Weekendrejser til Spanien

Hvad siger du til en weekend fyldt med tapas og flamenco og måske en tur til stranden. Eller kulturelle indslag i form af storslået arkitektur og historiske pladser? Alt dette kan du opleve i Spanien, som vi danskere er kommet til at elske, og som mange af os i dag kalder for "vores andet hjem". Indbyggerne her i landet er et af de mest livsglade og smilende folkeslag i Europa, og her nyder man livets små fornøjelser og den almindelige hverdag på en måde, som vi godt kunne lære noget af herhjemme. Men fortvivl ikke, nu får du nemlig mulighed for at opnå det samme på din weekendrejse til Spanien.

En weekendrejse til Spanien kan gå til enten storbyer eller solkysten. Eller hvorfor ikke øer som Mallorca eller Gran Canaria? Vi har et stort udbud af flyrejser mellem de danske og spanske lufthavne, og derfor er det nemt at finde en weekendrejse, som passer til netop dine behov og ønsker. Kombiner flyrejsen med et af Escapeaway' nøje udvalgte hoteller og sammensæt det i en pakke med rejsegaranti. Vi har årelang erfaring med at udvælge det helt rigtige hotel i Spanien, som passer godt til en kort eller forlænget weekend i gode venners selskab eller sammen din bedre halvdel.

// Læs om ferie i Sydspanien her

Få en oplevelsesrig weekend i Spanien

Palma de Mallorca, Madrid og ikke mindst den catalanske hovedstad, Barcelona, hører til de spanske byer, vi elsker at tage på weekendrejse til. I mange af de spanske byer kan du kombinere byens liv med afslappende dage på stranden, og ud over alle seværdighederne, finder du også førsteklasses restauranter, lange shoppingstrøg og et never ending natteliv. Lad os se nærmere på nogle af vores favoritdestinationer på en weekendrejse til Spanien.

Barcelona
Med en flyvetid på blot ca. 3 timer er Barcelona en oplagt destination for en weekendrejse til Spanien. Vel ankommet kan du nyde de velsmagende tapas, den smukke arkitektur - hvor blandt andet La Sagrada Familia og Antoni Gaudis andre værker er meget opsigtsvækkende - spændende shopping og et pulserende natteliv. Kombiner storbylivet med sol og badning i sommerhalvåret. Hvad mere kan hjertet begære?

>> Læs mere om weekendrejser til Barcelona her

Madrid
På trods af, at Madrid er Spaniens hovedstad, er byen kommet lidt i skyggen af Barcelona. Og det er rigtig ærgerligt, for Madrid er en fantastisk by! Kunstmuseum i verdensklasse, restauranter i alle kategorier og en enorm kulturarv venter dig på en weekendrejse til Madrid. Byen er et eldorado for enhver turist, der tørster efter oplevelser. 

>> Læs mere om weekendrejser til Madrid her

Palma de Mallorca
Mallorca har oplevet en del fremgang de senere år, og fra at have været charterturisternes favoritrejsemål lokker øen i dag gæster til, som vil opleve de hyggelige byer, lange strande, den smukke natur og de spændende seværdigheder. Hovedstaden, Palma de Mallorca, er naturligvis det store trækplaster, og på en weekendrejse til Mallorca kan du både nå at nyde storbylivet og slappe af på stranden.

>> Læs mere om weekendrejser til Mallorca her

Gran Canaria
Langt fra de store turistmål, All-Inclusive hotellerne og souvenirbutikkerne er der et Gran Canaria fyldt med smukke landskaber, små, charmerende landsbyer og hyggelige restauranter. Det kan du også opleve på en weekendrejse til Gran Canaria - et rejsemål, som du desuden kan rejse til hele året.

>> Læs mere om weekendrejser til Gran Canaria her

Bestil din weekendrejse til Spanien med fly og hotel inkluderet i prisen

På Escapeaway har vi gjort det nemt at bestille en weekendrejse til Spanien. Vi er eksperter i at sammensætte fordelagtige pakkerejser til nettets laveste priser, hvor både flyrejse og hotel er inkluderet. Vores rejser foregår med rutefly, hvilket giver den størst mulige fleksibilitet i forhold til afrejsedato og rejsens varighed, og du kan rejse fra København, Malmø, Gøteborg eller Stockholm. Benyt søgefunktionen her på siden for at sammensætte din kommende weekendrejse til Spanien helt efter dine ønsker. Hasta Luego!

>> Læs også om weekendrejser til Italien her
>> Læs mere om billige pakkerejser til Spanien her

>> Læs mere om weekendrejser