Rejser til La Cala

Din solrige ferie i Spanien kan ikke holdes noget smukkere sted end på Costa Blanca! Spaniens 'Hvide Kyst' har det hele: Smukke strande, fabelagtige solnedgange og en klar, blå himmel. Men det, der gør området så berømt, er især dets uimodståelige klima. Her er varmere end på nordkysten og mindre fugtigt end på Costa del Sol helt mod syd. Med andre ord er klimaet på Costa Blanca vidunderligt og godt for dit helbred, så du kan virkelig forvente ren nydelse på dine feriedage her.

Costa Blanca er også et sted, hvor du kan holde en fredfyldt og rolig ferie, og resortet La Cala de Finestrat, lige udenfor Benidorm, giver både pensionister og festglade unge muligheden for at bo i stilfærdige omgivelser. Samtidig er du lige på dørtrinnet til den travle og festlige ferieby Benidorm!

>> Læs også om billige rejser til Alicante her

Hoteller i La Cala

Information og fakta

Når du rejser til La Cala kan du holde ferie i rolige omgivelser på den vidunderlige, sydspanske kyst Costa Blanca. Du er tæt på Benidorms strande, barer, natklubber, temaparker og restauranter, klimaet er fabelagtigt og naturen omkring dig smuk.

Vejr

Temperaturerne her i La Cala de Finestrat, som ofte bare kaldes La Cala, er altid i den varme ende. Du kan forvente omkring de 30 grader eller mere i skyggen i sommermånederne, og koldest er det omkring nytår, hvor det normalt er ca. 10 grader i skyggen. Hvis du bare vil ligge ved poolen, så vær obs på at bruge masser af solcreme, for din kulør kommer hurtigere end du tror på din ferie i La Cala. 

Landskab og strande

Fra rejsemålet La Cala når du også nemt frem til Benidorms strande, som er i absolut verdensklasse. Poniente er den nærmeste strand, hvor La Cala ligger i den mere stilfærdige, vestlige ende. Herfra kan du gå til de nærliggende strande med blåt flag i Pal Mas, hvis du vil på et cruise til Peacock Island Nature Reserve. Et smukt reservat med eksotisk dyreliv og en fantastisk udsigt over kysten. Som et alternativ kan du tage ud til klippefremspringet, der stikker ud i Middelhavet, og derfra beundre solnedgangen over Benidorms lille fiskerihavn. 

Hvad kan jeg lave på min ferie i La Cala?

Du kan ikke rejse til La Cala uden at opleve de fantastiske temaparker i Benidorm. Terra Mitica ligger i nærheden, og giver både børn og voksne muligheden for at slentre igennem områder, som er dedikeret til den romerske og græske oldtid og spansk kultur. Terra Natura Zoo og Vandpark er også kun minutter væk, og her kan du se elefanter og tigre, og slå dig løs på vandrutsjebanerne. Hvis du er til en mere kulturel oplevelse, så besøg Voksmuseet og middelalderkirkerne i Den Gamle By, eller tag en jeep-safari rundt til skovene og vandfaldene i omegnen. Som du kan se er der masser at lave for selv de mest restløse på en ferie i La Cala! 

Kultur og festivaler

Som de fleste andre steder i Spanien er man virkelig begejstrede for festivaler her i La Cala! Byen afholder over 50 af slagsen om året, lige fra Fallas-fyrværkeriet i marts, hvor tre enorme figurer bliver antændt, mens folk ser beundrende på, til de fire dage lange, historisk inspirerede festligheder i forbindelse med Moros Y Christianos i september, hvor kampe mellem maurere og kristne genopføres. 

Mens du er på ferie i La Cala, så husk at kigge nærmere på Benidorms pragtfulde udendørs marked, som afholdes søndag og onsdag. Her kan du shoppe efter tøj, antikviteter og meget andet. 

Natteliv

La Cala er perfekt som en stille og fredfyldt base for din udforskning af Costa Blanca, og det gør naturligvis resortbyen populær blandt familier.

Her finder du masser af barer ved stranden og restauranter, der serverer alt fra velkendt, europæisk mad til eksotiske retter fra Asien. Lidt længere fra havet er der en del engelske og irske pubber. Og så er Benidorm selvfølgelig ganske tæt på, så hvis du vil feste til ud på de små timer, kan du gøre det nemt og bekvemt!

>> Se alle rejser til Costa Blanca her
>> Tag på luksusferie i Spanien med Escapeaway

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her