Rejser til Khao Lak

Khao Lak er en skøn omkring 25 kilometer lang kyststrækning på den smukke Andaman-kyst lige nord for Phuket. Sammenlignet med den populære ferieø mod syd er Khao Lak et mere fredeligt område og derfor et perfekt rejsemål for familier og andre, som ønsker sig en mere rolig og uforstyrret ferie. Her er ikke samme pulserende natteliv eller uendelige shoppingmuligheder som i Patong. Til gengæld er du omgivet af skøn, uspoleret natur, hvor der venter fantastiske oplevelser både på land og til vands.

For familier og andre livsnydere

Khao Lak ligger for foden af bjerge dækket af tropisk regnskov, som gemmer på berømte nationalparker som Khao Sok Nationalpark. Oppe i dette frodige bagland er der masser af muligheder for trekking, river rafting, "brusebade" under høje vandfald og meget andet. Lige ud for Khao Lak ligger desuden Similanøerne og Surinøerne med deres idylliske strande og farverige koralrev, der tiltrækker snorklere og dykkere.

Kyststrækningen som under ét blot er kendt som Khao Lak, består i virkeligheden af en række sammenhængende standområder fordelt mellem flere forskellige feriebyer. Fra syd til nord er de største af disse Bang La On (Nang Thong), Bang Niang og Khuk Khak. I virkeligheden havde et mere retvisende navn for området nok været Nang Thong, da det er her den største koncentration af hoteller og andre turistfaciliteter er. Generelt tynder det ud i antallet af hoteller desto længere nordpå, du rejser i Khao Lak.

Hovedattraktionen for de fleste, som vælger at rejse til Khao Lak, er naturligvis det afslappende strandliv i det fine, gyldne sand ved det klare hav. På denne mere fredelige kyststrækning er der endda stadig lange strækninger, hvor du næsten kan have det for dig selv og blot nyde lyden af bølgeskvulp. Et andet plus er, at du på en rejse hertil får en chance for at opleve et lidt mere autentisk, lokalt liv, der ikke udelukkende er centreret omkring turisme.

Til trods for den mere tilbagelænede atmosfære er der også i Khao Lak alt, hvad du behøver af restauranter, markeder og gadekøkkenener. Her vil du bemærke en anden vægtig grund til, at Khao Lak udover det tropiske klima og de smukke strande er så attraktivt et rejsemål; de lave priser. Det du giver for blot en enkelt kop kaffe herhjemme, kan du sagtens få et helt lækkert måltid for i Khao Lak.

Book din rejse til Khao Lak her

Længes du og familien efter en afslappende ferie i et eksotisk paradis? Så brug søgemaskinen her på siden til at søge blandt vores håndplukkede hoteller i Khao Lak. I vores søgemaskine kan du også nemt finde din flybilletter til de nærmeste lufthavne ved Phuket eller Krabi. Du vælger selv om det skal være med afrejse fra København, Aalborg, Billund, Aarhus eller Hamborg. Fly og hotel får du så som en samlet pakkerejse, som er sikret af Rejsegaranti. Sådan er en ferie med Escapeaway.

Rejser til Thailand

Læs mere om Thailand og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Thailand her

Hoteller i Khao Lak