Rejser til Benimantell

Den lille landsby Benimantell ligger oppe i det bjergrige bagland til Costa Blanca. Det tager kun omkring en halv time at køre herop nede fra den populære ferieby Benidorm, som udover lange strande er kendt for sit livlige forlystelses- og natteliv. Trods den forholdsvis korte afstand er det en helt anden stemning, der møder dig i Benimantell.

I stedet for pulserende barer og utallige souvenirbutikker kan du  på en rejse til Benimantell opleve et mere traditionelt spansk landsbyliv. Her er ingen tårnhøje hoteller og travle butiksstrøg, der summer af liv hele dagen. Derimod kan du gå på opdagelse i charmerende labyrintiske gader, der snor sig rundt mellem hvide bygninger med røde tegltage og støbejernsaltaner. 

Fredelig landsby med naturskøn beliggenhed nær Costa Blance

Benimantell har kun knap 400 faste indbyggere, som traditionelt har levet af at dyrke oliven og mandler. Nu til dags er der dog også en vis indtægt fra de feriegæster, der rejser hertil for at nyde den fredelige atmosfære og landsbyens smukke beliggenhed omgivet af bjerge. De naturskønne omgivelser er perfekte til vandreture. Fra Benimantell kan du for eksempel til fods eller på cykel følge en cirka 3,5 kilometer lang rute nordpå til Guadalest-vandreservoiret. Har du stadig frisk ben, kan det anbefales at tage turen rundt om den opdæmmede sø. Det er en flot tur på omkring godt 9 kilometer, som du til fods skal afsætte 2-3 timer til afhængig af tempo.

Trods byens beskedne størrelse er der en håndfuld restauranter i Benimantell, hvoraf flere med udsøgte tapas og andre lækre egnsretter tiltrækker gæster langvejs fra og en lille købmand, hvor du kan få de fleste daglige fornødenheder. Der er desuden kun knap par kilometer til El Castell de Guadalest, som har lidt flere spisesteder. Læg under alle omstændigheder gerne vejen forbi denne nabolandsby for at besøge Castillo de San José. Der er en fantastisk udsigt fra denne gamle borg ned over vandreservoiret.

Rejser du til Benimantell, har du et ideelt udgangspunkt for at udforske den smukke natur og de mange hyggelige landsbyer, som gemmer sig i baglandet til Costa Blanca. Især hvis du rejser hertil om sommeren, er det naturligvis også oplagt at køre en tur helt ud til kysten. Det er ikke uden grund, at folk fra hele Europa rejser til Costa Blanca på Spaniens østkyst for at nyde det solsikre klima og de lange strande.

Bestil rejsen til Benimantell her

Brug vores søgemaskinen til at se udvalget af håndplukkede hoteller og andre ferieboliger i Benimantell. Du kan med fordel også bestille dine flybilletter til en af nærmeste lufthavne, i dette tilfælde Alicante eller Valencia. Du kan se bestemme om du søge efter forbindelser fra København, Aalborg, Billund, Aarhus eller Hamborg.

Vil du have mest muligt ud af din rejse til Benimantell, anbefaler vi, at du supplerer bestillingen med en lejebil. Det hele får du så som en samlet pakkerejse, som er sikret af Rejsegaranti. Sådan er en rejse med Escapeaway.

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Benimantell

Hvad siger gæsterne i Benimantell?

8,6
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 7 anmeldelser