Hotel Marylanza Suites & Spa

Spanien, Tenerife, Playa de las Americas

Officiel kategori

Escapeaways vurdering

3242 anmeldelser
Marie Burheim
Udvalgt af
Marie Burheim

Marylanza Suites & Spa er et dejligt lejlighedshotel, som ligger lige ud til golfbanen i  Playa de las Americas. Det tager kun et kvarters tid at gå til det livlige centrum og stranden, så hvis du foretrækker at bo i et roligt område, kan det næsten ikke blive bedre. Der er naturligvis pools til både voksne og børn, samt mange aktiviteter og underholdning både for store og små.  Hvis ferien skal være ekstra bekvem, er der mulighed for at bestille ophold med All Inclusive.

Lige ud til golfbanen i den nordlige del af Playa de las America ligger det dejlige lejlighedshotel Marylanza Suites & Spa. De 217 lejligheder ligger i lave bygninger, som omkranser den dejlige have med pools til både børn og voksne. Den ene voksenpool og børnepoolen er opvarmet året rundt. Foretrækker du at bade i havet, tager det blot et kvarters tid, at gå til en af de store sandstrande i byens centrum. Der er mange aktiviteter både for store og små, og familiens mindste kan hygge sig med de nye kammerater i legerummet, på legepladsen eller ved børnepoolen. 

For de voksne er der aktiviteter både i poolen, men du kan også benytte de mange maskiner i det store fitnesscenter, hvis du ikke har fået motion nok ved at trave rundt på golfbanen. Der er også en dejlig Spa og et wellnesscenter, med alt hvad hjertet kan begære, og hvor du naturligvis kan få forskellige former for behandlinger og massage. Marylanza tilbyder flere forskellige barer og restauranter, hvor du bl.a. har mulighed for at tilkøbe ophold med All Inclusive. Om aftenen er der underholdning for børn og voksne flere gange om ugen.

 

Derfor skal du vælge Hotel Marylanza Suites & Spa

• Hvis du gerne vil bo tæt på golfbanen
• Hvis du ønsker et sted med aktiviteter og underholdning
• Fordi det er et godt sted til både par og børn
• Hvis du vil have mulighed for All Inclusive
• Fordi der er et godt poolområde
 

Godt at vide

Der er mange forskellige aktiviteter og underholdning på stedet, så du må være forberedt på, at støj kan forekomme. Du bor i et roligt område ud til golfbanen, men der er ikke langt til det livlige centrum. Restauranten forventer at gæsterne er omklædt til middagen, hvilket betyder lange bukser og lange ærmer for mænd.

Kort og afstande

Nærmeste strand (Playa de las Americas): 1 km
Nærmeste by (Playa de las Americas):  1 km
Nærmeste lufthavn (Tenerife syd): 17 km
 

Hotellet har 217 pænt indrettede lejligheder, som alle har balkon eller terrasse. Lejlighederne har aircondition, værdiboks (mod tillæg), satellit TV, opholdsstue med køkkenniche, badeværelse med toilet, bruser eller badekar samt hårtørrer. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Hotel Marylanza Suites & Spa:

  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Mulighed for A/C
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
  • Mulighed for balkon/terrasse
  • Børnepool el. afsnit
  • Reception
  • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
  • Hotelbar
  • Mulighed for All Inclusive

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Calle Los Arenales,20, Arona
38650 Playa de Las Americas

Koordinater

Latitude: 28.0596
Longitude: -16.7226

Sådan kan du rejse

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet.