Rejser til Moraira

Den charmerende ferieby Moraira ligger på den hvide kyst Costa Blanca kun 30 minutter fra Benidorm og en time fra Alicante Lufthavn. Denne tidligere fiskerby byder på udmærkede fiskerestauranter med udsigt over havnen, hvor et fiskemarked afholdes seks dage om ugen.

Den største strand i Moraira er en dejlig strækning af gyldent sand i en bugt ved siden af feriebyens centrum. Her er en strandbar og en legeplads. Derudover er der et bredt udvalg af barer og restauranter i byen, der byder på alle slags retter og noget for alle budgetter.

Nær byens centrum ligger en forlystelsespark, ideel til familier da de fleste forlystelser er egnet til små børn. Her er desuden gokarts, ridning og en række vandsportsaktiviteter.

Du kan rejse til Moraira på Costa Blanca året rundt og i nøjagtig det antal dage som du ønsker. Uanset om du bestiller en rejse til Spanien inkl. fly, hotel og transport tur / retur fra lufthavnen eller selv vil stå for flyrejsen så bor du i nøje udvalgte ferielejligheder og hoteller med de bedste anmeldelser.  

Velkommen til Spanien med Escapeaway, vi er specialister i rejser til Moraira og andre rejsemål i området langs kysten Costa Blanca hvor du bor på håndplukkede hoteller i din ferie.

>> Læs også om rejser til Torrevieja her

Hoteller i Moraira

Information og fakta

Skal du rejse på ferie til Denne del af Spanien, har jeg her samlet lidt fakta og information om rejsemålet Moraira. Et godt tip er også at lægge vejen forbi bloggen, her skriver vi indlæg og rejseguider med emner som f.eks. vejret når du rejser, kulturlivet, naturen med med mange strande, histoiren i regionen, maden og om udflugter og seværdigheder.

Aktiv ferie

Benidorm er det rette udflugtsmål, hvis du vil give dig selv og familien en sjov dag oplevelsesrig dag. Her finder du temaparken Terra Mitica og den nærliggende TerraNatura zoologiske have og aquapark, Mundomar Sea Life og Animal Park og ved siden af dette er Aqualandia Benidorm aquapark.

Terra Mitica-forlystelsesparken har et væld af adrenalin-pumpende forlystelser og mere børnevenlige attraktioner, der er omgivet af middelhavs-temaer med daglige shows, der spænder fra romerske cirkusforestillinger til egyptiske og græske dansere. Desuden er her masser af caféer og fastfood-steder, som sørger for at du kan holde energiniveauet oppe hele dagen .

Når I rejser til Moraira kan I også opleve den spændende TerraNatura Aquapark, som byder på et sjovt bølgebassin, hydroterapipool, børnebassin, rutsjebaner for alle aldre, græsarealer og en solterrasse med boblebade. TerraNatura Zoo byder på over 1500 dyr, der lever i smukt anlagte habitater, herunder mange truede arter.

Mundomar Sea Life and Animal Park er et tropisk paradis med masser af farverige fugle og andre dyr. Her kan du i løbet af dagen se et væld af underholdende shows med delfiner og søløver, papegøjer og eksotiske fugle. Familier kan tage en pause ved legepladsen, og når du er sulten, er der en a la carte restaurant samt en café, snackbar og en række kiosker at vælge imellem.

Aqualandia Benidorm aquapark har ligeledes masser af spisesteder og alt hvad du behøver for en sjov dag med alt fra kamikaze-rutsjebaner og spændende floder til en afslappende jacuzzi pool og et eventyrland for børn.

Interessante udflugtsmål

Omkring 45-minutters kørsel inde i landet fra rejsemålet Moraira (ca. 25 km) ligger landsbyen Guadalest, der engang var en militær højborg af stor strategisk betydning med befæstninger, der datere helt tilbage til år 715. Det er en populær turistattraktion, og dens brostensbelagte gader er fyldt med butikker, håndværk og restauranter.

Kun 16 km fra Moraira er det naturskønne 'Las Fuentes del Algar' (Algar-vandfaldene), som er et godt sted for en picnic og til at nyde en forfriskende dukkert i et af bassiner (for at få mest muligt ud af dit besøg, kan det anbefales at medbringe badeskop på grund af den stenet bund).

For en interessant dagsudflugt er den gamle bydel Altea et oplagt mål med sin blå kuppelkirke Nuestra Senora de Consuelo og mulighed for at slentre ned ad de smalle brostensbelagte gader, der er fyldt med kunst og håndværksbutikker.

Sådan bestiller du en billig rejse til  Moraira med Escapeaway

Med Escapeaway kan du rejse til Moraira fra lufthavnene i København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg, enten direkte eller med en mellemlanding undervejs. Vi giver dig flybilletter med rutefly til nettets bedste priser, pakker det sammen med vores udvalgte hoteller i Moraira, og med mulighed for at supplere med en lejebil - alt i én pakkerejse, som er sikret af rejsegaranti.

>> Se alle hoteller på Costa Blanca her
>> Læs om luksusrejser til Costa Blanca

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her