Rejser til Playa de las Americas

Tenerifes største ferieby, Playa de las Americas har flere solskinstimer end andre destinationer på øen. Om du vil hertil for at slappe af i solen eller have en mere aktiv ferie, så er her masser af muligheder, samt et væld af restauranter. Book din rejse til Playa de las Americas med Escapeaway i dag!

Playa de las Americas er en af de mest spændende destinationer på Tenerife, og kan prale af fantastiske strande, et skønt natteliv og masser af action og eventyr. Man finder ikke et livligere sted på De Kanariske Øer end i Playa de las Americas, som er bredt anerkendt for at være Tenerifes førende turistdestination. Dette rejsemål er den perfekte destination for alle feriegæster, da den både tilbyder sjov for familien, romantiske aftener og et energisk natteliv for vennerne.

an løber aldrig tør for ting at lave i Playa de las Americas, uanset om du kan lide vandsport på stranden, at gå på opdagelse i det billedskønne landskab eller at ligge og dase ved en pool på et af de mange hoteller. Man kan nemt variere sin ferie så det bliver afslapning og dase den ene dag, og opdagelse og eventyr den næste.

Velkommen til Spanien med Escapeaway, vi er specialister i rejser til Playa de las Americas og andre rejsemål på Tenerife hvor du bor på nøje udvalgte hoteller i din ferie. Benyt søgemaskinen i toppen af siden til at søge blandt håndplukkede og udvalgte hoteller i Playa de las Americas med gode anmeldelser. Kombinér hotellet med en billig flybillet med rutefly fra København, Aalborg, Billund, Aarhus eller Hamburg, supplér evt. med en lejebil og få det hele samlet i en pakkerejse, som er sikret af Rejsegaranti. Simpelt og fleksibelt - sådan er en ferie med Escapeaway.

>> Læs også om rejser til Costa Adeje
>> Læs om fleksible pakkerejser til Tenerife med Escapeaway

Hoteller i Playa de las Americas

Populære hoteller i Playa de las Americas

Spanien, De Kanariske Øer, Tenerife, Playa de las Americas
8,7
Meget godt
419 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 17 km
  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, De Kanariske Øer, Tenerife, Playa de las Americas
8,3
Meget godt
1191 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 18 km
  • Nærmeste strand: ca. 250 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, De Kanariske Øer, Tenerife, Playa de las Americas
9,5
Fabelagtigt
842 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 18 km
  • Nærmeste strand: ca. 250 m
  • Pool (evt. sæsonåben)

Information og fakta

Her har jeg samlet lidt informationer om rejser til Tenerife og naturligvis Playa de las Americas. 

Seværdigheder

Dette feriested er, med sine spektakulære omgivelser og masser af aktiviteter, det ideelle sted, hvis man trænger til en strandpause. Uanset om vil have action eller noget mere roligt, så kan man med garanti finde noget at lave blandt de mange muligheder i Playa de las Americas. Den største attraktion er naturligvis de smukke strande med det fine sand, som er det ideelle sted at solbade før man tager en kølende dukkert i havet.

Man kommer til at opleve den perfekte balance mellem naturlig skønhed og fabrikeret sjov. Området inde i landet på Tenerife er rig på imponerende naturlig skønhed, hvilket man ser i Teide Nationalpark, som er et sandt paradis for vandrere.

Den nærliggende ø La Gomera er lige så smuk, og den kan man sejle til fra Los Cristianos. På øen ligger den berømte og lige så smukke national park Garajonay – dette er endnu et godt sted at gå på opdagelse, hvis man elsker dyreliv eller natur.

Hvis man foretrækker ikke at skulle gå rundt hele dagen, så er der firmaer, som tilbyder rideture rundt i det kanariske land, hvilket giver mulighed for at udforske og være på sightseeing i et afslappet tempo. Hvis man har de små med sig, og de foretrækker at lære noget frem for at gå rundt i en park hele dagen, så finder man måske nogle af Playa de las Americas’ andre attraktioner lidt mere passende. Man kan finde store golf- og minigolfbaner rundt omkring, som kan glæde både seriøse golf- og minigolfspillere, uanset hvor gamle de er. I den nærliggende Costa Adeje ligger Siam Water Park, som har masser af rutsjebaner og pools, som man  kan hygge sig og slappe af i.

”The Patch” er et livligt område fyldt med barer og restauranter, hvor familier og andre kan tage hen og få et velsmagende traditionelt måltid eller en drink eller to.

Dejlige strande

Uanset hvad man leder efter, så vil stranden sørge for en stor del af underholdningen på en ferie til Playa de las Americas. Strandene her er den store attraktion, og det er nemt at slappe af på dem, da der er mange solsenge, som kan lejes. Der findes mange strande med sort sand her, mens det nærliggende feriested Los Cristianos har mange strande med gult sand – begge steder har dejlig lunt vand, som er perfekt til at svømme i til langt ud på aftenen. Dem som gerne vil have pulsen op, kan benytte sig af de forskellige slags vandsport, der bliver tilbudt. Surfing er en populær aktivitet, og der findes flere steder, som tilbyder undervisning og leje, mens dykning kan bookes gennem rejsearrangører og instruktører. Man kan også tage med på en af de mange bådture, der tilbydes og opleve noget af Tenerifes dyreliv.

Maden og drikke

Uanset hvad man kan lide, så kan man finde noget der tilfredsstiller ens appetit i Playa de las Americas. Man kan altid finde en restaurant, som er værd at besøge, uanset om man er til de lækre lokale spanske retter og tapas, eller de italienske og amerikanske retter. Find et intimt spisested langs med stranden, hvor man kan slappe af og nyde et måltid, eller tag til det nærliggende Costa Adeje til det brede udvalg af barer og restauranter. Husk at prøve den lokale ret papas arrugadas, som er lækre saltede kartofler.

Nattelivet

Playa de las Americas er berømt for sit livlige natteliv, og der er masser at opleve efter solnedgang. Veronicas Strip, som er et 200 meter lang strøg med klubber og barer, er det ideelle sted at tage hen, hvis man vil vise sine bedste trin i Tenerifes hotteste natklub, eller få en drink i en chik cocktail bar. Hvis man vil prøve noget lidt andet, så tag til Los Cristianos, hvor man finder et skønt feriested, som er fyldt med autentiske restauranter og fortovscaféer – et ideelt valg til dem, som vil undgå Tenerifes nattelivs liv og røre.

Familieferie

Ferier til Tenerife er en god ide, hvis man har børn med, da der er meget man kan lave. Loro Parque er en slags zoologisk have fyldt med alle typer dyr lige fra hvaler og delfiner til gorillaer og dovendyr. Tag hen til Orca Ocean-poolen, hvor hvalerne giver et show, eller tag de små med til verdens største vivarium for pingviner. Det er kun en kort tur til Siam Park, hvor man kan opleve sjove rutsjebaner og skøre attraktioner. Besøg markedet ved bådene, slap af på stranden eller sig hej til de venlige søløver!

Rejser for par

Playa de las Americas’ omgivelser er perfekte til en romantisk ferie. Der er masser af restauranter, hvor man kan sidde udenfor og se den fantastiske udsigt over havet, eller se solnedgangen med at glas vin i hånden.

En romantisk aften kunne byde på et show på Pirámide de Arona, efterfulgt af en god middag. Eller hvis man vil have en dag, hvor man rigtigt får slappet af, så tilbyder Abama Spa massage og smukke haver, som man kan dase i.

Der er også mange dagsture, så du og din partner kan forsvinde ud i det stille landskab og de gamle byer. Gå hånd i hånd gennem steder som Garachico, før i finder en stille strand eller bugt, hvor I kan svømme og få lidt medbragt frokost.

Aktiv ferie

Mange af de eventyrfyldte attraktioner i Playa de las Americas findes på stranden, specielt i form af vandsport. Med seks sandstrande at vælge imellem, så er der masser af plads til aktiviteter – uanset om man har lyst til at prøve at sejle eller jetski. Ivrige surfere kan tage til Playa de Guincho og blive fanget af de spektakulære bølger! Væk fra stranden kan man finde Mount Teide Nationalparks imponerende landskab, som er et skønt sted at vandre. Få et glimt af dette fantastiske vildnis efterhånden som man når op af bjerget, og bliv belønnet med en fænomenal udsigt over området.

Kulturlivet

Hvis man vil feste, men undgå det livlige natteliv, så er der flere sjove ting man kan lave. Arona Summer Festival er et must for musikfans – det er en stor oplevelse, at være med til denne hotte summerevent, hvor tidligere hovednavne har været Sean Paul og David Guetta. Hvis man virkelig vil forhøje indsatsen, så tag til Tenerife under Santa Cruz Mardi Gras, hvor folk tager ind til hovedstaden for at opleve det fancy tøj, musik og dans.

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hvad siger gæsterne i Playa de las Americas?

8,7
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 11 anmeldelser