Hideaways og boutique-hoteller i Krabi

Hideaways er vores tilbud til dig, der er kræsen og godt kan lide, at der er kælet for detaljerne, uden at det behøver at være luksus. Et Hideaways-hotel i Krabi lever op til en række skrappe krav fra os, fx. et begrænset antal værelser, ekstra god beliggenhed og frem for alt masser af atmosfære og charme. Book et hideaway eller et boutique-hotel i Krabi når ferien skal have et ekstra krydderi.

Hvad er et hideaway?

Er du livsnyder? Er en seng ikke bare for at have noget praktisk at sove i, når du er på ferie? Så kan et hideaway i Krabi være noget for dig. Ligesom resten af udvalget, som du finder hos Escapeaway, så er samtlige hoteller, villaer og ferielejligheder nøje udvalgt – et hideaway er blot særligt og ekstra nænsomt håndplukket.

Udover at et hideaway ofte er et charmerende og mindre hotel, der er meget værdsat af sine (stam)gæster, så adskiller det sig også fra andre gode steder ved, at det har sin egen 'personlighed'. F.eks. at det er familiedrevet, eller at beliggenheden er helt i særklasse – det kan også være noget helt tredje, fjerde eller femte – f.eks. et boutique hotel. Ikke to hideaways er ens, men de har det til fælles, at de har noget unikt at tilbyde.

Bestil et Hideaways-hotel for sig selv eller book en pakkerejse inkl. fly til attraktive priser online her på siden, hvor du samtidig får trygheden i form af rejsegaranti og pakkerejselov. Varmt velkommen!

Rejser til Thailand

Læs mere om Thailand og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Thailand her

Hideaways i Krabi

 • Klong Muang
  1 hotel
  Klong Muang hører til blandt de mere fredelige rejsemål i Krabi-provinsen. Det er således et godt sted for dig, der drømmer om at holde en dejligt afslappende badeferie og samtidig gerne vil opleve det "ægte" Thailand.
 • Tubkaek Beach
  1 hotel
  Tubkæk Beach bør kandidere til titlen som Krabi's bedste hemmelighed. Den lille strand, der ligger for foden af en frodig bjergside, er således en lille skjult perle bare en halv times køretur nordvest for provinsens mest kendte ferieby Ao Nang.
 • Ao Nang er en mindre by og et ferieresort i kystprovinsen Krabi i Thailand, der byder på fantastiske sandstrande, mange spændende aktiviteter, inklusiv dykning og snorkling, og spektakulære klippeformationer, der gennem årtier har tiltrukket klatrere ... fra hele verden Læs mere
 • Railay Beach ligger på en halvø ved det turkise Andamanhav i Thailands populære Krabi-provins. Området, der af mange regnes for et af de flotteste i hele landet, er især kendt for sine høje kalkstensklipper, der tiltrækker klatrere fra hele verden.