Luksusferier til Koh Samet

Luksusferier til Koh Samet er noget for alle! Når du skal afsted på ferie, vil du så ikke gerne opleve din destination fra dens mest autentiske og bedste sider? Det er netop det, vi forbinder med et ægte hideaway. Vi har samlet en liste over eksklusive, luksuriøse og særlige destinationer og hoteller, som vil være med til at gøre din luksusrejse uforglemmelig. Og uforglemmelig det bliver din ferie med garanti, hvis du planlægger en tur til den thailandske ø Koh Samet.

På Koh Samet kan du trække stikket helt ud og komme væk fra hverdagens stress og jag. Fra du sætter dine ben på øen første gang, vil dine skuldre automatisk sænkes, og du vil komme helt ned i tempo. Her er der nemlig fred og ro, og du kommer samtidig væk fra de mange andre ferieturister, når du besøger Koh Samet. Er det netop det, du foretrækker ved din luksusferie, bør du uden tvivl booke en rejse til denne destination. Her hos Escapeaway har vi desuden samlet en række særlige luksushoteller, hvor du vil opleve det bedste af Koh Samet.

Koh Samet ligger i Siambugten og er blot omkring fem km lang og to km bred. Du kommer altså til en lille thailandsk perle, når du besøger Koh Samet. På øen er det oplagt at bruge en masse tid på de lækre sandstrande, og kan du godt lide, når det bliver lidt vildt, er øens længste strand Sai Kaew et oplagt valg, da bølgerne her ofte er ret store. Du kan også vælge at finde snorklen frem og opleve det fantastiske dyre- og planteliv under havets overflade. Her finder du både uspoleret koralrev og små skildpadder, som du kan svømme sammen med. Hvis du er en rigtig dyreelsker, er det også en mulighed med et smut forbi øen Koh Man Noi, der ligger lige i nærheden af Koh Samet. Her kan du opleve truede og sjældne dyr på rolig og kontrolleret vis. Når du ellers skal rundt på Koh Samet og opleve øen, er det en god idé at leje scootere, så du kan udforske øens mange autentiske afkroge i dit eget tempo. Det er ofte på den måde, at man får mest ud af sin destination og får flest særlige minder med hjem.

Sådan finder du et luksushotel på Koh Samet

Skal din ferie byde på hundrede procent afslapning og sænkede skuldre, vil den thailandske perle Koh Samet helt sikkert falde i din smag. Når du skal finde din kommende luksusrejse til øen, kan du med fordel bruge vores søgemaskine her hos Escapeaway. Vores luksusrejser og -hoteller er nemlig håndplukket, og vi har selv testet dem, så vi er helt sikre på, at de lever op til alle standarder. Her er servicen altid i top, og du er sikker på at få luksus og velvære i særklasse. I søgemaskinen skriver du blot dine ønsker til din kommende ferie, og så bliver du præsenteret for en række luksusferier til Koh Samet. Der er altså skruet ned for besværlighederne og op for afslapning og luksus, når du booker din rejse gennem Escapeaway.

For at komme til Koh Samet kan du vælge at flyve fra lufthavnen i enten København, Billund, Aarhus, Aalborg eller Hamborg. Den nærmeste lufthavn på Koh Samet er Bangkok Lufthavn. Herfra kan du komme ud til din endelige destination ved hjælp af forskellige transportmuligheder. 

>> Læs mere om luksusferie i Thailand
>> Læs om rejser til Koh Samet

>> Læs mere om luksusrejser

Kort over Koh Samet