Rejser til Mae Nam

Mae Nam på den nordlige del af Koh Samui er først og fremmest kendt for sin fem kilometer lange og meget indbydende palmestrand, der afgrænses af Bang Po mod vest og Bophut mod øst. Den gør sammen med områdets fredelige stemning Mae Nam til et af de bedste rejsemål på øen, hvis du drømmer om en afslappende strandferie i Thailand. Her er et begrænset, men godt udvalg af restauranter. Der er til gengæld ikke noget sprudlende natteliv i Mae Nam, men dog flere barer hvor du kan slutte dagen af med en drink.

Når du ikke ligger på den skønne sandstrand og nyder lyden af bølgernes brusen, kan du for eksempel gå på jagt efter et souvenir i en af de lokale butikker. Der er ganske vist ikke nær samme shoppingmuligheder i Mae Nam som i øens største ferieby Chaweng. Særligt det ugentlige marked, der afholdes på to gader ned mod stranden, er dog værd at udforske. Her er ganske vist en overvægt af turist-tingeltangel, men også mulighed for at prøve spændende lækkerier fra det lokale gadekøkken.

Rejser du til Mae Nam med mindre børn, er det også oplagt at sætte en dag af til at besøge det nærliggende Pink Elephant Samui Water Park. Midt i vandlandet ligger en stor restaurant med alt fra vegatarretter til en børnevenlig menu. Derudover er der naturligvis mange andre aktivitetsmuligheder på Thailands tredjestørste ø, ikke mindst forskellige former for vandsport ved strandene, men afsæt også gerne tid til oplevelsesrige udflugter. Et af de mest kendte udflugtsmål er nationalparken Ang Thong, der består af omkring 40 øer omkring halvanden times sejlads fra Koh Samuis kyst. Her kan du opleve et rigt dyreliv både over og under havets overflade.

Rejser til Thailand

Læs mere om Thailand og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Thailand her

Hoteller i Mae Nam