Hoteller på Koh Samui

Skal du rejse til Koh Samui kan du her læse lidt general information om hoteller på Koh Samui i Thailand. De udvalgte hoteller vi anbefaler til en ferie til øen finder du i hotel oversigten i søgemaskinen.

Koh Samui er, næst efter Phuket, Thailands største ø. Øen har gennem de seneste tyve år udviklet sig fra at være en tyndtbefolket ø med enkelte backpackende turister, til nu at være et velbesøgt turistmål med langt over en million turister hvert år. Ønsker man at bo på hotel på Koh Samui, er der derfor mulighed for at gøre det både på den økonomiske måde, som backpackere gør, i de såkaldte ”guesthouses” (som minder om vores vandrehjem), eller nyde en lidt mere luksuriøs ferie som de mange nyere strandhoteller giver mulighed for.

Hotel i starndkanten på Koh Samui

Foto: Bo i strandkanten på din ferie, her Hotel Santiburi Beach

Stort set hele Koh Samuis befolkning, og dermed også hoteller og overnatningsmuligheder, ligger langs øen kystlinjer. Midten af øen er meget bjergrig og består af svært fremkommelig regnskov. Skal man vælge et hotel på Koh Samui, og har man lyst til at leve godt, kan man dog stadig vælge til og fra, alt efter hvor meget byliv, larm og turister man har lyst til.

De to dominerende strandområder, Chaweng og Lamai, har både et stort antal charterturister og backpackere, og dermed også et noget mere livligt natteliv, mens strande som Laem Yai og Mae Nam kan tilbyde mere stilhed og afslapning, uden at områderne på nogen måde er mindre fortryllende og billedsmukke end de mere tætbefolkede strande.

Koh Samui tilbyder overnatning og ophold for enhver, uanset hvor langt ens budget kan række. Booker du hotel på Koh Samui har du 60.000 sengepladser at vælge imellem, hvad enten du backpacker rundt og blot har brug for en seng og et tag over hovedet, om du er på en afslappende ferie med børnene, eller om du tager til den maleriske Bounty-ø for at opleve 14 dage i vild luksus.

Selv om øen er et yndet turistmål for millioner af turister, kan du, på grund af de udstrakte strandområder, stadig finde muligheden for stille afslapning i harmoni, uden at skulle forholde dig til diskoteker og natklubber ti meter fra din strandstol. Uanset hvad er du garanteret hvide sandstrande op og ned af kysten, så langt øjet rækker, palmetræer i strandkanten og solnedgange i horisonten, som du almindeligvis kun ville se i Lotto-reklamer.

Er du til luksus?

På øens vestkyst, der ligger 80 kilometer fra det thailandske fastland, er der rig mulighed for turisten, der virkelig vil overnatte på det mest luksuriøse hotel på Koh Samui. Her finder man et bredt udbud af femstjernede hotel-resorts fra blandt andre amerikanske Five Seasons. Grundet den forholdsvis høje pris for at overnatte her, er dette også øens absolut mest rolige strandområde. Læs mere om luksusrejser til Koh Samui.

>> Læs mere om hoteller

Kort over Koh Samui

Populære hoteller på Koh Samui

Thailand, Koh Samui, Lamai Beach
9,8
Fabelagtigt
814 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 13 km
  • Nærmeste strand: ca. 10 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Thailand, Koh Samui, Mae Nam
9,5
Fabelagtigt
544 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 11 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Thailand, Koh Samui, Chaweng
9,2
Fabelagtigt
910 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 5 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Pool (evt. sæsonåben)