Rejser til Thailand

Med god mad, et solrigt tropisk klima, en fascinerende kultur og ikke mindst fantastiske strande er Thailand på mange måder det ideelle rejsemål. Dertil kommer naturligvis den gæstfrie lokalbefolkning, som velfortjent har givet Thailand tilnavnet "Smilets Land", og et lavt prisniveau, der giver dig flere muligheder for at få en oplevelsesrig ferie.

Den frodige, nordlige del af landet rummer masser af muligheder for den eventyrlystne, som ønsker at udforske det autentiske Thailand med templer og små landsbysamfund langt fra masseturismen. Det er dog ikke uden grund, at det især er populært at rejse til det sydlige Thailand. Her finder du berømte rejsemål som Phuket, Krabi og Ko Samui, der byder på frodige regnskov og nogle af Asiens bedste badestrande. Denne del af Thailand rummer samtidig en så bred variation, at du altid kan finde et passende rejsemål. Det gælder uanset om du skal afsted med hele familien, som par eller alene.

For dig som skal på en familierejse, er det især det store udvalg af familievenlige hoteller og lange, fredelige sandstrande, som gør en rejse til Thailand attraktiv. Samtidig findes der mange mere livlige destinationer for dig, som gerne vil krydre strandlivet med natteliv, forlystelser, spændende udflugter og shopping. Du kan med andre ord næsten med garanti finde et rejsemål i Thailand, som passer til dine ønsker for ferien.

Rejsemål i Thailand

Rejsemål i Thailand

 • Ao Nang
  17 hoteller
  Ao Nang udgør hjertet af Krabi, et af Thailands smukkeste områder. Herfra kan du nemt tage på dagsture til den perlerække af småøer og fantastiske bounty-strande, som ligger inden for kort rækkevidde. Samtidig har du i Ao Nang alle de restauranter ... og indkøbsmuligheder, du har brug for i løbet af ferien. Læs mere
 • Bophut
  1 hotel
  Bophut er en af de mest stemningsfulde feriebyer på Koh Samui, hvor du udover en lang sandstrand blandt andet kan udforske øens nok bedste udvalg af restauranter og et farverigt nattemarked. Med sit afdæmpede natteliv er Bophut perfekt til familier ... og andre, som drømmer om en afslappende, men oplevelsesrig strandferie. Læs mere
 • Chaweng
  21 hoteller
  Chaweng har den længste strand på Koh Samui, som har gjort byen til øens mest populære rejsemål. Her finder du nemt din egen plads i sandet ved det lune hav, men også alt hvad du kan ønske dig af shoppingmuligheder, restauranter og natteliv.