Hideaways og boutique-hoteller i Phuket

Hideaways er vores tilbud til dig, der er kræsen og godt kan lide, at der er kælet for detaljerne, uden at det behøver at være luksus. Et Hideaways-hotel i Phuket lever op til en række skrappe krav fra os, fx. et begrænset antal værelser, ekstra god beliggenhed og frem for alt masser af atmosfære og charme. Book et hideaway eller et boutique-hotel i Phuket når ferien skal have et ekstra krydderi.

Hvis din idé om den perfekte ferie har en kombination af gyldne strande, et pulserende natteliv, frodige tropiske skove og et godt udvalg af kulturelle og sportslige aktiviteter, bør en rejse til Phuket være højt på din liste over kommende rejseønsker.

Thailands største ø, der ligger lige ud for fastlandskysten i den sydlige del af landet, har en bred vifte af seværdigheder, aktiviteter og  oplevelser, som kan tilfredsstille dine rejsebehov, uanset om du leder efter en billig rejse i backpacker-stil eller fem-stjernede all-inclusive-pakker (eller noget derimellem). 

Øens hovedstad, Phuket by, er det mest folkerige område på den sydlige ende af øen, og det er her, du finder det bedste udvalg af restauranter, indkøbs-muligheder og faciliteter i det hele taget.

Øens internationale lufthavn ligger mod nord, kun cirka en times kørsel fra hvor de mest populære feriesteder ligger. De fleste rejsepakker inkluderer transport fra lufthavnen til hotel eller feriebolig, men der er et effektivt transportnetværk på øen for dem, der gerne vil rejse uafhængigt.

Phukets klima består af to sæsoner - den våde (monsunsæsonen) og den tørre. Den mest populære periode, og derfor den dyreste, er den, der går fra november til februar, hvor nedbøren er på sit laveste.

Maj til oktober er monsun-sæsonen, hvor tordenvejr og regnskyl kommer og går i korte skarpe udbrud - dette er den billigste sæson at holde ferie i Phuket.
 Hvad er et hideaway?

Er du livsnyder? Er en seng ikke bare for at have noget praktisk at sove i, når du er på ferie? Så kan et hideaway i Phuket være noget for dig. Ligesom resten af udvalget, som du finder hos Escapeaway, så er samtlige hoteller, villaer og ferielejligheder nøje udvalgt – et hideaway er blot særligt og ekstra nænsomt håndplukket.

Udover at et hideaway ofte er et charmerende og mindre hotel, der er meget værdsat af sine (stam)gæster, så adskiller det sig også fra andre gode steder ved, at det har sin egen 'personlighed'. F.eks. at det er familiedrevet, eller at beliggenheden er helt i særklasse – det kan også være noget helt tredje, fjerde eller femte – f.eks. et boutique hotel. Ikke to hideaways er ens, men de har det til fælles, at de har noget unikt at tilbyde.

Bestil et Hideaways-hotel for sig selv eller book en pakkerejse inkl. fly til attraktive priser online her på siden, hvor du samtidig får trygheden i form af rejsegaranti og pakkerejselov. Varmt velkommen!

Rejser til Thailand

Læs mere om Thailand og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Thailand her

Hideaways i Phuket

 • Kata
  2 hoteller
  Kata er kendt som et af Phukets mere familievenlige rejsemål, hvor nattelivet er mere afdæmpet end i øens større feriebyer. Samtidig har Kata en af øens bedste strande, hvor du og familien nemt kan fordrive det meste af ferien.
 • Bangtao
  1 hotel
  Den seks kilometer lange Bang Tao strand er et af Phukets bedste og her kan du både dase i solen med en god bog, dykke eller snorkle eller nyde en forfriskning i et af de mange små barer og restauranter, som vender ud mod vandet langs kysten.
 • Kamala
  1 hotel
  Kamala strand er perfekt til dig som rejser med børn, da du befinder dig i den roligere del af Phuket og med de brede, lavvandede strande, er dette den perfekte familieferie destination.
 • Karon
  1 hotel
  Karon på Phuket er kendt som et familievenligt og afslappet rejsemål. Det skyldes ikke mindst den brede sandstrand, som er en af Phukets længste. Her ved det skønne turkise vand er du lidt på afstand af de mere livlige byer og har derfor perfekte ... betingelser for at få en afslappet badeferie Læs mere
 • Nai Harn
  1 hotel
  Nai Harn er en idyllisk strand på det sydligste Phuket. Stranden, som af mange regnes for en af de bedste på øen, er kendt for sit fine, hvide sand og krystalklare vand.
 • Drømmer du et tropisk paradis hvor du føler at du næsten har hele stranden for dig selv? Så er Cape Panwa på Phuket det helt rigtige sted, hvor du kan slappe af og lade batterierne op i naturskønne omgivelser.