der matcher dine informationer. Tjek vores lavpriskalender, hvis du ikke har andre krav, end at din pakke skal være billig, da du her kan se, hvornår en rejse til Tenerife er billigst.

Når du booker din rejse til ferieøen, skal du vælge, hvorvidt du flyver fra København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg. Når du ankommer til Tenerife, vil du lande i Tenerife Sur Lufthavn, der, som navnet angiver, ligger på den sydlige del af øen. Herfra kan du nemt komme hen til dit hotel med enten taxi, bus eller en lejet bil.

>> Læs også om pakkerejser til Spanien

Kort over Tenerife

Populære hoteller på Tenerife

Spanien, Tenerife, Costa Adeje
  • Nærmeste lufthavn: 17 km
  • Nærmeste strand: ca. 150 m
  • Pool
Spanien, Tenerife, Playa de las Americas
  • Nærmeste lufthavn: 17 km
  • Nærmeste strand: ca. 400 m
  • Pool
Spanien, Tenerife, Costa Adeje
  • Nærmeste lufthavn: 20 km
  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Pool