Rejser til Nai Harn

Nai Harn er en idyllisk strand på det sydligste Phuket. Stranden, som af mange regnes for en af de bedste på øen, er kendt for sit fine, hvide sand og krystalklare vand. Book din rejse til Nai Harn med Escapeaway i dag!

Selvom det ikke længere kun er de lokale, som kender til denne lille perle, har den skønne strand en mere fredelig atmosfære end mange af øens andre strande. Det skyldes ikke mindst, at der blot ligger nogle få hoteller tæt på stranden.

Placeringen af et buddhistisk tempel lige ved stranden har nok også været med til at lægge en dæmper på turistudviklingen her. Der er dog restauranter og butikker nok til de flestes behov, men ikke flere end at stedet stadig har sin oprindelige atmosfære. Den beskyttede bugten som er smukt omkranset af træklædte bjerge, er populær blandt lystsejlere, som ofte lægger til her. 

Velkommen til Thailand med Escapeaway, vi er specialister i rejser til Nai Harn, og andre rejsemål på Phuket hvor du bor på håndplukkede hoteller i din ferie. Du kan vælge at bestille en samlet pakkerejse inkl. fly, hotel og transport t/r fra lufthavnen, eller kun hotel ophold hvis du selv vil arrangere din rejse til Nai Harn. Vi tilbyder afrejse dagligt fra alle lufthavne f.eks. København, Billund, Aalborg, Aarhus og Hamborg, og du kan rejse i det antal dage som passer dig bedst.

Seværdigheder og oplevelser

Bag stranden på modsatte side af vejen ligger en sø, hvor man kan leje små pedalbåde. Søen som rummer en lille ø, er populær blandt joggere, der her kan motionere på en ca. 2 km flad rute. Søen er desuden et af de steder, hvor du kan opleve en smuk thailandsk tradition, Loy Krathong, hvor små flåder med lanterner sætte ud på vandet. Det foregår normalt i november.

Nai Harn stranden er med dens flotte sand og klare vand meget fristende og et ideelt sted at slippe helt væk fra hverdagens stress. Ligesom på resten af Phuket skal man dog være opmærksom på, at der på visse tider af dagen kan være kraftig understrøm i havet. Der er livreddere, men det er alligevel vigtigt at respektere flagene på stranden. Rødt flag betyder svømning forbudt.

Vil du nyde et flot vue over området, er der et par gode udsigtspunkter i nærheden. Særligt "Vindmølle-udsigtspunktet" ved Ya Nui stranden et par km mod syd kan anbefales. Måske bliver du inspireret til at tage ned for at prøve Ya Nui stranden. Der ligger også en lille strand længere mod nordvest, Ao Sane, som er kendt for at byde på god snorkling og uforstyrret idyl. Her er således ikke ret mange faciliteter, men der er dog en restaurant.

Mad og drikke

Når sulten begynder at melde sig, behøver du ikke bevæge dig langt væk fra stranden for at finde en restaurant i Nai Harn. De fleste af stederne, som ligger i skyggen af træerne, serveres klassiske thai-retter. Udover spisestederne er det adskillige småbutikker og et par mini-markeder, hvor man kan få diverse souvenirs og nødvendigheder. Langs vejen er normalt også opstillet adskillige boder med et fristende udvalg af eksotiske frugter.

Udflugter

Nai Harn er det perfekte rejsemål, hvis du ønsker dig en ferie med ren afslapning. Men får du på et tidspunkt alligevel lyst til, at der skal ske lidt mere, er Phuket heldigvis ikke større end at der er talrige interessante udflugtsmål inden for rækkevidde. Det tager for eksempel ikke meget mere end 20 min. at køre til Patong, hvor der er masser af liv og leben. Tag også gerne en tur helt ned til øens sydspids, Promthep Cape, som er en yndet sted at nyde solnedgangen. Udsigten er dog så god, at det også er værd at tage en tur hertil i løbet af dagen.

Rejser til Thailand

Læs mere om Thailand og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Thailand her

Andre links

Hoteller i Nai Harn