Rejser til Surin Beach

På Phukets populære vestkyst finder du hippe Surin Beach, som gennem mange år har tiltrukket turister fra hele verden. Her finder du top-end resorts, boutique shops og hoteller, et delikat natteliv og naturligvis en af de smukkeste strande på øen. Book din rejse til Surin Beach med Escapeaway i dag!

Surin Beach, som ligger midt på Phukets populære vestkyst, hører med sit lyse sand og klare vand til en af de smukkeste strande på Phuket. Det er ikke tilfældigt, at man ofte ser bryllupspar få taget deres billeder netop her, hvor solnedgangen giver stedet det sidste romantiske prik over i'et. Der er desuden gode muligheder for at bruge ferien på snorkling eller med andre former for vandsport langs den 800 meter lange strand.

For tid tilbage var Surin Beach kendt som et af de foretrukne udflugtssteder for den lokale elite, som kom for at nyde stranden og spille et par runder golf. Den store golfbane er dog for længst lukket og i stedet blevet omdannet til en offentlig park. Stranden tiltrækker dog også i dag både lokale velhavere og turister, men alligevel hersker her en fredfyldt atmosfære som i en lille landsby og ikke på et typisk feriemål. Det idylliske strandområde, som ligger ca. en halv times kørsel fra Phuket Lufthavn, rummer en del private luksusvillaer og en del af Phukets luksushoteller, som er elegant tilpasset landskabet. Den lidt eksklusive stemning går igen i udvalget af butikker og restauranter, men der er dog også mere budgetvenlige muligheder. Surin er således i grove træk delt i to områder: Strandområdet med hoteller og resorter samt en mere landsbyagtigt del på den anden side af bakken, hvor priserne generelt er noget lavere. Her findes både spisesteder og et supermarked. 

Velkommen til Thailand med Escapeaway, vi er specialister i rejser til Surin Beach og andre rejsemål på øen Phuket hvor du bor på nøje udvalgte hoteller i din ferie. Benyt vores smarte søgemaskine og vælg først om du vil rejse til Surin Beach fra lufthavnen i København, Billund, Aarhus, Aalborg eller Hamburg - så finder vi de bedste priser på flybilletter for dig. Vælg derefter et hotel i Surin Beach med gode anmeldelser som passer dig, og vi sammensætter en pakkerejse, som er sikret af Rejsegaranti, til en pris du ikke finder bedre andre steder. Tilføj billeje til din booking for ultimativ frihed og fleksibilitet på rejsen.

Strandliv 

Der blev ligesom på andre af øens strande for få år siden ryddet gevaldigt ud blandt strandcaféer og sælgere nede på stranden, men det er dog ikke noget problem at finde forfriskninger og mad i løbet af dagen. Oprydningen har desuden blot bidraget til at gøre Surin Beach endnu mere attraktiv for dig, som drømmer om en afslappende badeferie i Thailand. I højsæsonen mellem november og april er det krystalklare vand ved Surin Beach velegnet til badning og snorkling. Især omkring klipperne i hver ende af stranden, er der gode muligheder for at spotte farverige fisk. Rejser du med børn, skal du være opmærksom på, at vandet bliver hurtigt dybt sammenlignet med andre strande i området.  I monsunsæsonen kan bølgerne blive ganske høje, hvilket er populært blandt erfarne surfere, men til gengæld gør det havet uegnet til badning og snorkling - hold udkig efter de røde flag.

Surin Beach ligger mellem to klippefremspring, Laem Singh mod syd og Laem Son mod nord. På Laem Sing er der bygget et udsigtspunkt, der er et ideelt sted at få et overblik over området fra. På modsatte side af både Laem Singh og Laem Son ligger små hyggelige strande, som er oplagte mål for en vandretur fra Surin Beach.

Restauranter og natteliv

Til trods for at udbuddet af restauranter nede ved stranden er mindre end for år tilbage, er der stadig rigeligt med steder at stille sulten i løbet af dagen og nyde velsmagende thairetter om aftenen med udsigt til solnedgangen. For du lyst til lidt kulinarisk variation i løbet af ferien, kan det anbefales at gå en tur op til den italienske delikatesse/pizzaria/bageri, Bocconcino Deli. Nattelivet er meget begrænset, men foretrækker du blot at nyde aftener med en stille drink, er det ideelt. 

>> Læs også om rejser til Bangtao Beach
>> Se vores luksushoteller i Thailand her

Rejser til Thailand

Læs mere om Thailand og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Thailand her

Hoteller i Surin Beach