Rejser til Choeng Mon

Choeng Mon, som ligger på den nordøstlige kysten af Ko Samui, består af idyllisk bugt med fint, lyst sand. Selvom det kun tager omkring et kvarter at køre fra Choeng Mon sydpå til Chaweng og endnu mindre vestpå til Bang Rak (Big Buddha), har Choeng Mon en fredelige atmosfære og stranden er uspoleret og meget indbydende.

Familievenligt rejsemål til afslappende ferie

Stranden gør med sit lave, krystalklare vand Choeng Mon til et meget familievenligt rejsemål på Ko Samui. Stedets rolige stemning skyldes formentlig, at der kun ligger en håndfuld relativt eksklusive resorts i området. Den helt billige indkvartering, som unge backpackere typisk foretrækker, er således svær at opdrive her.

Drømmer du om en stressfri ferie, hvor du blot kan slænge dig ved vandet på en billedskøn strand, er det perfekt at rejse til Cheong Mon. Vil du ikke dase i sandet hele dagen, bade eller snorkle, kan du eventuelt leje en kajak og padle en tur over til den nærliggende ø Ko Fan Noi. Hvis da ikke det er lavvande, hvor øen så næsten er landfast med Choeng Mon.

Der er kun et par hundrede meter fra stranden op til byens hovedgade, hvor du kan købe alle de daglige fornødenheder. Her finder du også vaskeri, banker, biludlejningsfirmaer, apotek osv. Vil du shoppe mere, er det oplagt at tage en tur til Chaweng, der er den største ferieby på øen. Her er udover masser af shoppingmuligheder også et rigt restaurant- og natteliv. Trænger du i løbet af dagen til en forfriskning, behøver du dog ikke forlade Choeng Mon. Særligt oppe i hovedgaden ligger der talrige spisesteder og barer. Der er naturligvis mulighed for at nyde traditionelle thairetter, men du kan også vælge fra et bredt udvalg af internationale menukort.

Rejser til Thailand

Læs mere om Thailand og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Thailand her

Hoteller i Choeng Mon