Rejser til Prag

Den Tjekkiske Republiks stilfulde hovedstad, der betragtes som en af Europas smukkeste byer, bugner af pragtfulde historiske og kulturelle seværdigheder. Den gotiske og bøhmiske barokarkitektur vil danne en magisk ramme om din ferie i Prag, hvor du kan udforske samtidskunst, restauranter og talrige former for underholdning. Uanset om du mest er til romantiske slentreture langs floden eller livlige aftener med dans på trendy natklubber, har Prag noget for dig.

Prags labyrint af brostensbelagte gader og skjulte baggårde er et paradis for dig, som holder af at gå på opdagelse og altid har lyst til at se, hvad der venter om det næste hjørne. I kort afstand fra den gamle bys markedsplads finder du et væld af gamle kapeller, skjulte haver, charmerende caféer og gammeldags barer, hvor turistmængderne føles langt væk. En af de største fornøjelser ved at holde ferie i Prag er netop muligheden for at gå på opdagelse - kvarterer som Vinohrady og Bubenec belønner eventyreren med utallige, mindeværdige oplevelser, lige fra den nedgående sol, der glimter i kirkernes kupler, til tonerne af Dvorák fra et åbent vindue.

Velkommen til Prag med Escapeaway, vi er specialister i rejser til Prag og Tjekkiet, hvor du bor på nøje udvalgte hoteller i din ferie.

>> Læs også om rejser til Berlin
>> Eller læs om rejser til Budapest her