The Thavorn Beach Village Resort

Thailand, Phuket, Kamala

Officiel kategori

Escapeaways vurdering

2717 anmeldelser
Henrik Nielsen
Udvalgt af
Henrik Nielsen

På The Thavorn Beach Village Resort oplever du en rigtig god og personlig service, som de søde og gæstfrie værter sørger for. Samtidig mødes du med en skøn udsigt over Nakalay Bugten og en herlig afslappet stemning. Du skal bare slappe af og nyde de frodige omgivelser samt den lækre laguneformede swimmingpool, der ligger blot få skridt fra hotellets private strand. Ferielivet er godt her i tropiske og eksotiske Kamala.

Du er omgivet af tropiske haver, og servicen er i top. Det kan du allerede mærke ved ankomsten til receptionen. Og de dejlige grønne omgivelser er du tæt på, uanset om du vælger at bo i en af suiterne eller i bungalow ved stranden. Alle boligerne er meget komfortable med moderne faciliteter. Der er plads til hele familien i de største boliger. Samtidig har de allerfleste privat balkon/terrasse med skøn udsigt til havet, swimmingpoolen eller de overvældende, grønne omgivelser.

Her på vestkysten af skønne Phuket kan du opleve de smukke farver, når solen går ned over Andaman Havet. En anden god oplevelse er den rigtig gode mad, du kan vælge imellem. På Old Siam Restaurant spiser du lækre thaispecialiteter, og på den lige så hyggelige Maria Terrace serverer de mere internationale retter. Stemningen og atmosfæren er hyggelig, og det mærker du også på hotellets charmerende barer og cafeer. Charme og mere forkælelse kan du opleve i det lækre spa-område, hvor du modtager de skønneste massager og wellnessbehandlinger. Her bliver du også tilbudt afslappende bade og sauna. Når du ønsker at motionere, kan du træde ind i det udmærkede fitnessrum. 
 

Derfor skal du vælge The Thavorn Beach Village Resort

  • Nærmeste lufthavn: 30 km
  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi

Godt at vide

The Thavorn Beach Village Resort tilbyder ophold med morgenmad.
Når der er lavvande, kan hotellets private strand blive mindre velegnet til svømning. Ved de større strande i Kamala (3 km) og Patong (6 km) kan du også nyde strandlivet.
Kamala Beach er ferie i fredelige og rolige omgivelser. Velegnet til børnefamilier og voksne, der ønsker en afslappet ferie. Den større og mere livlige ferieby, Patong, ligger 6 km sydpå og kan nemt nås med hotellets shuttlebus.