Afbudsrejser til Benidorm

Det travle feriested Benidorm er hjertet af Costa Blanca. Sandstrandene Playa Levante og Playa Poniente strækker sig flere kilometer, og de tiltrækker millioner af feriegæster hvert år.

Ferier til Benidorm bliver mere og mere populære hvert år grundet det skønne natteliv de tilbyder, og området er perfekt til familier, grupper og par, som leder efter en hyggelig ferie. En anden grund til at Benidorms turisme fik et boost, var den populære Tv-serie ”Benidorm”. Der er også masser af underholdningstilbud langs promenaden, deriblandt gratis hyldest- og kabaretoptrædener.

Afbudsrejser til Benidorm skal afprøves før man tror det, lige fra det travle strandliv til de høje skyskrabere inde i byen, så hvorfor vente? Det ligger kun en 3,5 times flyvetur væk, efterfulgt af en let køretur fra Alicante Airport til jeres hotel i Benidorm. Og der er masser af gode tilbud til hele Costa Blanca, der bare ligger og venter.

Benidorms natteliv er verdensberømt med sine mange barer, som har åbent hele natten, klubber og diskoteker. Der er en følelse af ubekymret sjov blandt alle aldersgrupper her, både hos de lokale og turisterne. Uanset om man er til en stille drink i en britisk pub eller en nat med klubber eller karaoke, så Benidorm det hele og mere til! Sørg for at tage ned til kabaretbarerne, som fx Benidorm Place, der er verdenskendte for deres danseshows. Eller alternativt så kan man bare slappe af på stranden og se den vidunderlige solnedgang.

Strande

Benidormbugten har 6 km. kyst med gyldent sand, der mødes med det varme Middelhav. Den smukke og ofte fotograferede Playa Levante i øst er adskilt ad den gamle bydel af Benidorm og havnen, fra Playa Poniente i vest. Nær havnen ligger Malpas Beach i ly af træer, og helt mod vest ligger den mindre og mere stille strand La Cala.

Alle strandene er rene, godt vedligeholdt, og de er rene magneter for strandelskere. Playa Levante er den travleste og har en livlig atmosfære med sin vandsport og andre strandaktiviteter.

Ting man kan lave

Hvis man vil have nogle sjove dage udenfor hotellet, så kan man tage til forlystelsesparken Terra Mitica eller en af de nærliggende Terra Natura parker. Terra Mitica har forlystelser, der giver et adrenalinkick og forlystelser til børn. Parken er sat i Middelhavsområdet i antikken, og har over 20 shows dagligt, som har alt fra romerske cirkuskunstner til egyptisk og græsk dans, og der er masser af barer, caféer og fastfoodboder, så man kan holde sig kørende en hel dag.

Vandparken Terra Natura har et bølgebassin, et bassin til hydroterapi, et børnebassin, vandrutsjebaner til alle aldre, picnicområder og et soldæk med jacuzzier. Terra Natura Zoo kan prale af over 1500 dyr, deriblandt mange truede dyrearter, boende i smukke områder, der simulerer deres oprindelige levesteder.

Foran Terra Mitica og Terra Natura-parkerne ligger Villaitana Golf Resort, som har to 18-huls golfbaner.

Seværdigheder

Væk fra strandene ligger den gamle bydel af Benidorm, som er et godt sted at spise og shoppe. Markederne, som er i byen to gange om ugen, er det bedste sted at købe souvenirs og smykker i Benidorm. Når man har brug for en pause fra stranden, så er Benidorms fantastiske vandpark Aqualandia et skønt alternativ med deres mange vandrutsjebaner, bassiner og strømfald. Familier kan hænge ud i Adventureland, som har vandlegepladser og mindre rutsjebaner, eller de kan plaske rundt i bølgebassinet. Aqualandia er ikke kun for børn, for de har nogle seriøse rutsjebaner til dem, som søger lidt spænding.

Sådan booker du en afbudsrejse til Benidorm

Med Escapeaway kan du finde restpladser til Benidorm fra lufthavnene i København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg, enten direkte eller med en mellemlanding undervejs. Vi giver dig flybilletter med rutefly til nettets bedste priser, pakker det sammen med vores udvalgte hoteller i Benidorm, og med mulighed for at supplere med en lejebil - alt i én pakkerejse, som er sikret af rejsegaranti.

>> Se alle rejser til Benidorm her
>> Billige hoteller på Costa Blanca

Kort over Benidorm

Populære hoteller i Benidorm

Spanien, Valencia-regionen, Benidorm
9,3
Fabelagtigt
444 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 57 km
  • Nærmeste strand: ca. 200 m
  • Internetadgang/Wi-Fi
Spanien, Valencia-regionen, Benidorm
9,4
Fabelagtigt
5943 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 59 km
  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Valencia-regionen, Benidorm
9,4
Fabelagtigt
1802 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 57 km
  • Nærmeste strand: ca. 200 m
  • Internetadgang/Wi-Fi