Luksusferie i Thailand

Skønne Thailand er som skabt til en luksusferie ud over det sædvanlige. Og det gode er, at du kan tage hele familien med uden at blive flået, for her får du indkvartering på imponerende luksushoteller til små penge. Mange danskere har forelsket sig i Thailand, og det med god grund: Høje temperaturer året rundt, lækre sandstrande, venlig befolkning og et attraktivt prisniveau gør landet til en absolut feriefavorit for alt lige fra børnefamilien til seniorer på langtidsrejse. Feriemål som Hua Hin, Krabi, Phuket, Koh Samui og ikke mindst Bangkok er kendt og elskede verden over, og det er ikke tilfældigt.

Som almindelig rejsende vil selv en 'standard' ferie i Thailand føles som en luksusferie, for her gås ikke på kompromis, og gæsten ER virkelig i centrum - det er ikke bare noget, der står på en smart tavle i personalerummet. På grund af de varme temperaturer har de fleste luksushoteller i Thailand et stort og spændende poolområde, ofte omgivet af skyggefulde palmer og udsigt til hav og strand. Herfra er der adgang til stranden og en hurtig dukkert i det lune vand. Og så er der jo maden...

Luksushoteller i Thailand

Thailand byder på et overflødighedshorn af spændende landskaber og fantastiske nationalparker, spektakulære strande og romantiske bugter, travle byer med farverige markeder og så naturligvis den pulserende metropol Bangkok. Og overalt sikrer de venlige thaier, at serviceniveauet på de mange luksushoteller, er skyhøjt. Fælles for størstedelen af hotellerne er det resort-lignende udtryk, hvor hver en detalje er gennemarbejdet, og hvor man udsættes for en eksplosion af farver og dufte fra frodige planter, indbydende strande og smaragdgrønne pools.

Her finder man tropiske øer som fra en billedbog, med maleriske, hvide sandstrande og romantiske solnedgange, hvor tiden næsten står stille mens man nyder dag efter dag med strålende sol og en svalende tur i bugtens lune badevand. Dette enormt attraktive ferieland er en harmonisk fusion af det stilfulde, gamle kongerige, kombineret med alle de moderne faciliteter, som vi forventer af det 21. århundrede. Et magisk land, som tager sine værdier fra buddhisme, med stor sandselighed og traditioner, som har en utrolig beroligende effekt på de besøgende.

Et land med mange muligheder

Den sydlige del af Thailand med Krabi og kendte øer som Phuket, Koh Samui og Koh Phi Phi for blot at nævne et par stykker, er blevet kaldt et paradis for de sol-søgende, for familier med børn og for vandsportsentusiaster. Er man mere til de indenlandske oplevelser, er det nordøstlige Thailand perfekt for bjergbestigere, klatrere og vandrere - her lokker stejle klipper og dyb jungle med en inciterende flora og fauna. Vil man have en luksusrejse til Thailand er det dog øerne og kysten, der trækker.

Luksusrejser til Thailand med Escapeaway kan bookes med afgang fra enten København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg, og rejsen går som oftest via den store lufthavn i Bangkok, hvorfra man fortsætter med indenrigsfly, eller evt. med tog, hvis man ønsker at opleve lidt mere af Thailand. Du rejser altid med rutefly, hvilket giver dig mulighed for fleksibel rejselængde, så du kan vælge om din luksusferie skal være fx. 10 dage, eller måske en måned - alt er i princippet muligt. Brug søgemaskinen til at finde den rigtige kombination til din luksusrejse. God tur!

>> Læs også om luksusferie på Phuket
>> Læs også om luksusferie i Krabi
>> Læs også om luksusferie på Koh Samui
>> Læs også om luksusferie på Koh Samet
>> Læs også om luksusferie i Hua Hin

>> Læs mere om luksusrejser

Kort over Thailand

Populære hoteller i Thailand

Thailand, Phuket, Kata
  • Nærmeste lufthavn: 47 km
  • Nærmeste strand: ca. 300 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Thailand, Phuket, Karon
  • Nærmeste lufthavn: 48 km
  • Nærmeste strand: ca. 150 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Thailand, Phuket, Surin Beach
  • Nærmeste lufthavn: 24 km
  • Nærmeste strand: ca. 0 m
  • Pool (evt. sæsonåben)