Rejser til Karon

Karon er en af de største feriebyer på Phuket med et rigt udvalg af restauranter, barer og butikker. Det er dog ikke (kun) for at udforske det thailandske køkken eller for at gå på opdagelse blandt spændende butikker, at du skal rejse til Karon. Det ubetinget største trækplaster er derimod den fantastiske, tre kilometer lange strand, hvis lyse koralsand og krystalklare, turkisblå vand er helt perfekt til en afslappende badeferie.

Selvom der er adskillige store hoteller i Karon, føles det på grund af den brede, uspolerede strand ikke overflydt. Når du den første aften efter ankomst står med de bare tæer i det fine sand og kigger ud over havet mod den sidste glød fra solnedgang, vil ferieroen automatisk indfinde sig i din krop.

Meget at se og smage i Karon

Får du lyst til, at der skal ske lidt mere end blot afslappende strandliv, bør du gå en tur op i byen. Læg for eksempel vejen forbi det traditionelle tempel, Wat Suwan Khiri Khet, eller markedet, som holdes på tempelområdet et par gange ugentligt. Her finder du alt fra frisk frugt til billigt tøj og velduftende gadekøkkener med autentisk thaimad. Der er desuden kun et kvarters kørsel fra Karon Beach nordpå til Patong, øens største ferieby, som er endnu mere fyldt med butikker og farverige markeder.

Du har desuden masser af aktivitetsmuligheder på en rejse til Karon, både til lands og til vands. Det er for eksempel med god grund meget populært at tage en bådudflugt ud til en af småøerne for at snorkle eller dykker. Inde på land kan du tage på vandretur i jungle eller spille en runde golf på en af de gode baner. Start eventuelt med at gå (eller blive kørt) en tur op til det populære udsigtspunkt Khao Saam Haad (Karon Viewpoint), hvorfra du kan se ned over både Karon Beach, Kata Noi Beach og Kata Yai Beach.

Nattelivet i Karon er mere afdæmpet og familievenligt end i Patong, men der er dog rig mulighed for at slutte dagen af med en cocktail eller kølig øl på en bar. De fleste barer finder du på Bangla Plaza, men der er også mere afdæmpede steder, hvor hele familien bydes velkommen.

Rejser til Thailand

Læs mere om Thailand og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Thailand her

Hoteller i Karon

Populært i Karon

Thailand, Phuket, Karon
  • Nærmeste lufthavn: 50 km
  • Nærmeste strand: ca. 350 m
  • Pool
Thailand, Phuket, Karon
  • Nærmeste lufthavn: 45 km
  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Pool
Thailand, Phuket, Karon
  • Nærmeste lufthavn: 48 km
  • Nærmeste strand: ca. 600 m
  • Pool