Rejser til Benicassim

Benicassim er nok mest kendt som værtsby for en internationale festival hver sommer, som tiltrækker tusindvis af deltagere med en række forskellige koncerter.

Det er dog også et godt sted for familieferien, hvor der med fantastiske strande og et vandland ikke mangler ting at bruge tiden på. Carmelite-klosteret lige uden for Benicassim er også et besøg værd.

Information og fakta

Benicassim ligger ca 92 kilometer fra Valencia Lufthavn, en tur som tager omkring 70 min. med bus.

Strande

Benicassim byder på over 6 kilometer smukke sandstrande, der udgøres af 5 strande, som alle er tildelt Blå Flag for renlighed og rækken af faciliteter, der er tilgængelig for badegæsterne.

Det klare og sikre vand skaber ideelle betingelser for en række vandsportsaktiviteter som windsurfing og kitesurfing.

Udflugter og aktiviteter

Benicassim er kendt for den internationale indyrockfestival, som afholdes hvert år i juli. Feriebyens andre interessante attraktioner inkluderer en kirke i nyklassisk stil fra det 18. århundrede, et Vicente-vagttårn og en middelalderligt Montomes-borg, som ligeledes trækker besøgende til.

En attraktion som især er populær hos familier er vandlandet, der med mange vandrutsjebaner og forlystelser er en sikker opskrift på en god dag. Benicassim har også sin egen gokart-bane.

Selv om der er mange aktiviteter i Benicassim, som er knyttet til stranden og vandet, er der også masser at tage sig til på land såsom cykel-, og vandrestier. Det er en god måde at udforske den fantastiske natur i og omkring feriestedet.

Spise og drikke

Med sine mange flotte strande og gode udvalg af restauranter er Benicassim det perfekte sted at bare slentre rundt og finde et sted at slå sig ned med et glas vin eller drink i en af barer og blot betragte bylivet. Mange af de mest autentiske spanske barer og restauranter finder du gemt væk i sidegaderne, så det er absolut værd at gå lidt rundt for at se, hvad du kan opdage.

Nærliggende attraktioner

Hvis du har lyst til at være lidt aktiv? Hvorfor så ikke tage en runde eller to på en af de mange golfbaner i området?

For noget lidt anderledes, og hvis du vil lidt væk fra den varme sol, kan du tage en tur til La Vall d'Uixó, hvor du vil finde de naturlige San Jose-huler med en underjordisk flod og hulemalerier.

Peniscola ligger lidt over en times kørsel fra Benicassim og byder ligeledes på smukke strande, middelalderlige bygninger og et stort udvalg af barer og restauranter.

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Benicassim