Rejser til La Sella

La Sella er en stille, grøn ferieby på Costa Blanca, der egner sig perfekt som base for din udforskning af denne skønne, spanske kyst. Du bor tæt på Denia, hvor du finder gode strande og et fint udvalg af barer og restauranter.

Hvis du planlægger at holde ferie i Spanien, så gå endelig ikke glip af de skønne, hvide strande på dejlige Costa Blanca! Det er et af de smukkeste resort-områder i dette hjørne af Spanien, hvor de hvide småsten glitrer i kontrast til det dybblå Middelhav, og her er masser at se og opleve.

Netop fordi, Costa Blanca er så fyldt med aktivitetsmuligheder, vælger mange feriegæster at have en lidt mere stilfærdig resortby som base, og en rejse til La Sella er et rigtigt godt eksempel på en sådan! Dette frodige, grønne sted er for nylig sprunget op blot få kilometer fra den populære by Denia, der har fine strande, og på den måde kan du få det bedste fra begge verdner på din ferie - fred og ro og samtidig mulighed for at feste og more dig!

>> Her kan du også læse om rejser til Alicante

Hoteller i La Sella

Information og fakta

Her har jeg samlet lidt information og fakta til dig som skal rejse på ferie til La Sella på Costa Blanca kysten. Vil du have mere inspiration til din rejse så kig forbi vores blog, her skriver vi om egene oplevelser fra de mange rejsemål i Spanien.

Vejret i La Sella

Om vinteren kan du forvente, at temperaturerne bevæger sig mellem ca. 10 grader i skyggen og ca. 20 grader i skyggen, og om sommeren skal du forberede dig på godt med varme. Når det er varmest, rammer termometret de ca. 40 grader i skyggen, så regn ikke med at kunne køle dig af andre steder end i poolen, havet eller på dit hotelværelse, hvis du har aircondition... og medbring rigeligt med solcreme! Himlen er som oftest klar, men en let jakke er smart at have med, hvis du holder rejser til La Sella i januar eller december, hvor der af og til kan være en regnvejrsdag. 

Landskab og strande

Denias kyststrækning byder på det bedste fra begge verdener - turist-steder med masser af gang i den i Les Marinas, og mere stille bugter såsom Les Rotes lidt længere nede ad kysten. Kilometer efter kilometer af strande, der passer til ethvert humør! Tag ned på den havn, der adskiller de to strande fra hinanden, og se på yachterne og færgerne, der forsvinder mod den blå horisont, eller til Montgo-bjergene, som med deres naturlige vildtreservat byder på et perfekt sted at holde en picnic, mens du beundrer panoramaudsigten over Middelhavet nedenfor. 

Hvad kan jeg lave på min ferie i La Sella?

Der er masser af barer og restauranter i nærheden, hvor du kan drikke og spise godt, for slet ikke at tale om golfbanen med 18 huller, som er topklasse. Får du lyst til et slag tennis, så besøg tennisklubben. Du er kun 5 minutter væk fra Denias bycentrum, med slottet fra 1100-tallet og det Arkæologiske Museum.

Bemærk også de imponerende skulpturer, som pynter i landskabet fra Montgo-bjergene og ned til havet, med palmer og hvidkalkede bygninger til at gøre den lækre Middelhavs-atmosfære komplet. La Sella er ganske vist en stille by, men holder du ferie her, har du alligevel mange valgmuligheder hvad angår seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og underholdning. 

Kultur

Ferie i La Sella byder på en sand luksusbuffet af kulturbegivenheder året rundt. Alene i Javea og Denia afholder man over 50 festivaler per år; mindst en hver måned! Hvis du rejser hertil i juni, så gå ikke glip af St. John's-bålene, og planlægger du en ferie i løbet af sensommeren, så oplev de historiske genopførelser af slag mellem maurere og kristne i august. En rejse til La Sella i marts måned ville ikke være komplet uden du har set de store bål, der tændes i forbindelse med Fallas-festivalen.

Alle disse festligheder gøres naturligvis fuldendte med parader på gaden, folkemusik og kæmpestore paellaer! Hvis du vil have mere fred og ro, så tag ned mod Denias travle, daglige fiskemarked, eller udforsk det enorme marked, der afholdes i Javea om torsdagen. 

Natteliv

Hvis du vil ud at feste efter mørkets frembrud, så tag mod Denia, som har et udvalg af både billige og førsteklasses beværtninger langs med hovedgaden, lige fra irske pubber til cocktailbarer. Du kunne også tage til Javea, som har klubber, hvor du kan danse hele natten og diskoteker, der giver dig en fest-fornemmelse, som er Benidorm værdig. Men faktisk behøver du slet ikke at tage væk fra La Sella, for også her kan du hygge dig om aftenen. Gå blot ned på stranden og få en Margarita og lyt til noget musik, mens du ser solen gå ned over Middelhavet!

Sådan bestiller du en billig rejse til La Sella

Brug søgemaskinen i toppen af siden til at finde en rejse til La Sella som passer til dig og dine planer. Vælg mellem afrejse fra København, Aarhus, Aalborg, Billund eller Hamburg lufthavn - vi søger efter billige flybilletter fra alle flyselskaber og kombinerer med udvalgte hoteller i La Sella, kun med gode anmeldelser. Du får en pakkerejse, som er sikret af Rejsegaranti, til nettets bedste pris.

>> Se også rejser til Javea
>> Kombinér med en rejse til Barcelona

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her