Rejser til Bophut

Bophut, som ligger på det nordlige Koh Samui mellem Maenam og Chaweng, er især kendt for den gamle bydel, Fisherman's Village, og stranden vest herfor. Bophut er da også et af de steder, hvor du bedst fornemmer det oprindelige Koh Samui. Sammenlignet med nærliggende Chaweng har man i Bophut lagt en dæmper på nattelivet og gjort mere ud af at målrette tilbuddene i byen til par og familier.

Fisherman's Village

Netop muligheden for at nyde en fredelige strandferie på Koh Samui kendetegner Bophut, men dermed ikke sagt, at byen mangler restaurantliv og shoppingmuligheder. Blandt kendere af øen har Bophut faktisk fået ry for at have de nogle af de bedste spisesteder på Koh Samui. Særligt i Fisherman's Village kan du således inden for kort afstand vælge mellem mange spændende spisesteder, der byder på alt fra det traditionelle thailandske køkken til mere vestlige menuer på blandt andet franske og italienske restauranter. 

Rejser du til Bophut, kan det især anbefales at gå en tur i Fisherman's Village fredag aften, når den smalle Beach Road forvandles til et farverigt gademarked. Her blandt de talrige boder kan du nemt finde billige souvenirs, men benyt også chancen for at udforske gadekøkkenerne, der byder på mange delikatesser til yderst rimelige priser.

Stranden ved Bophut

Koh Samui er kendt for sine flotte strande, og Bophut er ingen undtagelse. Den næsten tre kilometer lange strand indbyder til ren afslapning, hvor du blot slænger dig på det fine, lyse sand med en god bog eller nyder udsigten over havet ud mod Koh Phangan. Der er naturligvis også mulighed for at dyrke forskellige former for vandport eller tage på bådture. Lidt inde i baglandet kan du desuden spille golf eller dyste med familien på en gokartbane.

Der er heller ikke langt fra Bophut hen til en af øens mest populære seværdigheder, Wat Phra Yai, der er bedre kendt som Big Buddha templet. Den 12 meter høje, gyldne Buddha-statue ligger nær øens lufthavn og er da også ofte et af de første landemærker, man ser fra flyet ved ankomst.

Rejser til Thailand

Læs mere om Thailand og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Thailand her

Hoteller i Bophut