Alicante lufthavn

Alicante Lufthavn ligger ni kilometer sydøst for regionens hovedstad i kommunen Elche. Lufthavnen er en moderne og bekvem adgang til den pragtfulde Middelhavskyst med det unikke klima, som hvert år besøges af tusinder af turister. Alicante lufthavn har en enkelt terminalbygning, inddelt i tre niveauer, der håndterer alle indenlandske og internationale flyvninger. Blandt de største flyselskaber i lufthavnen er foruden Iberia, Ryanair, easyJet, Vueling og Wizzair.

Billeje

Billeje i Alicante lufthavn giver dig mulighed for at komme billigt, nemt og hurtigt videre på din rejse, enten til Alicante eller til andre rejsemål i Spanien. Ligesom i de fleste andre lufthavne i Spanien kan du i Alicante både leje biler af de store kendte biludlejningsselskaber, men også fra mindre lokale. Du finder mere information om biludlejning i søgemaskinen.

Transfer 

Ønsker du ikke at leje bil kan du bestille en transport fra lufthavnen til dit hotel og naturligvis retur igen. Når du booker en pakkerejse hos Escapeaway kan du vælge imellem forskellige typer af transfer både private og fællestransport. Se mere om transport til dit hotel og priser i søgemaskinen.

Bestil din rejse som pakke online

Hos Escapeaway er vi specialister i billige rejser til Alicante hvor du bor på nøje udvalgte hoteller elelr ferieboliger med gode anmeldelser. Vi sælger udelukkende pakkerejser inkl. fly, hotel og evt. billeje eller transfer. Fordelen ved at bestille en pakkerejse er ud over prisen at du er dækket af rejsegaranti og lovern pm pakkerejser.

Bestil billig rejse til Alicante online

>> Læs mere om lufthavne