Rejser til Mai Khao

Du finder Phukets længste strand, Mai Khao stranden, på den nordvestlige side af den populære ferieø. Stranden rækker ind i Sirinat nationalparken og er kendt som et af de mere fredfyldte steder på Phuket. Book din rejse til Mai Khao med Escapeaway i dag!

Er det en afslappende ferie, hvor der ikke nødvendigvis behøver at foregå en masse, du søger, er Mai Khao det helt rigtige rejsemål for dig. Her kan du opleve en mere rolig side af Phuket sammenlignet med for eksempel Patong. I stedet for masser af liv og underholdningsmuligheder er det største trækplaster på Mai Khao, som ligger på den mindst udviklede del af øen, den lange, gyldne strand med groft sand og naturen, der indbyder til lange gåture eller afslapning. 

Vil du bruge ferien på at snorkle og dykke, er det det rolige hav i højsæsonen, du skal stile efter. Vær opmærksom på, at vandet hurtigt bliver dybt. Særligt i lavsæsonen mellem maj og november er havet ved Mai Khao ifølge kendere ikke sikkert til badning. Rejser du med børn, eller trænger du bare til lidt afkøling, ligger et af Phukets førende vandlande, Splash Jungle Water Park, dog tæt ved. 

Oplev Thailand med Escapeaway Rejser, vi er specialister i rejser til Phuket hvor du bor på håndplukkede hoteller. Vi tilbyder flere rejsemål på Phuket og Mai Khao Beach er et af dem. Du kan rejse i nøjagtig det antal dage du ønsker og fra alle lufthavne f.eks. Billund, Hamborg og København. Vælg selv om du vil bestille en pakkerejse til Mai Khao inkl. fly, hotel og transport til og fra lufthavnen, eller du selv vil arrangere din rejse til Phuket, og blot book et ophold på et af de nøje udvalgte hoteller du finder i programmet.

Seværdigheder og oplevelser

Vandlandet er med talrige sjove rutsjebaner for alle aldre, bassiner og livreddere et godt udflugtsmål for familier. Her er det også muligt at stille sulten, hvad enten det skal være i form af velkendt international fastfood eller mere thailandsk inspirerede retter. Phukets internationale lufthavn ligger tæt ved vandlandet i den sydlige ende af Mai Khao. Det er et specielt syn, når flyene lægger an til landing i lav højde over stranden. Ofte samles entusiastiske flyspottere ved den sydlige ende af Mai Khao Beach sammen med turister, som blot ønsker en unik ferieselfie. Myndighederne advarer dog mod at komme for tæt på de landende eller lettende fly.

Ønsker du dig en mere autentisk thailandsk oplevelse, kan det anbefales at tage en tur ind til selve Mai Khao landsbyen. Her ligger et lille buddhistisk kloster, som er åbent for offentligheden. I respekt for munkene og stedet, skal man være "anstændigt" påklædt, dvs. ikke kun badetøj. 

Bor du ved Mai Khao, har du mulighed for at opleve den sidste rest af oprindelig regnskov på Phuket i Khao Phra Thaeo Nationalparken. Her kan du opleve en lille bid af, hvordan øens natur oprindeligt så ud. Der er vandrestier og flere flotte småvandfald i det naturskønne område. Vil du opleve smukke landskaber, er det ligeledes oplagt at tage på en lidt længere dagsudflugt til Phang Nga-bugten. Der er ikke langt fra Mai Khao til de havne, hvorfra der sejler turbåde til bugten, der er berømt for sine fantastiske klippeøer.

Mad og drikke

Nattelivet er meget begrænset i Mai Khao omend de fleste restauranter har et bredt udvalg af drinks. Trænger du blot til en kold øl, kan du desuden slå dig ned ved et af de lokale småbutikkers borde. Der er ligeledes ikke et stort udvalg af lokale shoppingmuligheder, men Turtle Village og Mai Khao Plaza har dog et godt udvalg af souvenir- og modebutikker, supermarked, apotek og spisesteder. Udover disse centre findes der også spredte småbutikker langs vejen, der løber parallelt med stranden, hvor du kan købe snacks og drikkevarer til lavere priser. 

Book rejsen til Mai Khao her

Med Escapeaway kan du nemt booke en problemfri og sikker rejse til Mai Khao, med mulighed for afrejse fra lufthavnen i København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg. Den smarte søgemaskine støvsuger hele tiden nettet for de bedste priser på flybilletter med rutefly, og sætter dem sammen med vores udvalgte hoteller i Mai Khao og på resten af Phuket. Vi samler det hele i en pakkerejse med Rejsegaranti, så du får det bedste af begge verdener. Tilføj billeje til pakken og få den bedste oplevelse når du kommer frem. God tur!

>> Læs også om rejser til Bangtao Beach
>> Læs alt om ferie i Thailand her

Rejser til Thailand

Læs mere om Thailand og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Thailand her

Andre links

Hoteller i Mai Khao