Afbudsrejser til Alicante

Alicante i Spanien er, med sin smukke boulevard og behagelige shoppinggade, en af de mest kendte byer på Costa Blanca. Søg efter priser på restpladser og afbudsrejser til Alicante i søgemaskinen og book en billig rejse med Escapeaway i dag!

Den primære seværdighed er Castillo de Santa Barbera et gigantisk middelalderfort med udsigt over hele Alicante. Man kan nemt komme op til det med en svævebane op gennem bjerget fra Jovellanas Allé. Hver dag går der en færge mod øen Tabarca, der er en befæstet by fra det 18. århundrede, som engang var et tilflugtssted for pirater.

Strande

Mange af Alicantes strande bliver gentagne gange belønnet med det prestigefyldte blå flag for renlighed og faciliteter. Playa del Postiguet er en 900 m. lang strækning med gyldent sand, der begynder i hjertet af byen og bliver bakket op af en palmeklædt promenade med barer og restauranter. Nord for byen ligger Playa de la Albufereta (det er her byen opstod), der fører videre til Playa de la Almadraba, som begge er gyldne sandstrande med gode faciliteter.

Længere nede af kysten ligger Cabo de las Huerta med tre billedskønne små viger, hvor to af dem er for nudister grundet den afsides beliggenhed.

En af de mest populære strande når man er på en afbudsrejse i Alicante er La Playa de San Juan, der ligger lige udenfor byen og er nem at komme til med sporvognen. Denne strand strækker sig 7 km. hen ad kysten med fint hvidt sand og gode faciliteter, deriblandt flere tilbud om vandsport og et bredt udvalg af barer, restauranter og chiringuitos (beach barer).

Ting man kan lave

I centrum af Alicante ligger bjerget Benacantil, og på toppen ligger Santa Bárbara-slottet, som er et af de største middelalderforter i Spanien, og her kan man udforske de velbevarede ruiner og nyde den imponerende udsigt over byen.

Marinaen har gode shopping faciliteter og raffinerede restauranter, som er et fantastisk sted til bare at slappe af og kigge på alle yachterne.

Øen Tabarca ligger ud for Alicantes kyst, og blev engang brugt som tilflugtssted for pirater. Øen er en del af en lille øgruppe, og den er kun 1800 m. lang og 400 m. på sit bredeste punkt. Den er interessant at besøge som en dagstur, og man kan nyde det krystalklare vand, en billedskøn fiskerihavn med skønne fiskerestauranter, bugter og strande. Man kan komme til øen via den lokale færge fra Santa Pola Havn. Turen tager omkring en time.

Cuevas de Canelobre ligger omkring 24 km. fra Alicante. Disse spektakulære forhistoriske har både stalaktitter, stalagmitter og underlige kalkstensformationer.

Sådan booker du afbudsrejser til Alicante

Indtast dine ferieønsker i søgemaskinen og vi finder hurtigt de bedste priser på restpladser og afbudsrejser til Alicante. Du kan vælge mellem afrejse fra København, Aarhus, Aalborg, Billund eller Hamburg lufthavn - vi søger så efter de billigste flybilletter fra alle flyselskaber - også lavpris - og kombinerer dem med vores håndplukkede hoteller i Alicante med gode anmeldelser. Du får din afbudsrejse som en pakkerejse, der er sikret af Rejsegaranti. Du kan endda tilføje billeje eller transfer til din bestilling, så alt er på plads hjemmefra. God tur!

>> Se alle rejser til Alicante her
>> Se også rejser til Altea

Kort over Alicante

Populære hoteller i Alicante

Spanien, Valencia-regionen, Alicante
  • Nærmeste lufthavn: 29 km
  • Nærmeste strand: ca. 6 km
  • Pool
Spanien, Valencia-regionen, Alicante
  • Nærmeste lufthavn: 12 km
  • Nærmeste strand: ca. 400 m
  • Pool
Spanien, Valencia-regionen, Alicante
  • Nærmeste lufthavn: 11 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.5 km
  • Internetadgang/Wi-Fi