Luksusferie Krabi

Kobl af med luksusferier til Krabi. Et vaskeægte hideaway er for os et autentisk og unikt sted, og disse steder kan være vanskelige uden videre at finde frem til. Derfor har vi samlet en liste over vores udvalgte og håndplukkede hideaways, hvor du er sikker på at få en luksusferie, der lever op til alle dine krav og behov. Vi ved, hvad skandinaverne gerne vil have, når de holder ferie, og derfor går du ikke forkert i byen med en luksusrejse fra Escapeaway. 

Et hideaway, der ikke skuffer, finder du i Krabi. Den thailandske by og provins er et ferieparadis for dig, der elsker strand, sol og masser af luksus. I Krabi kan du dase ved stranden, bade og dykke i det krystalklare havvand, der tilbyder dig et rigt dyre- og planteliv, og derudover har du også mulighed for at opleve alverdens eksotiske dyr ude i junglen som bøfler, næsehornsfugle og elefanter. Du er altså garanteret en på opleveren, hvis du besøger Krabi, og med et luksushotel fra Escapeaway vil din ferie uden tvivl blive endnu mere uforglemmelig.

Ao Nang er Krabis største ferieby og absolut et besøg værd. Byen ligger syd for Krabi, og her finder du massevis af små markeder, sjove butikker og restauranter, der kan tilbyde dig smagsoplevelser, du ikke finder andre steder. Fra Ao Nang kan du sejle ud til flere af de små øer og nyde de lækre sandstrande her. Fra Ao Nang kan du også komme videre med båd ud til Railay, hvor der er mulighed for at klatre, hvis du har interesse for det. Hvis du er mere til at være til vands end i luften, har du på Krabi også mulighed for at tage dykkercertifikat, så du rigtigt kan komme ned at udforske havbundens vidundere. Et oplagt sted at dykke er rundt om øen Koh Poda, hvor du blandt andet finder søheste og klovnefisk.

Sådan finder du et luksushotel i Krabi

I Krabi finder du med garanti et hotel efter din smag, og ved du ikke helt, hvor du skal begynde din søgning, kan du med fordel kaste et blik på vores liste over luksushoteller og luksusrejser til Krabi. Vi vil gerne gøre det så nemt for dig som muligt at booke din drømmerejse til Krabi, og derfor har vi lavet en søgemaskine her på vores side, der gør det nemt og hurtigt for dig at finde den luksusferie, der bedst matcher dine præferencer.

Når du rejser til Thailand og skal på luksusferie i Krabi, kan du vælge mellem fem afrejselufthavne: København, Billund, Aarhus, Aalborg og Hamborg. Vi sørger for stor fleksibilitet for at imødekomme dine behov og ønsker, og derfor har vi også valgt at flyve med rutefly, så du kan komme afsted de dage, der passer bedst for dig – og hvis der er tale om skæve tidspunkter.

Book din næste luksusrejse til Krabi gennem Escapeaway, og få eksklusive omgivelser, service i verdensklasse og luksushoteller, der vil være med til at gøre din ferie endnu bedre. Vi har sørget for at skære alt det besværlige væk, så du får en ferie udelukkende bestående af alt det, hjertet begærer.

>> Læs om luksushoteller i Hua Hin
>> Læs om luksushoteller i Phuket

>> Læs mere om luksusrejser

Kort over Krabi