Hoteller i Prag

Prag har siden jerntæppet fald udviklet sig til en dynamisk storby, hvor nyt og gammelt går hånd i hånd. Her venter dig charmerende, brostensbelagte gader og flotte middelalderbygninger, men også spændende shopping og et rigt kulturliv. Book et hotel i Prag med Escapeaway og gør dig klar til pragtfulde oplevelser!

Prag er en af Europas mest populære destinationer og dette er ikke tilfældigt.  Den tjekkiske hovedstad er en vidunderlig kombination af spændende historie og herlig arkitektoniske bygninger.  De fleste turister tager kun til Prag i 2-3 dage, men dette er synd da her er utroligt meget at se. I byens centrum vil du finde masser af shopping muligheder og er man ude efter billige varer, kan du tage til Det Gule Marked.

Prag er fuld af hyggelige fortovscaféer og gode restauranter og booker du et hotel Prag om sommeren er der en vidunderlig stemning i byen. Når du rejser til Prag må du ikke gå glip af et af byens varetegn, Karlsbroen. På broen vil du finde et hav af gøglere og stande hvor du kan købe alt mellem himmel og jord. Der sidder også mange kunstnere og maler og du kan få malet et billede af dig selv hvis det lyster. Nogle af de ting du ikke må glip af i Prag, er Det gule Marked, Prags Slot, Det gamle rådhus og SKT. Nikolaj Kirken, for at nævne nogle få. Få inspiration til din næste rejse til Prag og vælg et af de nøje udvalgte hoteller i Prag du finder i programmet hos Escapeaway.

Det er ikke kun det fornuftige prisniveau, som gør en storbyferie i Prag så attraktiv. Stemningen i byens smalle, brostensbelagte gader og blandt de gamle bygninger, kan således sagtens måle sig med den, du finder i Paris eller London. En af de største oplevelser er da også blot at gå en tur rundt i den gamle bydel i Prag og suge de mange indtryk til sig. Ganske vist vil du ikke være den eneste turist, som slentrer en tur hen over Vltava-floden (Moldau) ad Karlsbroen, men det er alligevel umuligt ikke at mærke historiens vingesus. Især hvis du fortsætter helt over til Malá Strana og op til borgområdet, passerer du den ene historiske seværdigheder efter den anden. Flere af vore hoteller i Prag ligger i umiddelbar nærhed af den berømte bro.

>> Læs mere om ferie i Prag her

>> Læs mere om hoteller

Kort over Prag

Populære hoteller i Prag

Tjekkiet, Prag
9,4
Fabelagtigt
1843 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 13 km
  • Afstand til centrum: ca. 1.9 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
Tjekkiet, Prag
9,4
Fabelagtigt
4739 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 16 km
  • Afstand til centrum: ca. 500 m
  • Internetadgang/Wi-Fi
Tjekkiet, Prag
8,4
Meget godt
102 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 24 km
  • Afstand til centrum: ca. 3.2 km
  • Internetadgang/Wi-Fi

Nøje udvalgte hoteller i Prag

Hos Escapeaway er alle hoteller i Prag nøje udvalgt, og lever op til en række standarder, som gør dem passende til den danske feriegæst. Vores fintmaskede net af hoteller giver dig altid en række valgmuligheder i forhold til geografi, kvalitet, service og pris - også i højsæsonen.

Du får nemt dagene i Prag til at gå med blot at udforske byens flotte middelalderbygninger, kirker og imponerende renæssancepaladser. Udover de mange historiske seværdigheder giver en rejse til Prag dig også en chance for at opleve et spændende kulturliv. Selvom Prag er en storby, er der for eksempel overraskende mange mindre gallerier og museer. Her kan du se mesterværker af både tjekkiske og internationale kunstnere som Pablo Picasso, Joan Miró og Vincent van Gogh.

Det er ikke kun kunstelskere, som forkæles i Prag. Byen har også en lang og stolt tradition for klassisk musik, som ikke kun videreføres af gademusikanterne. Der afholdes for eksempel jævnligt kirkekoncerter, om end den fineste akustik findes i Rudolfinum, hvor Det Tjekkiske Filharmoniorkester spiller. Prags musikliv er dog meget mangfoldigt og inkluderer også mere moderne genre. Du kan gå på jazzklubber eller danse natten væk til elektronisk musik. Book et godt hotel i centrum af Prag og du vil næsten altid være i gåafstand af en koncert.

Den offentlige transport er god i Prag, men med mindre du har svært ved at færdes på de ujævne brosten, er det nemmeste at udforske bymidten til fods. Det er desuden godt at få oparbejdet en god appetit, da det traditionelle køkken i Tjekkiet er kendt for at være velsmagende, men også præget af solide, lidt tunge retter. Typisk spiser de lokale dagens største, varme måltid til frokost. Har du blot lyst til en hurtig forfriskning på dette tidspunkt af dagen, kan du eventuelt prøve en af byens berømte hotdogs (párek v rohlíku), som både er mættende, billige og nemme at gå med. En rejse til Prag er naturligvis også en oplagt mulighed for at stifte bekendtskab med de tjekkiske øl, men de er et helt kapitel for sig.

>> Se vores tips til en forlænget weekend i Prag her