Luksusferie i Alicante

Med en luksusferie i Alicante kan du koble helt fra og blot nyde livet. Den spanske havneby er kendt for sin smukke kulturarv, sit smagfulde køkken og sin vidunderlige vejrudsigt. Her får du solskin, havudsigt og afslapning for alle pengene. Og med en feriepakke fra Escapeaway skal du kun tænke på at pakke kufferten!

Uanset om du er til historisk sightseeing, hyggelige shoppeture eller solbadning på stranden er den spanske havneby Alicante på Costa Blanca-kysten en oplagt destination for din luksusrejse. Byen bliver ofte kaldt en storby med provinsstemning. For selvom byen er stor, er den fyldt med små gader og hyggelige restauranter. Den er desuden overskueligt bygget op, så du slipper for at fare vild.

Med et eksklusivt ophold på et luksushotel i Alicante har du et væld af muligheder. Du kan slappe af ved poolen eller tage en tur på en af de fine, hvide sandstrande. Du kan spille golf på de grønne golfbaner, eller drikke spansk vin på en autentisk vingård. Og så skal du ikke snyde dig selv for at smage på en ægte spansk tapasanretning i en af havnerestauranterne!

Gå på opdagelse i middelalderbyen, og nyd solen

Hvis du er historieinteresseret, er en luksusferie til Alicante et godt valg. Den gamle middelalderby gemmer nemlig på et væld af kulturskatte. Se f.eks. udsigten over havet fra middelalderborgen Catillo de Santa Bárbara. Det er en af byens største seværdigheder – og det er ikke uden grund! Den gamle borg er nemlig et imponerende syn med sine høje mure, kanoner og udkigstårnet med vidt udsyn over landskabet.

Er du mere til badeferie end historisk sightseeing? Så bliver du heller ikke snydt med en luksusrejse til Alicante. Her er nemlig rig mulighed for at blive lækker solbrun af vidunderlige stunder i solskinnet. Nyd poolen ved dit eksklusive luksushotel i Alicante. Eller besøg en af de smukke strandpromenader, og tag en dukkert i Middelhavet.

Hvis du er til vandsport, er Playa de Postiguet stedet. Stranden ligger for foden af bjerget og har fået EU's kvalitetsstempel, Det Blå Flag, for sit krystalklare havvand. Her kan du have det sjovt på paddleboards eller med kitesurfing.

>> Læs også om langtidsrejser til Spanien her

>> Læs mere om luksusrejser

Kort over Alicante

Populære hoteller i Alicante

Spanien, Valencia-regionen, Alicante
  • Nærmeste lufthavn: 12 km
  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Pool
Spanien, Valencia-regionen, Alicante
  • Nærmeste lufthavn: 11 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.5 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
Spanien, Valencia-regionen, Alicante
  • Nærmeste lufthavn: 25 km
  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Pool

Spis friskfanget fisk, og se solnedgangen over havet

Når du tager på luksusrejse i Alicante, må du ikke snyde dig selv for at smage på retter fra det spanske menukort. Og da dit luksushotel ligger i en af de smukkeste havnebyer i Spanien, er friskfanget fisk en af specialiteterne. Nyd f.eks. den friskfangede frokost, mens du ser fine, små fiskerbåde lægge til havn. Eller smag en autentisk skaldyrspaella med en god, spansk vin i glasset.

Snyd heller ikke dig selv for en tur på en af de lækre madmarkeder i byen. Tag forbi Mercado Central for at se dagens friske fangst, lækre frugter og mange andre godter. Forkæl dig selv – du er trods alt på luksusferie i Alicante!

Få genopladet batterierne på et luksushotel i Alicante

Trænger du til et afbræk fra den travle hverdag? Book flyveturen og opholdet på et luksushotel i Alicante hos Escapeaway.

Hos Escapeaway er alle luksushoteller i Alicante nøje udvalgt, og lever op til en række standarder, som gør dem passende til den danske feriegæst. Vores fintmaskede net af hoteller giver dig altid en række valgmuligheder i forhold til geografi, kvalitet, service og pris - også i højsæsonen. Vi sammensætter feriepakker med ophold på eksklusive luksushoteller, som alle har mindst 4-stjernede anmeldelser. Og vi arrangerer flybilletter fra alle danske lufthavne – Billund, København, Aarhus og Aalborg Lufthavn – og også fra Hamburg Lufthavn.

>> Bestil din luksusrejse til Spanien allerede i dag!