Rejser til Bang Tao

Den seks kilometer lange Bang Tao strand er et af Phukets bedste og her kan du både dase i solen med en god bog, dykke eller nyde en forfriskning i et af de mange små barer og restauranter ud mod vandet langs kysten. Book din rejse til Bang Tao med Escapeaway i dag!

Rejs til Bang Tao Beach, hvis du vil holde ferie ved en af Phuket's længste strande med alt det der derudover skal til for en uforglemmelig badeferie i Thailand. Her er du på sikker afstand af trængslen i Patong og har ideelle muligheder for at læne dig tilbage i en liggestol eller bare dase direkte på den brede strands bløde sand. Trænger du til at komme lidt ud af solen, kan du trække op i skyggen af de høje træer eller til en af restauranterne eller barer for en dejlige forfriskning.

Ned til den nordlige del af stranden ligger et stort resort-område, Laguna Phuket, med en række fem­stjer­nede hoteller og en golfbane. Dette er ret eksklusivt med priser i den høje ende efter thailandske forhold. Der er dog også mere budgetvenlige indkvarteringsmuligheder, omend disse ofte ligger lidt længere fra vandkanten.

Den omkring 6 kilometer lange strand er bred, så det er ikke noget problem at finde en plads i solen. Den nordlige del af Bangtao Beach ved Layan Beach er den mest uberørte, og stedet at søge hen, hvis du ønsker lidt mere fred og ro. Det er mere turistet i den sydlige ende af stranden, som også er mere familievenlig, da vandet ikke bliver dybt lige så hurtigt her. Den fredelige atmosfære og den skønne sandstrand gør Bang Tao til et godt mål for en romantisk parferie eller en afslappende familieferie.

Velkommen til Phuket med Escapeaway, vi er specialister i rejser hvor du bor på nøje udvalgte hoteller på din rejse. Du kan rejse til Bang Tao og andre rejsemål på øen året rundt og i nøjagtig det antal dage du ønsker. Hos Escapeaway tilbyder vi afrejse fra alle lufthavne f.eks. Billund, Aalborg, Aarhus, København og Hamborg lufthavn. Er drømmen en rundrejse i Thailand hvor du oplever flere destinationer, er du altid velkommen til at bestille et skræddersyet tilbud på din rejse.

Aktiviteter

Omdrejningspunktet for en ferie ved Bangtao Beach vil i sagens natur være den flotte strand. Du kan tage på dykker- eller snorkleture, ligesom du som gæst på et af hotellerne kan bruge golfbanen. Banen med de udfordrende 18 huller er flere gange blevet kåret til Thailands bedste golfbane. Der er talrige barer i forbindelse med Laguna-resortet, men nattelivet er alligevel begrænset og kan ikke måle sig med det, man for eksempel finder i Patong, som ligger omkring 20 minutter væk i taxi.

Vil du ikke fordrive hele ferien ved poolen eller på stranden, er der fra Bang Tao mulighed for at tage på adskillige spændende udflugter til attraktioner på og omkring Phuket. Det kunne for eksempel være en tur til en elefantpark eller Phang Nga Bay nationalparken med de spektakulære øer, hvor den legendariske James Bond-film “The Man with the Golden Gun” i sin tid blev optaget.

Der er adskillige kulturelle begivenheder i løbet af året. Et af de nyeste tiltag er "Laguna Phuket Food and Music Festival" i slutningen af april, hvor du kan kan gå på opdagelse i en verden af traditionel, lokal gastronomi samt mere internationalt inspireret retter. Senere på året afholdes Laguna Phuket Triathlon, hvor der er åben tilmelding for alle, der har lyst til at prøve kræfter med de 1,8 kilometers svømning, 50 kilometers cykelløb og 12 kilometers løb.

Restauranter og indkøb

På de mange restauranter langs stranden kan du få lækre og billige lokal retter, samt mere europæisk mad. Området er dog også kendt for at have en del mere eksklusive hotelrestauranter, som byder på nogle af Phukets bedste kulinariske oplevelser. Til de daglige fornødenheder er der nogle få mini-markeder, ligesom her ikke overraskende er en hel del souvenir- og dykkerbutikker. Der afholdes jævnligt stemningsfulde aftenmarkeder.

Transport

Det tager omkring 25 minutter at køre til Bang Tao fra Phuket Lufthavn. Det er nemt at komme omkring på selve resort-området, da her kører gratis shuttlebusser mellem hotellerne. Derimod må du ty til taxier, hvis du på egen hånd vil tage til andre dele af Phuket. 

>> Læs også om luksushoteller på Phuket her
>> Læs mere om vores pakkerejser til Thailand med valgfri afrejse

Rejser til Thailand

Læs mere om Thailand og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Thailand her

Andre links

Hoteller i Bangtao

Populære hoteller i Bangtao

Thailand, Phuket, Bangtao
9,4
Fabelagtigt
135 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 14 km
  • Nærmeste strand: ca. 5 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
Thailand, Phuket, Bangtao
9,3
Fabelagtigt
2705 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 17 km
  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Thailand, Phuket, Bangtao
8,6
Meget godt
3037 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 20 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Pool (evt. sæsonåben)