Rejser til Torrevieja

En rejse til Torrevieja byder på smukke sandstrande, saltsøer og et stort udvalg af restauranter, både spanske samt internationale. De traditionelle saltindvindigssøer er nu omdannet til naturreservat og udgør et godt udflugtsmål. Book din rejse til Torrevieja med Escapeaway i dag!

Torrevieja ligger på Costa Blanca i den spanske region Alicante. En ferie her byder på smukke sandstrande, saltsøer samt en bred vifte af spanske og internationale restauranter.

Som et populært feriemål er der naturligvis masser af ferielejligheder og hoteller i byen samt gode indkøbsmuligheder, vandlande, tre 18-hullers golfbaner og meget mere af det, man har brug for på en ferie.

Strande

Der er fire sandstrande langs kysten ved Torrevieja, samt adskillige badevige og naturlige klippebassiner. De største strande serviceres af talrige barer, restauranter og butikker, legepladser og livreddere. Den lange promenade forbinder Playa de los Naufragos stranden i syd og Playa de la Mata i nord.

El Cura stranden ligger ved centrum af feriebyen, hvilket gør den til en af de mest populære. Også her finder du et godt udvalg af barer og restauranter.

Aktiv ferie

Der er to vandlande i området, Aquopolis Torrevieja som ligger i centrum af feriebyen, og Aqua-Park Rojales der ligger omkring 3 km udenfor byen. Begge har et stort antal vandrutsjebaner, børnebassiner og spisesteder.

Rio Safari Elche ligger omkring 20 km væk med attraktioner som reptilgrotten, krokodillegården og chimpanseøen. Der er også shows, trampoliner, en gokart-bane og en pool med rutsjebane.

Øen Tabarca, der ligger lige udenfor Alicante kyst, er kun 1800 meter lang og 400 meter på det bredeste punkt. Den er et interessant mål for en dagsudflugt. Her kan du nyde en dag med krystalklart vand, en malerisk havn med fremragende fiskerestauranter, bugter og strande. Øen kan nås på en times bådtur, som afgår fra Santa Pola havnen, 27 km fra Torrevieja.

Book en billig rejse til Torrevieja

Bestil en rejse til Torrevieja på Costa Blanca, hvor du bor på nøje udvalgte ferieboliger med bedste anmeldelser. Vil du selv stå for rejsen til Spanien kan du booke et hotelophold alene, og ønsker du fuld tryghed i form af en pakkerejse så book fly, hotel og transfer eller billeje samlet.

Benyt søgemaskinen i toppen af siden til at søge blandt håndplukkede hoteller i Torrevieja, kun med gode anmeldelser. Kombinér hotellet med en billig flybillet med rutefly fra København, Aalborg, Billund, Aarhus eller Hamburg. Simpelt og fleksibelt - sådan er en ferie med Escapeaway.

>> Læs også om rejser til Benidorm
>> Læs om familieferie i Spanien

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Torrevieja