Rejser til Kamala

Kamala Beach ligger blot nogle få kilometer nord for Patong og med taxi eller tuk-tuk tager under en halv time ind til Phukets største ferieby. Trods den korte afstand til det livlige natteliv og de mange indkøbsmuligheder i Patong er Kamala kendt for at være et fredeligt rejsemål, der af samme grund er populært blandt børnefamilier.

Familievenligt rejsemål på Phuket

For både børn og voksne er hovedattraktionen i Kamala den næsten to kilometer lange sandstrand. Drømmer du om en afslappende badeferie ved Phukets berømte krystalklare hav er Kamala da også perfekt. Den lavvandede strand kan nydes af hele familien. Ønsker du mest mulig fred og ro, kan du med fordel søge op mod den nordlige ende af stranden, hvor der desuden er de bedste muligheder for at snorkle. I den sydlige ende ved selve Kamala by er der til gengæld kortere til restauranter og caféer, hvis du trænger til en forfriskning.

Ved den sydlige ende af stranden ligger et Buddhisttempel, Wat Baan Kamala, men de færreste rejser dog til Kamala for at gå på sightseeing. Omdrejningspunktet for en ferie ved denne lille, smukt beliggende kystby er derimod det afslappende strandliv. Fra maj til november, der normalt regnes for lavsæsonen, er Kamala kendt som et af de bedste surfsteder på Phuket.

Der er dog en attraktion nær Kamala udover stranden, som tiltrækker besøgende fra hele øen. Den store forlystelsespark Phuket FantaSea, hvor der laves et stort show, Fantasy of a Kingdom, med den thailandske kultur som omdrejningspunktet, er meget turistet, men alligevel er det som regel en sjov oplevelse for hele familien. Derudover er der ikke meget i form af rigtigt natteliv i Kamala.

Vil du ikke blot runde dagen af med et godt måltid på en af byens restauranter og eventuelt en stille drink, er der dog ikke langt ind til Patongs mange tilbud. Sæt også gerne en halv dag af ferien af til at besøge nabobyen for at shoppe og udforske det endnu større udvalg af spisesteder her.

Rejser til Thailand

Læs mere om Thailand og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Thailand her

Hoteller i Kamala

Populært i Kamala

Thailand, Phuket, Kamala
  • Nærmeste lufthavn: 29 km
  • Nærmeste strand: ca. 550 m
  • Pool
Thailand, Phuket, Kamala
  • Nærmeste lufthavn: 31 km
  • Nærmeste strand: ca. 200 m
  • Pool
Thailand, Phuket, Kamala
  • Nærmeste lufthavn: 25 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Pool