Rejser til Ao Nang

Det er ikke længere kun backpackere, som finder vej til Ao Nang. Den lille badeby er tværtimod blevet et vigtigt knudepunkt for hele Krabi-provinsen. Når folk snakker om at rejse til Krabi, er det da faktisk også Ao Nang, som er den egentlige destination. Byen er ganske vist ikke så stor, men med base her har du en perlerække af provinsens mest interessante sevædigheder og ikke mindst bedste bounty-strande inden for kort rækkevidde.

Hjertet af Krabi

Er det første gange, du rejser til Krabi, er Ao Nang et oplagt valg, da du så kan bruge byen som udgangspukt for at udforske nye, smukke øer hver dag i løbet af ferien. De karakteristiske longtail-båd ligger således til lige ved stranden og fragter dig hurtigt fra Ao Nang ud til for eksesmpel Ao Phra Nang eller Railay Beach, hvor du og familien nemt kan bruge det meste af dagen på at slikke sol, snorkle eller dykke, kun afbrudt af ture op til et af de små spisesteder.

Eftersom det er populært at bruge Ao Nang som udgangspunkt for dagsture til de nærliggende strande og øer, er der ofte en livlig trafik af både til og fra byens strand, Ao Nang Beach. Vil du gerne have lidt mere fred og ro, bør du søge mod den østlige ende af stranden. Fra denne ende kan du eventuelt gå videre ad en sti til Pai Plong Beach, som ganske vist ikke har samme facilieteter, men derfor også er mere uforstyrret.

Takket være de mange skønne strande og småøer inden for kort rækkevidde er Ao Nang altså perfekt til en afslappende badeferie i Thailand. Du behøver dog ikke nøjes med at dase på stranden hele ferien. Det kan for eksempel anbefales at tage på en kort vandretur ad Tab Kak Hang Nak Nature Trail nordvest for Ao Nang, hvor du efter knap 4 km op ad bakke belønnes med en flot udsigt ned over Ao Nang og kysten. Ligeledes er en udflugt til den lille Khao Phanom Bencha Nationalparken inde i landet også værd at bruge en dag på, hvis du vil opleve en ægte regnskov med flotte vandfald, grotter og et rigt dyreliv.

De kulinariske oplevelser på en rejse til Thailand er et helt kapitel for sig. I Ao Nang har du rig mulighed for at fordybe dig i det bedste, som det lokale køkken kan byde på med alt fra simple gadekøkkener til fine restauranter. Selvom nattelivet ikke kan måle sig med det, du finder på Phuket, er der i Ao Nang ikke desto mindre også rig mulighed for at nyde en festlig aften. Det giver desuden aftenen en særlig stemning, at de fleste barer og restauranter ligger nede nær stranden.

 

Rejser til Thailand

Læs mere om Thailand og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Thailand her

Hoteller i Ao Nang

Populært i Ao Nang

Thailand, Ao Nang
  • Nærmeste lufthavn: 26 km
  • Nærmeste strand: ca. 200 m
  • Pool
Thailand, Ao Nang
  • Nærmeste lufthavn: 26 km
  • Nærmeste strand: ca. 450 m
  • Pool
Thailand, Ao Nang
  • Nærmeste lufthavn: 25 km
  • Nærmeste strand: ca. 650 m
  • Pool