Luksusferie Phuket

Find et stort udvalg af luksusferier til Phuket her på siden. Rejser til Thailand er for mange lig med luksus, og hvis du ikke kan få nok af dette, bør du uden tvivl tage et kig på vores mange luksusrejser og luksushoteller her hos Escapeaway. Du finder udelukkende håndplukkede og nøje udvalgte hoteller og destinationer, der tilbyder lidt mere end det gængse. Et ægte hideaway er for os en sand perle, hvor du får en autentiske og unik oplevelse samt masser af minder, du kan tage med dig hjem igen. Luksuriøse omgivelser og eksklusive forhold finder du blandt på Thailands største ø Phuket. 

På Phuket bliver du mødt af et sandt ferieparadis med svajende palmer langs de kridhvide sandstrande og krystalklart havvand, der indbyder til massevis af oplevelser. Derudover bliver du mødt af en yderst gæstfri befolkning og en storslået natur, du sjældent ser andre steder. Med et af vores luksushoteller bliver din ferie med garanti endnu mere uforglemmelig. De hoteller, vi tilbyder i vores luksusrejser, er nemlig alle hoteller, som vi selv kunne tænke os at holde vores ferie på. Her er servicen i top, placeringen unik, og omgivelserne generelt i særklasse. 

Phuket byder på mange forskellige oplevelser, og du kan sammensætte dit ophold akkurat efter din smag. Du kan nyde et kulinarisk måltid mad på en af de mange restauranter, og her er især The 9th Floor et besøg værd, hvor du kan nyde din mad med en formidabel udsigt. Du bør heller ikke snyde dig selv for en sejltur, hvor du kan komme ud og besøge nogle af de mange små øer omkring Phuket. Her er der desuden rig mulighed for at snorkle og dermed opleve det fantastiske dyre- og planteliv under havoverfladen. Inde fra stranden er det også muligt at nyde Phuket på en af de mange sandstrande, og her er Patong Beach den største. Hvis du kan lide fart over feltet, kan du med fordel her leje en vandscooter og mærke vinden i håret langs Phukets kyst. 

Sådan finder du et luksushotel på Phuket

Hvis du gerne vil opleve det bedste af det bedste, når du rejser til Phuket, bør du booke en af vores luksusrejser, hvor du får et hotel i særklasse. du kan vælge at bo tæt på butikker, restauranter og byens pulserende liv, eller du kan vælge at finde et hotel lidt længere væk, hvor du får mere ro og plads til intimitet. Valget af helt op til dig, og med vores søgemaskine er det nemt for dig på ingen tid at finde frem til din næste luksusferie.

I vores søgemaskine indtaster du dine ønsker til din kommende ferie – herunder hvornår du gerne vil rejse, og hvor du gerne vil hen – og så præsenteres du efterfølgende for en række muligheder, som du kan vælge mellem. Vi står inde for samtlige rejser, så du kan frit vælge på alle hylder uden at skulle bekymre dig om noget som helst. Vi har skruet ned for besværlighederne og op for luksus, eksklusivitet og rejser i særklasse.

Din rejse til Phuket kan enten starte i lufthavnen i København, Billund, Aarhus, Aalborg eller Hamborg. Du lander i Phuket Internationale Lufthavn, hvorfra du nemt kommer videre ud til din destination. Book derfor din rejse gennem Escapeaway, og glæd dig til en ferie, du sent vil glemme. 

>> Læs om luksusrejser til Thailand
>> Læs om rejser til Hua Hin

>> Læs mere om luksusrejser

Kort over Phuket

Populære hoteller i Phuket

Thailand, Phuket, Cape Panwa
9,2
Fabelagtigt
804 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 45 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Thailand, Phuket, Bangtao
9,6
Fabelagtigt
173 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 11 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Thailand, Phuket, Karon
9,4
Fabelagtigt
1941 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 46 km
  • Nærmeste strand: ca. 600 m
  • Pool (evt. sæsonåben)