Rejser til Playa Paraiso

Dette kystsamfund leverer livet i et afslappende tempo, og med naboøerne der giver al den trængsel og travlhed, du har brug for om aftenen - er dette en mulighed for det bedste af begge verdener. Takket være det klima, der gør de Kanariske Øer så populære, tiltrækker Playa Paraiso par og familier hele året. Men selvfølgelig er det ikke bare klimaet alene, der bidrager til charmen, for Playa Paraiso-ferierne tilbyder en overdådighed af smukke og fotogene landskaber. Feriestedet på Tenerife blev bygget med det formål at have en fantastisk gylden strand samt et friluftsbad med saltvand beskyttet af bjergene og yndefulde grønne træer – dine drømme om paradis er lige blevet en realitet.

Familiesjov og fantastiske seværdigheder

Hvis du søger en pause fra en travl hverdag, så kan en rejse til Playa Paraiso give dig det. Kystbyen er måske lille, men feriestedet er designet til at imødekomme dem, der søger at komme væk fra virkeligheden. Det nærliggende område Callao Salvaje er vært for lignende seværdigheder, og det samme kan siges om La Caleta, der har en fantastisk nationalpark i en malerisk fiskerby. Hvis du er i Playa Paraiso for at kigge efter eventyr med familien, så skal du besøge vandparken Siam Park. Stedet er vært for overdådige designs, heriblandt temaområder som Mai Tai-floden, og med dinosaurer og drager, der har udsigt over nogle af forlystelserne. Hvis du ikke kan følge med de unges energi, så kan du også besøge tehuse og restauranter, eller endda læne dig tilbage på Siam Beach. Hvis du ønsker at fordybe dig i naturen, kan du udforske havets dybder ved en snorkling udflugt.

Dykker-skolerne tager højde for begyndere for at sikre, at alle har mulighed for at komme ansigt til ansigt med det ukendte under vandet. Playa Paraiso tilbyder også feriegæster chancen for at vandre gennem den størknede lava fra den aktive vulkan Mount Teide, som er det højeste bjerg i Spanien. Værdsæt Tenerifes udsigt fra dette utrolige udsigtspunkt med den omkringliggende nationalpark, der lægger til beundringen for ferier ved Playa Paraiso. Hvis du foretrækker at beundre vulkanen på afstand, så fører nationalparken til den charmerende landsby Vilaflor, hvor du kan få autentisk mad og lokal vin. Hvis du bevæger dig endnu længere ind i parken, kommer du til Playa de las Americas, modstykket til Playa Paraisos rolighed. Her kan du danse natten væk blandt de lokale og turister til de moderne og nostalgiske lyde, der gør byen så populær.

Vejret

Smid tørklædet og få solcremen ud! Det er permanent varmt på Tenerife med vintre i gennemsnit omkring de 17° Celsius, og sommerhøjder på 30° Celsius. Dette bidrager til en brændende sommerferie med børnene, eller en afslappende julegaveudveksling rundt om poolen og med afslapning på stranden!

Landskabet

Paradise Beach i sig selv er egentlig bare en lille klippe fyldt bugt, men ideelt placeret nær de lange, rene strækninger ved stranden ved Playa De La Arena og øens betagende sydvestlige kystlinje. Vandr langs disse sorte sandstræk for at komme til de små fiskerbyer øen er overstrøet med eller ind i landet. Tag op til Mount Teide National Park, hvor man kan tage op til det højeste punkt i Spanien, og se de betagende panoramaer af øen.

Med Escapeaway kan du rejse til Playa Paraiso fra lufthavnene i København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg, enten direkte eller med en mellemlanding undervejs. Vi giver dig flybilletter med rutefly til nettets bedste priser, pakker det sammen med vores udvalgte hoteller på Tenerife, og med mulighed for at supplere med en lejebil - alt i én pakkerejse, som er sikret af rejsegaranti.

>> Se også vores rejser til Lanzarote
>> Se også vores rejser til Gran Canaria

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Playa Paraiso