Hoteller i Alicante

Smukke strande, et fantastisk klima, en charmerende atmosfære og masser af kærlighed at dele ud af - der er intet ved Alicante, som ikke siger 'perfekt ferie'!

Alicante ligger i den smukke Costa Blanca-region i Sydspanien. Den er en spændende by og en stor rejsedestination for europæiske turister, og det er ikke så mærkeligt. For Alicante er rig på et enormt udvalg af barer, natklubber, butikker, restauranter, smukke bygninger og fascinerende vandreruter. Alt dette har du adgang til sammen med nogle fantastisk gode priser på flybilletter, all-inclusive-hoteller og rejsepakker, som gør Alicante til en af de bedste destinationer, hvis du er på udkik efter en billig og oplevelsesrig ferie under Spaniens sol. 

Alicante er berømt og beundret for at have nogle af de mest storslåede strande i Spanien, og er kendt vidt og bredt for sin idylliske charme. Byen er forkælet med et skønt og varmt Middelhavsklima, hvor temperaturen kommer op på omkring de 30 grader mellem maj og oktober, og sjældent falder under 12 grader i vintermånederne. Her finder du en livlig og pulserende atmosfære, uanset om du rejser sommer eller vinter.

Hos Escapeaway finder du udelukkende udvalgte hoteller i Alicante med gode anmeldelser, dels fra vores egne gæster, men vi sammenligner også hotelbedømmelser fra gæster i andre lande. Vi har samlet et udvalg af hoteller med og uden all inclusive, nogle kun for voksne, og nogle for hele familien. Brug søgemaskinen og filteret til at finde det hotel, som passer dig og dine ferieplaner. Vi er et online rejsebureau og finder de billigste priser på nettet for både luksus og billigere hoteller i Alicante, fælles for dem alle er, at de er udvalgt af os, teamet hos Escapeaway.

Hvad kan jeg lave på min ferie i Alicante? 

Alicante er fyldt med ældgammel arkitektur, f.eks. den blå-kuplede kirke fra Middelalderen Santa Maria med sine Michelangelo-inspirerede indskrifter. Kør med sporvognene rundt i de brede, palme-bestrøede gader til din destination, om det så er safariparkerne i nærheden, som er fyldt med eksotisk dyreliv, eller ud af byen (og historisk tid) til de præhistoriske grotter og iberiske ruiner rundt om byen.

Der er masser af museer, nogle af de fineste i Spanien, faktisk - så hvis du er vild med historie og kultur, bliver du meget tilfreds ferien i Alicante. 

Attraktioner i nærheden

Benidorm er et fantastisk sted at tilbringe en sjov dag, hvis du ikke har noget imod at køre de ca. 30 min. fra Alicante. Og det har du med stor sandsynlighed ikke, for der er virkelig noget at køre efter. Benidorm er bl.a. hjemsted for Terra Mitica-temaparken og naboparken Terra Natura Zoo og Vandpark. Det er også her, du finder Mundomar Sea Life and Animal Park og ved siden af ligger Aqualandia Benidorm Vandpark.

Terra Mitica-temaparken har en masse sjove, moderne forlystelser for både børn og voksne, og parkens tema er Middelhavsområdets oldtid. Der afholdes dagligt underholdsnings-shows, f.eks. romersk cirkus og græsk og egyptisk dans. Du kommer heller ikke til at sulte og tørste, for udvalget af fast food-udbydere og caféer er stort. 

Terra Natura-vandparken har en bølgepool, hydroterapipool, børnepool, vandrutsjebaner for alle aldre, picnic-områder med græs og et soldæk med jacuzzier. Terra Natura Zoo kan fremvise over 1.500 dyr, der lever i smukt udformede, naturlige habitater. De inkluderer mange truede dyrearter. 

Mundomar Sea Life and Animal Park er en tropisk landskabshave, som er et lille paradis at udforske. Her ser du masser af dyr og farverige fugle. Tilbring hele dagen her og du kan opleve flere forskellige, underholdende shows med delfiner og søløver, papegøjer og eksotiske fugle. Familier kan tage en tiltrængt pause i børnenes legeområde og når sulten melder sig, er der en a la carte-restaurant såvel som en café, snack bar og et udvalg af kiosker at vælge mellem. 

Aqualandia Benidorm Vandpark har masser af spisesteder, og i det hele taget alt, du behøver for en dag fyldt med sjove oplevelser, lige fra adrenalinfremkaldende forlystelser til en afslappende jacuzzi-pool og et eventyrland for børn. 

Kulturen i Alicante

De mest livlige festivaler i Alicante løber af stablen om sommeren, fra den overstadige frivolitet i forbindelse med St. John's-bålene d. 24. juni, til augusts mere ærbødige Misteri d'Elx, en festival under åben himmel, hvor man fejrer opstandelsen. Uanset hvornår du rejser til Alicante, er der dog en rigtigt god chance for, at man fejrer et eller andet! Alicantes daglige marked på Explanada d'Espanya er stedet at tage hen, hvis du vil shoppe efter alt fra mandler og frugt til håndlavede smykker og tøj - så gå ikke glip af det.

Natteliv

Alicante er en af Spaniens venligste feriedestinationer om dagen, men det er først efter mørkets frembrud, byen virkelig vågner! Efter at have spist middag, evt. de spanske klassikere paella og tapas, så tag en slentretur rundt i byen og led efter pubber, klubber og diskoteker. Koncentrationen af fantastiske muligheder for at feste til en lyse morgen er stor i Alicante, og du kan vælge alt fra en traditionel, engelsk pub som The Lighthouse til klubber som Metro Dance og Z-Club for dig, som vil kridte danseskoene. Det er umuligt at holde ferie i Alicante og ikke smage på en lækker cocktail eller to - så besøg endelig de trendy barer, som ligger spredt rundt i byens centrum. 

Glem ikke, at du ikke er særligt langt fra Benidorm, som de fleste vil synes er en skøn by at feste i, hvor aftenen starter sent og festen fortsætter til ud på de små timer. 

Familieferie i Alicante 

Hvis du har lyst til en sjov oplevelse for hele familien, så hop på ved en af stoppestederne langs med byens imponerende sporvognsnet og lad dig fragte mod den pragtfulde, isolerede strand Playa de San Juan. Her befinder du dig på en af de bedste strande i Spanien, og at besøge den er blandt de skønneste ting, du kan foretage dig på din ferie i Alicante. Såvel som barer og hoteller har Playa de San Juan også en golfbane med 18 huller, selv om de fleste kommer hertil med et badehåndklæde og en picnickurv, og ikke et sæt golfkøller. 

Playa de San Juan ligger på halvvejen mellem Alicante og El Campello, som er et sted, der i høj grad er værd at kigge nærmere på i løbet af din ferie, og som du kan nå via sporvognsnettet. Den stille fiskerby har to smukke strande og mulighederne for at komme ud at have det sjovt på vandet med vandsport er mange og passer til alle aldre. Livet leves i et mere afslappende tempo her, og du kan bruge en hel dag på bare at vandre rundt mellem El Campellos historiske bygninger, såsom et vagttårn fra 1700-tallet, der skuer ud over den charmerende havn og marina.

>> Læs mere om familieferie her

Ferie for par

Som tidligere nævnt er du forkælet med valgmuligheder på din ferie i Alicante. To af byens største seværdigheder er det flotte Santa Barbara Slot fra middelalderen og L'Ereta Park. Dette dramatiske slot, som tårner sig op på det imponerende Mount Benacantil, er et af de største slotte på Costa Blanca, og faktisk et af de største i Spanien i det hele taget. Her kan du beundre den storslåede udsigt over byen, besøge Alicantes Bymuseum, studere udsøgte, spanske, moderne statuer og gå igennem parken til byens gamle del. Den gamle by er fuld af smukke bygninger, inklusive Gravina Palace, som nu er hvor du finder Gravina Museum of Fine Arts. 

Efter du har suget al skønheden i byen til dig, så tag ned mod marinaen og udforsk Alicantes fabelagtige strande. Her kan du beundre de smukke både, mens du nyder en bid mad på en af de prisvenlige restauranter eller caféer. Et besøg på Postiguet Beach er et must for strandelskere. Den er berømt for sit bløde, gyldne sand og klare, blå vand, og byder på en lang række sjove aktiviteter både på vandet og sandet, som du kan få nogle gode timer til at gå med på din ferie i Alicante.

Bestil rejsen inkl. fly og hotel

Sørg selv for transporten eller book dit hotel i Alicante inklusiv flybillet med rutefly eller lavprisfly til Alicante lufthavn eller Valencia lufthavn. Hos Escapeaway finder du altid et stort udvalg af billige rejser til Alicante. Bestiller du din rejse som en samlet pakkerejse med hotel og flytransport, er du automatisk sikret af rejsegaranti og pakkerejseloven.

>> Læs mere om hoteller

Kort over Alicante

Populære hoteller i Alicante

Spanien, Valencia-regionen, Alicante
  • Nærmeste lufthavn: 25 km
  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Valencia-regionen, Alicante
  • Nærmeste lufthavn: 11 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.5 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Valencia-regionen, Alicante
  • Nærmeste lufthavn: 12 km
  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Internetadgang/Wi-Fi