Chaweng Regent Beach Resort

Thailand, Chaweng

Officiel kategori

Escapeaways vurdering

2221 anmeldelser
Marie Burheim
Besøgt af
Marie Burheim

Hvis du vælger at holde din næste ferie på hotel Chaweng Regent Beach Resort, kommer du til at bo i en sand oase midt i Chawengs hyggelige centrum, og samtidig bor du lige ud til vandet. Der er ikke langt til det livlige centrum, og den grønne have er et sandt lille paradis. Der er flere swimmingpools både til store og små, og du kan spise alle dine måltider i hotellets restaurant. 

Hotel Chaweng Regent Beach Resort er et godt valg både til par og børnefamilier. Her bor du i en dejlig, grøn have lige ud til den berømte sandstrand, som netop på dette sted er specielt attraktiv for børnefamilier, da vandet ikke er særlig dybt. Har du selv lyst til en svømmetur i havet, skal du dog ikke fortvivle, for du skal blot gå et par minutter langs stranden for at finde dybere vand. Beliggenheden i centrum, hvor du finder både butikker og restauranter, samtidig med at du har gåafstand til det mere livlige natteliv, er ideel for de fleste. 

Hotellet har en døgnåben reception, hvor du altid kan få råd og vejledning, og her kan du naturligvis også bestille udflugter både til lands og til vands. Der er et fitnesscenter, hvis du får lyst til lidt motion, og hotellet tilbyder også undervisning i yoga. Der er et spa- og wellnesscenter, og så kan du vælge mellem hele 2 dejlige swimmingpools, den ene i haven og den anden nede ved stranden, og der er en afdeling til familiens yngste begge steder. Der er flere restauranter, hvor du kan nyde dagens måltider, og skal det være ekstra romantisk, har du også mulighed for en privat middag direkte på stranden under de blinkende stjerner. 

Derfor skal du vælge Chaweng Regent Beach Resort

  • Nærmeste lufthavn: 5 km
  • Nærmeste strand: ca. 25 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi

Godt at vide

Eventuel turistskat betales på stedet. Du bor i et forholdsvis roligt område, men må alligevel være indstillet på et vist støjniveau fra aktiviteter på hotellet og de omkringliggende barer. Vandet ved hotellet er forholdsvis lavt og derfor meget velegnet til især mindre børn, men hvis du går blot 5 minutter langs stranden, kommer du til et område med dybere vand.