Rejser til Oropesa del Mar

Oropesa del Mar er ikke bare en Middelalderby med mange kirker, klostre og paladser. Der er også mange smukke strande og en moderne infrastruktur, der kommer dig til gode som feriegæst. Byen er helt klart et besøg værd for dig, der vil kombinere afslapningsferie på stranden med at besøge lokale seværdigheder.

Information og fakta

Oropesa del Mar finder du ca. 103 km. fra Valencia Lufthavn, kun lidt over en time væk med transferbus.

Strande

Resortbyen Oreopesa del Mar byder på flere strande med smukt, hvidt sand og roligt vand, som egner sig fortrinligt til mange former for vandsport. Et par af strandene har blåt flag som en anerkendelse af det rene vand og den fantastiske service. 

Der er også masser af bugter i området, så hvis du nyder at ligge på stranden en eftermiddag eller foretrækker at tage del i de mange aktiviteter på vandet, der udbydes, så finder du det hele i Oropesa del Mar. 

Hvad kan jeg lave på min ferie i Oropesa del Mar? 

Hvis historiske bygninger er lige noget for dig, så vil du ikke blive skuffet. Tag en slentretur rundt i byen og du kommer før eller siden til det gamle slot, som er dens historiske vartegn, Rey-tårnet, Sant Julia-tårnet og La Dona-tårnet. Gå rundt på de snævre, stejle gader i Old Town Villa, og kig indenfor i de mange charmerende antikvitetsforretninger.

Der er mange festivaler i løbet af året, som både besøgende og lokale holder af at tage del i. Alle aldre er med til fejringerne af f.eks. forskellige slags musik, lokal mad og folklore. 

Oropesa del Mar byer på mange sjove aktiviteter for børn, fra dukketeater og festivaler i årets løb til udendørs biografer på strandene og aften-familieunderholdning i sommermånederne i byens gamle kvarter. 

Du er desuden kommet til den by, der har en af de mest pittoreske havne på Middelhavskysten, og kan fremvise det største havvands-spa i Europa, som bestemt er et besøg værd. 

Mad og oplevelser

Der er over 100 caféer og restauranter at vælge mellem spredt ud over resortbyen, og mange af dem har retter med friskfangede fisk og skaldyr på menuen. Der er også mange barer og natklubber, hvis du har lyst til at gå ud at få et par drinks efter middagen. 

Oropesa del Mar er et et fantastisk sted for dig, der elsker at leve livet udendørs og der er så meget at foretage sig. Herunder golf, vandreture, vandsport og mange festivaler året rundt. 

Attraktioner i nærheden

Hvis du vil have en dag ude med familien, så kan du med fordel aflægge vandparken i Benicassim et besøg. Der er du sikret timevis af sjov for alle aldre, og det er en god måde lige at køle lidt ned på og få en pause fra varmen. 

Det gamle fort i Peniscola er ca. 40 min. kørsel væk og her kan du nyde synet af et smukt slot, slappe af på skønne strande og få dig en bid mad og en drink på en af de mange barer eller restauranter. Her er også en del butikker, hvis du har lyst til at shoppe. 

Hvis du vil lidt længere væk, så kunne du tage til Salou, som er hjemsted for den fabelagtige Port Aventura Temapark. Parken byder på de perfekte rammer om en super dag ude for hele familien, og er helt klart værd at køre de ca. halvanden time efter. 

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Oropesa del Mar