Baywater Resort Koh Samui

Thailand, Choeng Mon

Officiel kategori

Escapeaways vurdering

446 anmeldelser
Henrik Nielsen
Udvalgt af
Henrik Nielsen

Baywater Resort Koh Samui møder dig med frodige og tropiske omgivelser samt gode faciliteter til hele familien. Samtidig vil du opleve en rigtig god service fra de søde og gæstfrie værter. Her i eksotiske Choeng Mon Beach er ferielivet i top, og atmosfæren dejligt afslappende. Nyd også den indbydende solterrasse med stor pool og børneafsnit. Du kan også slentre ned til den skønne sandstrand.

Charmen og den fine service mærker du med det samme. Du vil også mærke den hjemlige følelse, når du træder ind i de komfortable og rummelige værelser eller villaer, der alle har en hyggelig atmosfære. De fleste tilbyder privat balkon/terrasse med fin udsigt til de frodige og grønne omgivelser. Nogle af villaerne og værelserne byder på direkte adgang til poolområde. Du føler dig privilegeret på dette charmerende resort, og det samme vil dine smagsløg mærke, når de bliver forkælet med rigtig god mad på den hyggelige restaurant beliggende ved poolområdet. 

Morgen, middag og aften kan du vælge mellem lækre thaispecialiteter eller internationale retter. Det dejlige og store poolområde er hotellets skønne midtpunkt. Det er også her, at du finder den herlige feriestemning og den gode service ved barerne. Swimmingpoolen er opdelt, så børnene kan boltre sig på det lave vand og hygge sig. Det kan de også i børneklubben eller på stranden. Du skal også udnytte nærheden til havet, ikke blot til en dejlig svømmetur, men så sandelig også til at dyrke noget sjov vandsport eller tage på bådtur til de nærliggende øer. Specielt øerne i Ang Thong Marine National Park er billedskønne. Når du har brug for mere afslapning eller motion, tilbyder hotellet massage og et udmærket fitnessrum med udsigt til poolen.    
 

Derfor skal du vælge Baywater Resort Koh Samui

  • Nærmeste lufthavn: 5 km
  • Nærmeste strand: ca. 200 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi

Godt at vide

Baywater Resort Koh Samui tilbyder ophold uden pension eller med morgenmad.
Choeng Mon Beach er fantastisk til badeferie med lækker sandstrand, perfekt til par eller børnefamilier, som resten af Koh Samui og med en rolig atmosfære. Hvis du ønsker lidt afveksling med større strand og livligt natteliv, kan du nemt komme til Chaweng Beach, der ligger 5,5 km mod syd.