Rejser til Castellon

Som en af de mest bjergrige regioner i Spanien byder Castellon på fantastiske muligheder for dig, der har lyst til smukke vandrture i naturen, og som nyder den søvnige, stille stemning i de små landsbyer. Der er også mange katedraler, kirker og museer at besøge, så med andre ord kan du glæde dig til både kulturelle oplevelser og eventyr i naturen.

Information og fakta

Castellon ligger ca. 80 km. fra Valencia Lufthavn; det tager ca. 1 time og 10 min. at komme dertil med transferbus.

Strande

Der er mange strande i Castellon, men den bedste er nok Voramar, som er meget fredfyldt og rolig. Det er også her, du finder de bedste forhold til at dyrke eksempelvis vindsurfing, katamaran-sejlads og kitesurfing. 

Hvad kan jeg lave på min ferie i Castellon? 

Der er en del interessante steder i Castellon, såsom den gotiske katedral, klokketårnet, Biskoppens Palads og Museet for Moderne Kunst. Castellon har også sit eget planetarium, som kan danne rammerne om en skøn dage ude med hele familien, og i øvrigt er relativt billigt. 

Mad og attraktioner 

Der er mange barer og restauranter i Castellon, hvor en stor del byder på typisk Middelhavsmad såsom paella og en stor variation af andre retter med ris. Der er masser af butikker at vælge imellem, hvis du vil på en lille shoppingtur rundt i området. 

Hvis du vil lidt væk fra varmen, der er temmelig markant om sommeren, så besøg San Jose-grotterne. De er en stor oplevelse, og du har mulighed for at tage på en sejltur på en af de største underjordiske floder i Europa. En anden skøn måde at holde temperaturen lidt nede på er ved at tage i en af vandparkerne, hvor den nærmeste er den i Benicassim. Den ligger ca. 10 km. væk og er et fint sted at tilbringe en sjov dag med hele familien. 

Der er også mange golfbaner i Castellon.

Spaniens tredjestørste by Valencia er ca. 65 km. væk og byder på en hel perlerække af ting at se og udforske. De inkluderer katedralen, Turia-haverne, akvariet, en overflod af spændende butikker og meget mere... 

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Castellon