Rejser til Villajoyosa

Villajoyosa har bevaret sin stille atmosfære, med sine kønne, farvede huse i byens centrum, ned til den brede strand med den lange promenade, inviterer til en afslappet ferie med sol, sand og vand i fokus. Byen har desuden et godt udvalg af restauranter.

En rejse til Villajoyosa er for de fleste det perfekte modstykke til Benidorm, hvor der somme tider er temmelig meget trængsel. Du befinder dig her ca. 10 kilometer fra Benidorm, og i Villajoyosa har du fundet et super alternativ til de større resortbyer, hvis du vil holde ferie på Costa Blanca. Den langstrakte sandstrand ligger opad en promenade med palmetræer, butikker, barer, restauranter og de ikoniske, farverige huse. Promenaden ender ved byens fiskerihavn.

>> Her kan du finde afbudsrejser og restpladser til Costa Blanca

Information og fakta

Skal du rejse til Villajoyosa på ferie har jeg her samlet lidt fakta og information om rejsemålet. Du kan også få mere inspiration til din rejse på vores blog, her skriver vi om egne oplevelser på rejser til Costa Blanca i Spanien.

Hvad kan jeg lave på min ferie i Villajoyosa?

Hvis du er vild med chokolade - og det er jo ikke helt utænkeligt - så tilbring lidt tid med et gratis besøg på Valor-chokoladefabrikken, der også har et museum og en butik. Hver torsdag morgen er det tid til at afholde det lokale marked i Villajoyosa; om søndagen er der loppemarked, og der er fiskemarked hver dag ved havnen.

Moors & Christians-fiestaen, hvor historiske slag mellem maurere og kristne genopføres, afholdes hvert år i slutningen af juli måned, og den er bestemt værd at opleve. Det mest spændende foregår i de tidlige morgentimer, hvor "hærene" ankommer med båd og går på land.

Seværdigheder i nærheden

Hvis du vil have nogle sjove dage ude på din ferie i Villajoyosa, så er Benidorm stedet, du skal tage hen. Her kan du besøge Terra Mitica-temaparken og nabo-oplevelsesparken Terra Natura Zoo and Aquapark, samt Mundomar Sea Life and Animal Park og Aqualandia Benidorm, der ligger lige ved siden af. 

Terra Mitica-temaparken har adrenalin-fremkaldende forlystelser samt forlystelser for børn. De ligger mellem temaområder, der står i oldtiden i Middelhavsområdets tegn, lige fra romersk cirkus til egyptiske og græske dansere. Her er også et stort udvalg af caféer og restauranter, så du kan nemt tilbringe en hel dag med børnene i Terra Mitica.

Terra Natura-vandparken har en bølgepool, hydroterapipool, børnepool, vandrutsjebaner for alle aldre, picnicområder med græs og et soldæk med jacuzzier. Terra Natura har over 1.500 dyr, der lever i smukt udformede, naturlige habitater. De inkluderer mange truede dyrearter.

Foran Terra Mitica og Terra Natura-parkerne ligger Villaitana Golf Resort, hvor du finder to golfbaner med hver 18 huller.

Mundomar Sea Life and Animal Park er et sandt lille, tropisk paradis med masser af dyr og farverige fugle. Tilbring hele dagen her, og du kan opleve en række underholdende shows med delfiner og søløver, papegøjer og eksotiske fugle. Familier kan holde en pause i legeområdet for børn, og når sulten melder sig, kan du vælge mellem en a la carte-restaurant, en café, en snack bar og et udvalg af kiosker. 

Aqualandia Benidorm Aquapark har masser af spisesteder og alt, hvad du har brug for på en dag fyldt med sjove oplevelser. Her er et eventyrland for børn, adrenalin-fremkaldende forlystelser og en afslappende jacuzzi-pool.

Sådan kan du rejse til Villajoyosa med Escapeaway

Med Escapeaway kan du rejse til Villajoyosa fra lufthavnene i København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg, enten direkte eller med en mellemlanding undervejs. Vi giver dig flybilletter med rutefly til nettets bedste priser, pakker det sammen med vores udvalgte hoteller på Costa Blanca, og med mulighed for at supplere med en lejebil - alt i én pakkerejse, som er sikret af rejsegaranti.

>> Find udvalgte hoteller i Spanien med Escapeaway
>> Tag på luksusferie i Spanien til små penge

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Villajoyosa