Rejser til Puerto de Santiago

Puerto de Santiago er en tidligere fiskerby på Tenerifes vestkyst, som over tid har udviklet sig til en skøn feriedestination. Lige nord for byen ligger de spektakulære, 500 meter høje kystklipper Acantilados de Los Gigantes, der rejser sig næsten lodret op fra det azurblå hav. Selve Puerto de Santiago ligger mellem Los Gigantes og Playa de la Arena. I praksis fremstår de tre byer nu til dags som et næsten sammenhængende område. Der kører regelmæssigt busser mellem dem, hvis du ikke vil gå.

Sammenlignet med de større feriebyer længere nede ad kysten såsom Playa de las Americas og Los Cristianos, er der mere fredeligt i Puerto de Santiago. Perfekt til en ferie, hvor du først og fremmest ønsker at slappe af og nyde det solrige klima på Tenerife. Det kan du gøre på byens egen lille strand, Playa de Santiago, eller endnu mere anbefalelsesværdigt på den nærliggende og større Playa la Arena. Det er en af de bedste badestrande i regionen.

Rejser du til Puerto de Santiago, kan du vælge at indlogere dig på et hotel med All inclusive. Bor du i en ferielejlighed med selvforplejning, eller ønsker du blot lidt variation i løbet af ferien, er der dog også et godt udvalg af tapasbarer og restauranter. Da der er en del lokale indbyggere, er der deriblandt gode muligheder for at finde steder med autentiske kanariske retter på menuen. Her er desuden nogle barer samt nogle små supermarkeder og butikker nok til at dække de fleste behov.

Smukke solnedgange og vulkanlandskaber

Der er en smuk kystpromenade mellem Puerto de Santiago og Los Gigantes, som især hen mod solnedgang er en spadseretur værd. Der er en smuk udsigt over havet mod naboøen La Gomera. Fra nabobyen Los Gigantes er der i øvrigt mulighed for at tage ud på bådture for at møde hvaler, definer og havskildpadder i deres naturlige element.

Nord for nabobyen er der gode muligheder for at nyde udsigten op ad den dramatiske kystlinje med de stejle klipper. Hvis du i stedet tager på en udflugt længere ind på øen, kan du også udforske spektakulære landskaber på vejen mod Teide-vulkanen - Spaniens højeste bjerg. Den hvilende vulkan er omgivet af et øde lavalandskab, der med rette ofte sammenlignes med månens golde overflade. Den bedste måde at opleve dette unikke område på er at leje en udlejningsbil. Det kan du med fordel allerede gøre hjemmefra, når du bestiller rejsen til Puerto de Santiago her på siden.

Bestil din rejse til Puerto de Santiago i dag!

Escapeaway er specialister i rejser til Puerto de Santiago med håndplukkede hoteller eller ferielejligheder. I vores søgemaskinen kan du også nemt finde de billigste flybilletter til rejsen. Du kan selv vælge om du vil søge på forbindelser fra København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamborg lufthavn.

Bestiller du en pakkerejse med fly og hotel, er den naturligvis dækket af såvel pakkerejseloven samt rejsegarantien

God rejse!

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Puerto de Santiago