Rejser til Playa de Las Americas

Selv om Playa de las Americas er det ideelle rejsemål på Tenerife for strandelskere, har det meget mere at byde på end sine mange strande, et perfekt klima og gode bademuligheder. Du kan f.eks. tage en runde golf, vandre op til de omkringliggende bjerge, eller hoppe ombord på en yacht og være heldig at spotte en delfin i havet omkring byen.

Playa de las Americas har også et levende natteliv. Områderne "The Strip" og "The Patch" er hjemsted for masser af summende barer, restauranter og klubber, hvor du kan tilbringe en hel nat i byen, hvis det er det, du har lyst til. Der er kort sagt alt, hvad du kunne ønske for at få en fantastisk aften.

For børnene er der også masser af spændende aktiviteter i byen, såsom vandlandet Aqualand, der blandt andet byder på delfin-shows. Du kan også vælge at tage børnene med på en tur på en af flere minigolfbaner i området, eller  - hvis I er på udkig efter lidt mere action - en tur på gokart-banen i udkanten af byen.

Oplevelser og udflugter

Hvad skal man opleve på en rejse til Tenerife, for der er utallige muligheder. Her får du et par forslag til oplevelser og udflugter, men vil du have mere inspiration så finder du mange flere på vores blog om rejser.

Mount Teide

Mindre end en time væk fra Playa De Las Americas ligger én af de største vulkaner i verden. Hvis du er fuld af energi, kan du vælge at vandre op ad stien til toppen, men du kan også vælge at tage den lettere vej via svævebanen, hvis du ikke har mod på at gå til toppen.

Vi anbefaler, at du besøger Mount Teide ved solopgang eller solnedgang, fordi det er på disse tidspunkter, du kan se himlen skifte toner.

Siam Park

Siam Park er et vandland med et væld af forlystelsesmuligheder, der både egner sig til børn og voksne. Det er det største vandland på Tenerife og er lavet som et tropisk paradis med frodige, grønne og rolige omgivelser, som nemt kan få en hel dag til at gå. Bliv ikke afskrækket af navne som Tower of Power, Dragon og Mekong Rapids, for efter den første tur i disse rutschebaner, vil du sikkert ønske en tur mere!

Hvis du trænger til et pusterum, kan du besøge Loro Parque med dets mange eksotiske dyr, herunder søløver.

Playa De Las Americas

Du er forkælet med strande i Playa de las Americas. Der er hele seks at vælge imellem og alle er sandstrande med roligt, lavvandet vand, så dine børn kan lege i sikkerhed.

Playa de Guincho er populært blandt surfere og windsurfere. Til gengæld skal du ikke forvente at kunne solbade her eftersom stranden er en smule stenet. Betingelserne på Playa Honda er også ideelle til surfing, ja, faktisk de bedste på øen, mens dykkere valfarter til Playa de las Vistas.

Begivenheder og events

De tre konger i januar: Hvis du rejser med børn på denne stille tid på året, skal du sørge for at opleve optogene for De tre konger den 5. januar, hvilket fejres som en slags juleaften i Spanien. 

Karneval i februar: Påskens begyndelse markerer også starten på denne livlige karnevalsfest overalt på Tenerife. Gaderne i Tenerifes hovedstad, Santa Cruz, er vært for den største og bedste karnevalsfest, men du kan finde festligheder i mange af øens byer og på mange af øens feriesteder.

Arona sommerfestival i august: Denne begivenhed, der afholdes få minutter fra Playa de las Americas, har fokus på dansemusik og tiltrækker hvert år store folkemængder takket være sit høje kunstneriske niveau. 

Glem ikke, at solnedgangene her er fantastiske. Besøg en af de populære strandklubber, såsom Monkey Beach og Papagayo i Playa de Troya, og se solen gå ned over det klare blå vand med en cocktail i hånden - det bliver ikke meget bedre…

Byer i nærheden

Der findes mange hyggelige byer at besøge på Tenerife, her er et bud på tre af dem.

Costa Adeje

Atmosfæren i nærliggende Costa Adeje er meget anderledes end den afslappende og rolige stemning i Playa de las Americas. Dette er et sted for de rige og berømte og alt er fem-stjernet her, hvad enten det er hoteller, strande med blå flag eller eksklusive designer-butikker.

Gå ikke glip af byens store attraktion; det 200 meter høje vandfald, Barranco del Infierno. På den naturskønne sti, der leder dig til vandfaldet, kan du nyde beskyttet flora og fauna, en gammel mølle og nogle fantastiske udsigtspunkter.

Los Cristianos

Den maleriske havn i Los Cristianos tiltrækker mange besøgende og en lind strøm af yachter, færger og både lægger til og afgår fra havnen, der er byens største attraktion. 

Byen er domineret af luksuriøse boligblokke og restauranter, som flankerer den maleriske strandpromenade, men byen har også to gode strande og en række charmerende forretninger i byens centrum, som er et besøg værd.

Guia de Isora

Guia de Isora er en typisk søvnig landsby på Tenerife, hvis beliggenhed mellem bjergene og havet er betagende. Hvis du vil slappe af i en dags tid, og genoplade batterierne, så er du kommet til det rigtige sted. 

Landsbyen har en gammeldags og traditionel charme, men en del af dens fascinationskraft skyldes også, at den samtidig bærer præg af Mount Teides dramatiske, vulkaniske natur. Længere nede mod havet finder du Playa San Juan, som er hjemsted for en lille havn og to strande med mørk, vulkansk sand og småsten, samt en charmerende bugt, der også er et besøg værd.

Natteliv 

Der er masser af livlige klubber og barer langs Veronicas gade, hvor du kan opleve den bedste og mest festlige del af Playa de Las Americas´ natteliv.

Start festen tidligt i Kaluna Beach Club og lyt til de lokale DJ'er om dagen fra et opvarmet bassin.

Læs mere om Playa de las Americas

Rejsemål i Tenerife

Find rejsen til Tenerife her

Populært i Playa de las Americas

Spanien, Tenerife, Playa de las Americas
  • Nærmeste lufthavn: 17 km
  • Nærmeste strand: ca. 250 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Tenerife, Playa de las Americas
  • Nærmeste lufthavn: 16 km
  • Nærmeste strand: ca. 900 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Tenerife, Playa de las Americas
  • Nærmeste lufthavn: 17 km
  • Nærmeste strand: ca. 1 km
  • Pool (evt. sæsonåben)

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér