Rejser til Levante

Fest og farver præger Levante, hvor de smukke lange strande strækker sig sammen med promenaden ved Benidorm. Her findes masser af aktivitetsmuligheder, i alle døgnets timer - Benidorms natteliv er famøst og spraglet.

Solrige Costa Blanca er et ideelt mål for en rejse til Spanien. Den elegante Levante-strandpromenade ved Benidorm er en af kyststrækningens perler og et lidt roligere sted på afstand til Spaniens største ferieby, omend der også her er et væld af butikker, restauranter og de sædvanlige turistfælder.

Når du først ser de smukke palmer langs den lyse strand, ved du, at en rejse til Levante var det helt rigtige valg til din ferie. Vil du ikke nøjes med at slappe af på stranden, befinder du dig desuden i kort afstand til Benidorms berømte natteliv med utallige diskoteker og klubber. Du kan også opleve en fantastisk kabaret med middag og et show på Benidorm Palace, hvor flamenco-dansere og sangere sikrer dig en uforglemmeligt aften. Hvis du blot ønsker dig en aften med fredelige spadserture og god mad, kan du tage ud til nærliggende Calpe for en afslappende aften.

>> Se også rejser til Alicante her

Information og fakta

Skal du rejse på ferie til Levante på Costa Blanca kysten har jeg her samlet lidt fakta og information om rejsemålet. Du kan også få mere inspiration til din rejse til Spanien på vores blog hvor vi skriver om emner som seværdigheder, maden, vejret, kulturen og meget mere.

Vejr

Med sommertemperaturer på over 30 grader, kan du godt lade det varme tøj blive hjemme og i stedet medbringe rigeligt med solcreme. Uanset om du er på strande, suser afsted på jetski ud fra kysten eller daser ved poolen skal du være forsigtig - du får kulør hurtigere end du tror.

Landskab

På trods af alle liggestolene, restauranterne og aktiviteterne på vandet, er det først og fremmest den smukke strand, som trækker feriegæster til Levante år efter år. To kilometer lyst sand forbinder Levante til Poniente, en anden af Benidorms Blå-Flag strande. Vil du beundre kystlinjen på afstand, kan du sejle ud til La isla de Benidorm, også kendt som Peacock Island Nature Reserve. Alternativt kan du tage en tur ned til den maleriske havn for at beundre lystbådene og se skibe forsvinde i solnedgangen over Middelhavet. 

Aktiviteter

Når du rejser til Levante er alle Benidorms attraktioner inden for din rækkevidde. Du kan tage børnene med til Terra Mitica forlystelsesparker og Aqualandia's vandrutsjebanerne eller besøg Terra Natura Zoo med dens elefanter, påfugle og tigre. Det er også en sjov oplevelse at udforske Canelobre-drypstensgrotterne, som er flot belyste. Er du så heldig, at der er en koncert på programmet, mens du er her, må du ikke gå glip af det. Oppe på jordoverfladen er det også en stor oplevelse at tage på en jeep safari i baglandet og forsøge at spotte det lokale dyreliv. For børn i alle aldre er en rejse til Levante heller ikke komplet uden et besøg på voksmuseet, som er Spaniens svar på Madame Tussauds.

Kultur

Benidorm har omkring 55 fiestas om året med alt fra nytårs- og julefejringer til gadeoptog og fiskekonkurrencer i november. Det er faktisk kun i august, der ikke afholdes en festival.

Dette kompenseres der dog for med udendørs koncerter og andre kulturelle arrangementer i denne populære sommermåned. Hvis du søger liv og leben, kan det desuden anbefales at besøge gademarkedet onsdag og søndag og eventuelt afprøve dine forhandlingsevner.

Sådan kan du booke en rejse til Levante med Escapeaway

Vælg om du vil rejse til Levante fra lufthavnen i København, Billund, Aarhus, Aalborg eller Hamburg - så finder vi de bedste priser på flybilletter for dig. Vælg derefter et hotel i Levante som passer dig, og vi sammensætter en pakkerejse, som er sikret af Rejsegaranti, til en pris du ikke finder bedre andre steder. Tilføj billeje for ultimativ frihed og fleksibilitet på rejsen.

>> Læs mere om luksusrejser til Spanien
>> Sådan finder du de bedste hoteller i Spanien

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Levante